bi bakar mısınız???

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
Kızlar çok sevdiğim bir sevgilim olduğunu daha önce yazmıştım. Çok şükür iyi gidiyor. Askerden gelmesine 2.5 ay var ve zaman geçmiyor canım çok sıkılıyor, dışarı bile çıkmak istemiyorum onu çok özlüyorum:( sevgilim askerliğin verdiği psikoloji yüzünden çok kıskanç öyle büyük tartışmalar yaşamıyoruz çok şükür. Ondan bişeyimi gizlemek de istemiyorum yalnız bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 6 yıl önce bi sevgilim olmuştu çocuk bana yalan söyledi diye ilişkimiz bitmişti. Bu çocuk peşimi bırakmıyor daha biraz önce mesaj atmış bunaldım artık. Sorum şu sizce bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım???

sevgilin askerdeyken kesinlikle anlatmamalısın..

Kızlar çok sevdiğim bir sevgilim olduğunu daha önce yazmıştım. Çok şükür iyi gidiyor. Askerden gelmesine 2.5 ay var ve zaman geçmiyor canım çok sıkılıyor, dışarı bile çıkmak istemiyorum onu çok özlüyorum:( sevgilim askerliğin verdiği psikoloji yüzünden çok kıskanç öyle büyük tartışmalar yaşamıyoruz çok şükür. Ondan bişeyimi gizlemek de istemiyorum yalnız bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 6 yıl önce bi sevgilim olmuştu çocuk bana yalan söyledi diye ilişkimiz bitmişti. Bu çocuk peşimi bırakmıyor daha biraz önce mesaj atmış bunaldım artık. Sorum şu sizce bu durumu sevgilime anlatmalı mıyım???

Eğer aranızda sorun olacağına inanıyorsan anlatma. Hayatınızı etkileyecek kadar önemli bir konu değil,durumu gereği bilmemesi daha iyi olur. Sende bu durumu engellemelisin, ilişkine zarar gelmesin istiyorsan ona göre önlem almalısın.
Yani,numarana ya da mail'ine msj attıysa bir bahane ile numaranı değiştir, sosyal ağlardan attıysa kendini oradan soyutla..

Engeli bas çocuğa, bir daha aramamasını söyle..
Sevgilin askerden geldiğin de de bu olayı ona anlat, sevgilin sana ''bana o zaman neden anlatmamıştın '' diye tepki verebilir..
Askerde olduğun için bunu sana söylemek istemedim.Yüz yüze konuşmamız daha doğru olur diye düşündüm dersin..

Ama bu olayı ondan hiç bir şekilde saklama.Kulağına giderse hiç iyi şeyler olmaz..:ssz:

sevgilin askerdeyken kesinlikle anlatmamalısın..

aslında bu soru çok yanlış haklısın askerdeki bi insana böyle bişey söylenmez ama bi şekilde korktum bi an bi şekilde öğrenir diye:(

Anlatma tabii ki. Askerde kim bilir neler kurar o kafasında.
kendin halletmeye çalış. Baktın iyice musallat oluyor,askerden gelince sevgiline havale edersin.

Bence askerdeyken anlatmamalisin. Geldiginde anlatirsin hem saklamamis olursun hemde aklin kalmasin askerde istedim diye duzgun bi dille ifade edersin :)

ben olsam anlatmazdım...

eger ki o kisi sizi rahatsız etmeye devam ediyor ise;
askerden geldikten sonra once hasret giderir sonra da bu dadandı gormezden gelmeye calıstım ama iyice bunaltıyor artık der bu yolla ogrenmesini saglardım :8:

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için. Sosyal paylaşım sitelerine üye diilim KK hariç. Telefondan atıyor kaç kez değiştirdim numaramı hep buldu. Niyetinin benimle arkadaş olduğunu söylüyor hep :(

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için. Sosyal paylaşım sitelerine üye diilim KK hariç. Telefondan atıyor kaç kez değiştirdim numaramı hep buldu. Niyetinin benimle arkadaş olduğunu söylüyor hep :(

numarasını engelle ve sevgiline anlatma. askerdeki erkek tepkisi normal bile olucağı bişeye sert tepki verebilir o yüzden yapma

Hayır anlatma, erkeklerde içten içe askerdeyken terkedilirsem ya korkusu vardır. O yüzden kıskanç davranıyor. Askerlik zaten sıkıntılı zahmetli bir süreç malum...
hem sonrasında sizi suçlayabilir acaba sen ne yaptın da sana mesaj atacak yüzü bulmuş diyebilir, kafasında kurar da kurar boş yere kavga sebebi: Sonra hep yüzüne vurur bunu.
Yerinde olsam tlf numaramı değiştirirdim ve erkek arkadaşıma da başka bahaneler uydururdum (hattımı kaybettim vs) böylece kurtulmuş olursun.
Şimdi okudum no. mu değişiyorum buluyor demişsin, numaranı herkese verme öyle. Ya da engellet numarayı, turkcell hatlarda bu mümkün...savcılığa vereceğim rahatsız ediyorsun da diyebilirisn. İşe yarıyo. :)

Son düzenleme:

dünyada arkadas mı kalmamıs? hıhı yedik biz de. :51:

ortak birilerini tanıyor demek ki... aldırış etmeyin. erkek arkadasınızın askerde oldugunu da ona soylemeyin...

numarasını engelle ve sevgiline anlatma. askerdeki erkek tepkisi normal bile olucağı bişeye sert tepki verebilir o yüzden yapma

Kullandığım GSM operatöründe maalesef numara engelleme yok. Telefonum da akıllı felan ama numara engelleme konusunda epey geri kalmış:(

Nereye mesaj atıyorsa oradan engelle.
Telefonuna atıyorsa hattını değiştir. Sen yapman gereken uzaklaştırmaları yap.
Böyle şeyler öyle hemen erkek arkadaşa söylenmez.
Ya katil edersin ya da başka şeyler olur. :ssz:

Turkcell maxıplus kullanıyorum sordum ama yokmuş

telefonuna Android Calls Blacklist uygulamasını indirirsen engelleme yapabilirsin istersen bi dene yani erkek arkadaşına söylemek en en en son çözümün olmalı kesinlikle.

Back
X