Söz Kesimi bi bakar mısınız?

sharma bence sınav sonunu bekleme babalar hemen tamam demiyor anca alışır temmuz başı sınav ortasında gelseler baba hemen kabullenememiş olur bence alıştır biraz

ama şimdi söylersem başım agrıcak gibi geliyor ve sıanva odaklanmak isityorum zaten okul staj falan cok bakamadım kpss ye..ama dediğinde dogru babam hemen kabullenmicektir..jean dediği gibi sınavdan sonra söylemem daha mantıklı gibi..fisfisfis

o zaman damat tarafı biraz bekleyecek ramazandan önce gelecek onları alıştır bari CADIARZU

zaman yaklaştıkça aklımı kurcalayan bir şeyi sizle de paylaşmak istedim,erkek arkadaşım ve ailesi temmuz gibi istemeye gelelim diyor ben bir yıldır zor ikna ettim sınavım okulum var diye..kpss sınavından sonra babama dicektim ama annem deme daha erken dedi ayrıca borcumuz var falan dedi..şimdi ben arada kaldim aslında şu kpss ye falan girip sonucu gördükten sonra babama söylemek isitoyrum ama baskı var üzerimde temmuz da gelcez diye..bunlar yetmezmiş gibi okulum stajım kpss falan flian var.bazen bu işten bile soğudugumu hissediyorum..biraz daha bekle diyemem sevgilime cünkü onun sabrı kalmadı..3 yıldır bekliyor beni yaklaşık..ailesi uzakta.O nu da düşünüyorum ama ben arada kalıyorum napcam bilmiyorum buaralar düşünmüyorum ama temmuzdan sonra soğuk terler akmaya başlar benden :(eyvahedigeldismile

erkek tarafın baskı yapması çok kötü ve yanlış bence....sonuçta kız babası ne zaman gelin derse o zaman olur o iş....gelipte zorla alınmazki....

bence sevgilinle güzel güzel konuş,bu kadar bekledik biraz daha bekleyebiliriz de...çok değil en azından sınavdan bikaç ay sonra söylerim de...o sürede alıştırırım duruma de...onlarında baskı yaptığını ailene belli etme çünkü bu sefer ailende omlara karşı önyargı oluşur....

sınava bişey kalmadı zaten...kafanı bunlara yormamaya çalış ama sevgilinde anlayışlı olsun biraz yahu:kahve:

akşam aradılar ve cumartesi geliyorlar sabretmek gerekiyormuş gerçekten.

sharma bebekkafa doğru diyor bence sınavdan sonra al karşına konuş anneni söylesin sende babana söylersin ve bebekkafanın dediği gibi sakın belli etme erkek tarafının acelesini yoksa arada kalırsın anneler en ufak şeye bile kulup bulur annene herşeyi söyleme kaydirigubbakcemile3

tşk kızlar sharma annene kalıyor iş başka türlü hallolmuyor canım babalar sert olunca :( moralini sağlam tut enişteye beklemek kalsın birazcık daha sonu güzel olacak inşallah

dilsadonder ve jean önerilerinizi aklıma yazdım:lepi:
şimdi sınav telaşı var sonra inş söylücez..anneme söyletmeyi planlıyorum artık,inş sorun cıkmaz,4.yılımıza gircek ee okul bitti sayılır yani artık öğretmenim diyebilirirm umarım sdc söz yapmamıza izin veririler:Saruboceq:sonrası Allah kerim inş dediğiniz gibi güzel olur sonu tşk ederim kızlar a.s.a.s.

şimdi sana çook çook moral lazım sınavda stresli olmaman için... bu yüzden takma kafana her şey çok güzel olacak inşallah

cnm seven insan bekler sonuçta beklenecek şeyler var eğer olmasaydı derdim aa neden çocuğu bekletiyorsun beklenecek birşey yok diye ama ailen bekleyelim diyorsa bir bildikleri vardır hem erkek tarafı değil kız tarafı karar verir buna

inşallah atlatırsın cnm bunları sınavların daha önemli sonuçta hayırlısı polsun cnm

ben de aynı durumdaydım iki yıldır nişanlanalım diye basımın etini yiyodu sevgilim 7.yılın sonuda nişanlanabildk ama bu sefer de düğün diye arada kaldım bitmiyo bu konular gönüller bir olsun hersey zamanla olup gidiyo canım ama en azından bi söz nişan insanın üstünden yükü alıyo

kızlaar bugün benimkiler tanışmaya geliyor hazırlık yapıyorum pastalar fırında :hulya: anneler arkadaş ama babalar tanışacak çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile bizde de onlarda da tanışmaya damat gelmezmiş sevgilim gelemeyecek ama dedesi dayılar falan bakalım ne olacak :kedi:

kızlaar bugün benimkiler tanışmaya geliyor hazırlık yapıyorum pastalar fırında :hulya: anneler arkadaş ama babalar tanışacak çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile bizde de onlarda da tanışmaya damat gelmezmiş sevgilim gelemeyecek ama dedesi dayılar falan bakalım ne olacak :kedi:

haberlerini bekliyoruz canım ne mamalar yaptın ne giycen nasıl olaylar oluyor gelince anlat olumunekankayizsmile

haberlerini bekliyoruz canım ne mamalar yaptın ne giycen nasıl olaylar oluyor gelince anlat olumunekankayizsmile

ben geldimmm akşam gayet hoş geçti korktuğum olmadı çok şükür olumunekankayizsmile
kabak salatası
patatesli örgülü poğaça
simit
ağlayan pasta yaptım tatlı tatlı sohbet edildi 12 hazirandan sonra tekrar gelecekler
gri kumaş pantolon, siyah üstüne beyaz kırmızı mini puanlı tül kısa kollu gömlek tarzı bi bluz, taşlı gümüş rengi topuk kapalı ayakkabı giydim yerimsenibenhiççç heyecan olmadı :sinifsinif: ailesini tanıyıp görüştüğüm için sanırım ama biraz olsun isterdim :içelim:

ay canım sevindim senin adına rahat olabilmek güzel şey darısı diğer gelişlerine hadi bakalımmm

cnm seven insan bekler sonuçta beklenecek şeyler var eğer olmasaydı derdim aa neden çocuğu bekletiyorsun beklenecek birşey yok diye ama ailen bekleyelim diyorsa bir bildikleri vardır hem erkek tarafı değil kız tarafı karar verir buna

inşallah atlatırsın cnm bunları sınavların daha önemli sonuçta hayırlısı polsun cnm

saol cnm ben babama sölicem (işte söyelemesi de bi sorun :delphin:)o ne zaman kabul ederse artık,aa beklesinler cnm banane sırnaşık şey olan bana oluyobenneyaptımki

ben de aynı durumdaydım iki yıldır nişanlanalım diye basımın etini yiyodu sevgilim 7.yılın sonuda nişanlanabildk ama bu sefer de düğün diye arada kaldım bitmiyo bu konular gönüller bir olsun hersey zamanla olup gidiyo canım ama en azından bi söz nişan insanın üstünden yükü alıyo

evet cnm bnde bi söz olsun istiyorum resmileşsin ama annem de erken diyor :delphin:

dilsadonder cnmsevindm sorunsuz gectiğine ne güzel abk atlattın alkisalkisalkis

tşk ederim kızlar biraz heyecan olsa fena olmazdı hani kaydirigubbakcemile3 neyse önemli olan hayırlısıyla atlatmaktı bi hafta on gün sonra olur belki heyecan :)))

Back
X