Söz Kesimi bi bakar mısınız?

4 temmuz pazar nişanımız var perşembe günü2.kez istemeye geldiler cuma(bugün) alışverişe çıktık ve 2 gün sonra nişanlanıyoruz :1: darısı isteyen herkese kızlar

amin :)
pazartesi istemeye geliyorlar alışverişe çıkıcaz
cumartesi nişanımız var bizimde inşallah 10 temmuz

giz09 hayırlı olsun canım seninkide.istemeye geldiklerinde hiç heyecanlanmadım diye yakınıyordum bugün nişan var ve ben uyuyamadım heyecandannnn eyvahedigeldismile

çok güzeldi canım herkes çok beğendi çok şükür artık nişanlıyız her gün gezip tozuyoruz :) baba arayacak biri görecek korkumuz yok babamla karşılıklı yemek yeyip sohbet ediyor 14 eylülde düğünümüz var isteyen herkese nasip olsun inşallah

çok güzeldi canım herkes çok beğendi çok şükür artık nişanlıyız her gün gezip tozuyoruz :) baba arayacak biri görecek korkumuz yok babamla karşılıklı yemek yeyip sohbet ediyor 14 eylülde düğünümüz var isteyen herkese nasip olsun inşallah

senin adına çok sevindim canım sanırım yeşil nişanlığın opuyorumnanaktan düğünde yakınmış süper ya darısı başıma olumunekankayizsmile

evet canım yeşil hiç düşünmezdim ama mağazada model hoşumuza gidince annelerimiz ve nişanlımın isteği üzerine bu elbise alındı içime de sindi. darısı başına ;)

dilsadonder hayırlı olsun cok sevindim senin için,benim telaşımda başlıcak yakında nasıl sölücem havalarına girdik gerci hoş babamla aramda bozuk ama nese hayırlısı ..

annesi annemle konuşmak istedi annem kabul etmedi sen istersen veririz dedi vermem demedi yani..ama acele etme sınav sonuclarını gör eline meslegini al diyor.annem benden hep bunu ister eline mesleğini al diye onu kıramam ama diğer taraftan sevdiğim insan da ben bu yaz nişan istiyorum olmazsa seneye yaza olur diyor okulunu kpss ni bekledim bide mesleğini eline almanımı beklicem yeter fln dedi tartıştık..annemin beni vermeyecegini düşünüyor ve annesine bu durumu söylerse onlarda bi daha gelmezmiş zaten gelen giden yok daha yolun başındayız ama beyfendinin sabrı kalmamış..velhasıl cıkmazlardayım..bi adım önümü göremiyorum..:bbo::bbo::bbo:

Back
X