Idrar testinde çıkar mı dış gebelik ? Kusura bakmayın yeni evliyim çocuğum yok pek bilgili degilm bu konuda niye bu kadar çıkıştınız anlayamadımBunu nerden bilebiliriz?Özellikle bu kadar kısa sürede dış gebelik mi sormanız ilginç.test yapmadan kimse bilemez.
hiç test yaptınızmı benimde 3 kala öyle bi akıntım oldu pembe. halada bişey gelmedi ben öncesinde test yapmıştım negatif gbiydii o yüzden bn erken adet oluyorum sandm ama hala gelen giden yok bugun 1 var bataGünaydınlar.. Ocak 12de adet oldum 28 günde bi hasta oluyorum Şubat 9 da hasta olmam gerekirken dünden beri hafif ağrılarla 2 3 damla açık pembe kan geliyo aralıklarla bugünde sadece 1 sefer koyu kan geldi devamı yok. Bide benim adet olacagmda kasik ağrım olurdu bu sefer karnım ağrıyor midemin tam aşağısı midem bulanıyor ara ara bide göğüs ağrım hiç olmazdı sol göğsümde bi ağrı var neden kaynaklı acaba dış gebelik vs olmasından korkuyorum :/
Çıkışmak istemedim ama daha adetiniz bile geckmeden test yapmadan dış gebelik sormanız tuhaf geldi.Burda kimse gebeliği bilemez.Neden dış gebeliğe taktınız?Hayır testte dış gebelik çıkmaz usg de belli olur önce hamilelik testi yapılır.Idrar testinde çıkar mı dış gebelik ? Kusura bakmayın yeni evliyim çocuğum yok pek bilgili degilm bu konuda niye bu kadar çıkıştınız anlayamadım
Yapmadm canım ben sen adet oldun die biliyorm hadi hayırlısı:)hiç test yaptınızmı benimde 3 kala öyle bi akıntım oldu pembe. halada bişey gelmedi ben öncesinde test yapmıştım negatif gbiydii o yüzden bn erken adet oluyorum sandm ama hala gelen giden yok bugun 1 var bata
bi test yapsanız belki silikte olsa bişi çıkar.Yapmadm canım ben sen adet oldun die biliyorm hadi hayırlısı:)
Geçen ay benimde öyle oldu tam gunumde geldi 1 2 damla sonra kesildi umutlanmstm ki 3 gün sonra hastalandmbi test yapsanız belki silikte olsa bişi çıkar.
bende kendimi adet oldum sandım hala gelen giden yok yarın gününde gelcek heralde. ama o bi kaç damla neydi bilmiyorm.
hayr gelcekse gelsinde rahatlimmm
Canim elindeki telefonu bırak bi nefes alıp sakinleş önceGünaydınlar.. Ocak 12de adet oldum 28 günde bi hasta oluyorum Şubat 9 da hasta olmam gerekirken dünden beri hafif ağrılarla 2 3 damla açık pembe kan geliyo aralıklarla bugünde sadece 1 sefer koyu kan geldi devamı yok. Bide benim adet olacagmda kasik ağrım olurdu bu sefer karnım ağrıyor midemin tam aşağısı midem bulanıyor ara ara bide göğüs ağrım hiç olmazdı sol göğsümde bi ağrı var neden kaynaklı acaba
şapşal ettik vuctlarıdaGeçen ay benimde öyle oldu tam gunumde geldi 1 2 damla sonra kesildi umutlanmstm ki 3 gün sonra hastalandm
Abla yaa :) ne bilim gece 3 de anı bi karin ağrısıyla uyandım midem de bulaniyodu cok sabah tuvalete girince kan geldi sonrada bisey olmadı.Canim elindeki telefonu bırak bi nefes alıp sakinleş önce
Hamile olsan bile şimdiden miden bulanmaz.
Üşütmüşsündür ve reglin erken gelmiştir.
Ya da yerleşme kanamasıdır burdan kimse bilemez.
Şimdiden dış gebeliği düşünecek ne duydun ne yaşadın kuzum?
2 ay once yaptm ben sogan kürünu hemde saatini bile sasmadim ama yok :/ çörek otu deneyecm bende insallahşapşal ettik vuctlarıda
gelsinde bende bu ay soğan kürü denicemmm ilk defa
kaç aydr deniyosunuz doktra gttnmi hiç :)2 ay once yaptm ben sogan kürünu hemde saatini bile sasmadim ama yok :/ çörek otu deneyecm bende insallah
7 ay olacak gittim bi sorun yok dedi daha önce konuşmuştum senle kuzum hatrlamadn galibakaç aydr deniyosunuz doktra gttnmi hiç :)
Siz neyden şüpheleniyor sunuz ? Yani eğer gebelikse olabilir tabi ama başka şeylerin de göstergesi olabilir doktora gidin . Şu aşamada birşeyler söylemek zor bizim icinGünaydınlar.. Ocak 12de adet oldum 28 günde bi hasta oluyorum Şubat 9 da hasta olmam gerekirken dünden beri hafif ağrılarla 2 3 damla açık pembe kan geliyo aralıklarla bugünde sadece 1 sefer koyu kan geldi devamı yok. Bide benim adet olacagmda kasik ağrım olurdu bu sefer karnım ağrıyor midemin tam aşağısı midem bulanıyor ara ara bide göğüs ağrım hiç olmazdı sol göğsümde bi ağrı var neden kaynaklı acaba
o kdr cok kişiyle konuştumki unutuyom vlla kusura bkmaaa bi sorun yok dediyse olur yaa :)7 ay olacak gittim bi sorun yok dedi daha önce konuşmuştum senle kuzum hatrlamadn galiba
dgdln sen naptnnn kan sonucunu söylemedin bize :) nası gidiyo hamilelik bizede dua et hamilelerin duası tutarmış :)Siz neyden şüpheleniyor sunuz ? Yani eğer gebelikse olabilir tabi ama başka şeylerin de göstergesi olabilir doktora gidin . Şu aşamada birşeyler söylemek zor bizim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?