Bi bakar mısınız hanımlar

dgdln sen naptnnn kan sonucunu söylemedin bize :) nası gidiyo hamilelik bizede dua et hamilelerin duası tutarmış :)
Zaten artık günlerim şükürle dualarla geçiyor .
5 Şubat kan sonucum 120
Bugün yine veriyorum şuan sıradayım akşam çıkar nasipse . Dr um izne gidecekmiş o yüzden yarın da gel dedi .her gün gel dese gelirim zaten :))) inanın herkes için dua ediyorum bizim imkansızlarimiz var ama Allah katında imkansız diye bir şey yok . Rabbim de isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın :)))

amin amin Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin sanada nur topu gibi bi bebiş olsun:)
eşine söyledinmi :) sürpriz yaptnmı:)

Erken gebelik testleri var,alıp yapın, muhtemelen cıkar orda.
Ben tam gününde yapmıştım kızımda, ki belirti yoktu anlayabilecegim,planladığımız ilk ay olmuştu,çıkmıştı testte.
Oğlumda tüm belirtileri yaşadım,mide bulantısı,kokulara aşırı hassasiyet,tiksinme vs,korka korka test yaptım hatta ve hamileydim.
Yani belli olmuyor,iki gebeliğimde birbirinden çok farklıydı. Bu sebeple test yapın diyorum

Dış gebelik ancak ultrasonla görünecek bir şey. İdrar testine güvenmiyorsanız kan testi yaptırın.

amin amin Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin sanada nur topu gibi bi bebiş olsun:)
eşine söyledinmi :) sürpriz yaptnmı:)
Amin amin . Eşime söyledim dayanamadım :))))) midem kötü oldu o da senin şu mideni iyleştiremedik bi doktor buldum ona gidelim randevu alayım dedi. Ben de benim midem iyi dedim gülümseyerek. tabi canım sen hep iyisin vs vs sonra ben test çubuklarını aldım önüne koydum ama masanın da önüne geçtim ben midem kötü oluyo dedim _ evet dedi _ midem hasta diye kötü olmuyo dedim sarılarak _ niye kötü oluyo peki dedi_ çünkü içimde bi minik var dedim _ nasıl yani nasıl vs vs öyle oldu çok bi sürpriz yapamadım ama mutlu olduk tabi o benim kadar gostermiyo . Ama 8 Şubat'ta ona yine de birşeyler yapıcam bugün gidip kalpli ve normal bi sürü balon aldım evde bi sürü mum var öyle birşeyler yapmak istiyorum :))))

ay süper yaaa :) :) cok sevinmiştirrr ne güzel allah isteyen herkese nasip eder inşallah :)

Amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…