Bi bakar mısınız hanımlar

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Günaydınlar.. Ocak 12de adet oldum 28 günde bi hasta oluyorum Şubat 9 da hasta olmam gerekirken dünden beri hafif ağrılarla 2 3 damla açık pembe kan geliyo aralıklarla bugünde sadece 1 sefer koyu kan geldi devamı yok. Bide benim adet olacagmda kasik ağrım olurdu bu sefer karnım ağrıyor midemin tam aşağısı midem bulanıyor ara ara bide göğüs ağrım hiç olmazdı sol göğsümde bi ağrı var neden kaynaklı acaba

Son düzenleme:
Bunu nerden bilebiliriz?Özellikle bu kadar kısa sürede dış gebelik mi sormanız ilginç.test yapmadan kimse bilemez.

Bunu nerden bilebiliriz?Özellikle bu kadar kısa sürede dış gebelik mi sormanız ilginç.test yapmadan kimse bilemez.
Idrar testinde çıkar mı dış gebelik ? Kusura bakmayın yeni evliyim çocuğum yok pek bilgili degilm bu konuda niye bu kadar çıkıştınız anlayamadım

Dış gebeliğe nerden geldin şimdi?
İdrar testinde hcg yükselince çıkar
Dış gebelikte de hcg yükselir
Ama dış gebelik diye düşündürecek belirtiler değil bunlar

hiç test yaptınızmı benimde 3 kala öyle bi akıntım oldu pembe. halada bişey gelmedi ben öncesinde test yapmıştım negatif gbiydii o yüzden bn erken adet oluyorum sandm ama hala gelen giden yok bugun 1 var bata

Idrar testinde çıkar mı dış gebelik ? Kusura bakmayın yeni evliyim çocuğum yok pek bilgili degilm bu konuda niye bu kadar çıkıştınız anlayamadım
Çıkışmak istemedim ama daha adetiniz bile geckmeden test yapmadan dış gebelik sormanız tuhaf geldi.Burda kimse gebeliği bilemez.Neden dış gebeliğe taktınız?Hayır testte dış gebelik çıkmaz usg de belli olur önce hamilelik testi yapılır.

hiç test yaptınızmı benimde 3 kala öyle bi akıntım oldu pembe. halada bişey gelmedi ben öncesinde test yapmıştım negatif gbiydii o yüzden bn erken adet oluyorum sandm ama hala gelen giden yok bugun 1 var bata
Yapmadm canım ben sen adet oldun die biliyorm hadi hayırlısı:)

bi test yapsanız belki silikte olsa bişi çıkar.
bende kendimi adet oldum sandım hala gelen giden yok yarın gününde gelcek heralde. ama o bi kaç damla neydi bilmiyorm.
hayr gelcekse gelsinde rahatlimmm
Geçen ay benimde öyle oldu tam gunumde geldi 1 2 damla sonra kesildi umutlanmstm ki 3 gün sonra hastalandm

Canim elindeki telefonu bırak bi nefes alıp sakinleş önce
Hamile olsan bile şimdiden miden bulanmaz.
Üşütmüşsündür ve reglin erken gelmiştir.
Ya da yerleşme kanamasıdır burdan kimse bilemez.
Şimdiden dış gebeliği düşünecek ne duydun ne yaşadın kuzum?

Abla yaa :) ne bilim gece 3 de anı bi karin ağrısıyla uyandım midem de bulaniyodu cok sabah tuvalete girince kan geldi sonrada bisey olmadı.

Siz neyden şüpheleniyor sunuz ? Yani eğer gebelikse olabilir tabi ama başka şeylerin de göstergesi olabilir doktora gidin . Şu aşamada birşeyler söylemek zor bizim icin

Siz neyden şüpheleniyor sunuz ? Yani eğer gebelikse olabilir tabi ama başka şeylerin de göstergesi olabilir doktora gidin . Şu aşamada birşeyler söylemek zor bizim icin
dgdln sen naptnnn kan sonucunu söylemedin bize :) nası gidiyo hamilelik bizede dua et hamilelerin duası tutarmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…