Bi bakar mısınız kızlar..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm...2.5 aylık bi bebeğim var boynu kırmızı kırmızı olmuş tahriş gibi kiyafet boynuna değdiği için mi acaba bi de bi yanaği da ayni şekilde kırmızı kırmızı küçük küçük sivilceler oluştu neden acaba..

Annen hırka falan ördü mü? Onlar bebek cildine iyi gelmiyo. İsilik olmuştur tahriş olmuştur.

Boynunu ve yüzünü ıslak mendiile siliyosan da olabilir...ılık sabunlu bezle bi sil istersen ve kurula

Ağlayıp ıslak kalınca da olur emerken terleyince de kıyafet sürtünce de

Her derde deva bepanten den az sür geçmezse doktora götür

Bizimkinin boynunda olmuştu doktor bepanten dedi geçti kuru tuttuk sonra da

kırmıızı küçük sivilceler yada isilik dediğimiz şey cilt hava almıyorsa oluşabilir. Ama bunun yanında alerjik bir problemde olabilir. Bu durumda doktora danısman daha mantıklı. :KK51:

Pişik olmuştur benim kızımda da oldu yeni. Terleyince kıyafeti değince falan oluyor. Pişik kremi sürünce geçti.

Benim ikilerdede olmuştu doktor çok giydiriyosun dedi bana oysa kollu zıbın ve pamuklu pijama ve üstü oluyo tek.bende kolsuz zıbın giydiriyorum gün aşırı yıkıyodum hergün yıkamaya başladım geçti şimdi

Canım o benim bebeğimde de oluyor izlenimlerime göre sicaklayinca çoğalıyor serin tut yüzünü günlük sil pamukla ılık suyla yüzde yüz doğal gül suyu da olabilir sürekli olarak kalmıyor bizde bi gidiyor bi geliyor sıcağa bağladım bebeklerin ter bezleri henüz tam olarak calismazmis sicaklayinca da gözenekleri tıkanma yapabilirmis biz ilk günler fazla sarıp sarmaladik kafasının içinde bile oluyordu

Back
X