Bi BAKAR MISINIZ? Hanımlar.

asli1605

Acı Yok Rocky!!!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.271
1.470
83
32
Selam arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben iş arıyorum ve bugün bana bi telefon geldi bir haber kanalından arıyorlar bana konuk koordinatörü olarak iş teklif ettiler. Bununla ilgili hiç bir bilgim yok netten baktım bulamadım. Acaba bilenleriniz var mı eşi dostu bu işi yapan bilgi sahibi olanlar yardımcı olur musunuz lütfen

Nasıl yani
Siz başvuru yapmadınızmı pozisyonu görevi bilmediğiniz bi iş teklifi nasıl oluyo.

Nasıl yani
Siz başvuru yapmadınızmı pozisyonu görevi bilmediğiniz bi iş teklifi nasıl oluyo.
Ben bir il bulma sitesi ismini vermek doğru mu bilmiyorum üye oluyorsun hem başvuru yapıosun hemde iş verenler cv ne bakıp dönüş yapabiliyor. Ben başvuru yapmamıştım bu işe beni aradılar mülakata çağrdılar yarın için yetiştirilmek üzere teklif ettiler

Bana da boyle milletvekilli danismanligi teklif etmislerdi. Bir de acele hemen gorusmeye gelin lutfen demislerdi. Ben gitmedim, boyle danisman mi bulunur dedim. Arkadasim gitti belirli bir sure calisti memnun degildi pek ayrildi ama belli bir sure onu idare etti is. Dediginiz isi bilmiyorum ama evet bazen oyle ilanlar ile cok ilginc is teklifleri gelebiliyor. Bir gidin gorusun, eger belli basli bir yerde ise.

Bana da boyle milletvekilli danismanligi teklif etmislerdi. Bir de acele hemen gorusmeye gelin lutfen demislerdi. Ben gitmedim, boyle danisman mi bulunur dedim. Arkadasim gitti belirli bir sure calisti memnun degildi pek ayrildi ama belli bir sure onu idare etti is. Dediginiz isi bilmiyorum ama evet bazen oyle ilanlar ile cok ilginc is teklifleri gelebiliyor. Bir gidin gorusun, eger belli basli bir yerde ise.
Hadi ya duyunca insan vay be diyo falan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sadece ve bana bilgi lazım yarın eşimle gmrüşmeye gidicem hayırlısı olsun ama keşke bi fikrim olsa :(

Hadi ya duyunca insan vay be diyo falan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum sadece ve bana bilgi lazım yarın eşimle gmrüşmeye gidicem hayırlısı olsun ama keşke bi fikrim olsa :KK43:

Oyle cok da umutlanmayin vay be filan diye dusunmeyin de deneyin bakalim neymis, denemekten zarar gelmez. Beni aradiklarinda bir de israr ediyorlar, ya dedim boyle MV danismani mi aranir. Ertesi gun olsa sirf gorusmek icin giderdim de hemen acele gelmeniz lazim demisti. Sonradan ogrendim birkac kisi gitmis, calisan arkadasim vardi. Deneyin ama oyle cok da umutlanmayin, nasil cikacagi belli olmaz uzulmeyesiniz:)

Oyle cok da umutlanmayin vay be filan diye dusunmeyin de deneyin bakalim neymis, denemekten zarar gelmez. Beni aradiklarinda bir de israr ediyorlar, ya dedim boyle MV danismani mi aranir. Ertesi gun olsa sirf gorusmek icin giderdim de hemen acele gelmeniz lazim demisti. Sonradan ogrendim birkac kisi gitmis, calisan arkadasim vardi. Deneyin ama oyle cok da umutlanmayin, nasil cikacagi belli olmaz uzulmeyesiniz:)
Sizin ki de çok acayip olmuş gerçekten :) insanın ödü kopar ayol devir kötü ben de mesela tek gidemem neler var neler allah muhafaza ama bi bakalım ne çıkacak zaten öyle önemli bişey olsa napsınlar benim gibi lise mezununu yani dış görünüşle alakalıysa bilemem ama sanmıyorum bakalım yarın gidicem size yazarım :)

Sizin ki de çok acayip olmuş gerçekten :) insanın ödü kopar ayol devir kötü ben de mesela tek gidemem neler var neler allah muhafaza ama bi bakalım ne çıkacak zaten öyle önemli bişey olsa napsınlar benim gibi lise mezununu yani dış görünüşle alakalıysa bilemem ama sanmıyorum bakalım yarın gidicem size yazarım :)

Bizim kendimize ait ilan sayfamiz var meslek olarak, oradan bulup aramislar ama cok komikti gercekten. Sizden guzel haberler bekliyoruz o halde, iyi sanslar :)

Konuk kordinatörü. Kelimelerden yola çıkarsak. Hangi tarihte hangi konuk gelecek. Gelemezse joker kim.... gibi birşey olmalı bence.

Selam arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben iş arıyorum ve bugün bana bi telefon geldi bir haber kanalından arıyorlar bana konuk koordinatörü olarak iş teklif ettiler. Bununla ilgili hiç bir bilgim yok netten baktım bulamadım. Acaba bilenleriniz var mı eşi dostu bu işi yapan bilgi sahibi olanlar yardımcı olur musunuz lütfen
Konuk Koordinatörü Aranıyor!

TRT Türk ve TRT Haber kanallarında yayınlanmakta olan programlarımız için,
ünlü konuklarla iletişim kurup, çekim için randevuları organize edebilecek konuk koordinatörlerine ihtiyacımız vardır.

Bak yazıyor. Bunun gibi birşey olabilir.

Merhaba hanımlar bugün bahsettiğim iş görüşmesine gittim. Bana 10 kişil gruplar galinde olacaksınız. Şefiniz olacak kanala programa uygun konuklar davet edeceksiniz işte her gelen kimi 1000tl 2000tl ücret alınacak gelen konuktan sabah 10:00 akşam 19:00 mesai saatleeri öğlen yemeği onlara ait sabit maaş yok prim usulü her 1000 tl den %20 alıcakmışım örnek olarak 3000tl konuk aldım 1200 benim işte sigorta var böyle işte ne yapim bilmiyorum orda tamam dedim ama kararsızım. Offff

iyi de bu iş için sağlam bir telefon ajandan olması gerekiyor
yetiştirilmek üzere alıyorlarsa çok sıkıntı çekersin

Back
X