bi bakar mısınız???

telefonuna Android Calls Blacklist uygulamasını indirirsen engelleme yapabilirsin istersen bi dene yani erkek arkadaşına söylemek en en en son çözümün olmalı kesinlikle.

Teşekkür ederim böyle bir program olduğunu bilmiyordum hemen indireceğim...

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum. Gerçekten burası harika bi yer neredeyse yanlış yapıp bunu sevgilime söyleyecektim. İyiki varsınız...

Ben olsam bilmek isterim oyüzden başıma geldiğinde de direk söylemiştim.
Ancak senin durumun farklı çocuk askerdeymiş oyüzden söyleme derim.
Mesaj engelleme var engelle çocuğun numarasını atamasın mesaj falan:44:

Ben olsam bilmek isterim oyüzden başıma geldiğinde de direk söylemiştim.
Ancak senin durumun farklı çocsuk askerdeymiş oyüzden söyleme derim.
Mesaj engelleme var engelle çocuğun numarasını atamasın mesaj falan:44:

Empati yapıyorum o benden bişey saklasın istemezdim. Ama bu durumu da söylesem kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum :(

askerdeki adama tabi ki de anlatma.. çok zorlanırsan askerden geldiği zaman anlatırsın. şu an söylersen kafasında kurdukça kurar çok zor geçer askerliği.

Askerdeki adama anlatılmamasını düşünüyorum ben de. Ama biri bana şunu anlatabilir mi? Rahatsız edilen kızken. Kızın bu durumda yapacağı bir şey yokken. Neden sevgiliden/nişanlıdan korkulur. Benzer bir durum Deniz arkadaşımızın eski nişanlım hortladı konusunda da var. Facebooktan rahatsız ediliyor ve sevgilinin tepkisinden korkuluyor. Ya ne tepkisi göstermeye hakkı var ki? Burda da zaten mağdur konu sahibi. Bir de üzerine kıza kızacak bir sevgili varsa, bi zahmet hayatımızda olmasın.

Askerdeki adama anlatılmamasını düşünüyorum ben de. Ama biri bana şunu anlatabilir mi? Rahatsız edilen kızken. Kızın bu durumda yapacağı bir şey yokken. Neden sevgiliden/nişanlıdan korkulur. Benzer bir durum Deniz arkadaşımızın eski nişanlım hortladı konusunda da var. Facebooktan rahatsız ediliyor ve sevgilinin tepkisinden korkuluyor. Ya ne tepkisi göstermeye hakkı var ki? Burda da zaten mağdur konu sahibi. Bir de üzerine kıza kızacak bir sevgili varsa, bi zahmet hayatımızda olmasın.

Haklısın benim sevgilim anlayışlı biri ama askerde şuan ve nadirde olsa olmayacak bişeye aşırı tepki verebiliyor. Orda daha hassas, kıskanç sivil olsa bu konuyu çekinmeden söylerdim. Tedirginliğim askerde olduğu için :(

Kullandığım GSM operatöründe maalesef numara engelleme yok. Telefonum da akıllı felan ama numara engelleme konusunda epey geri kalmış:(
Tel numaranızı nerden buluyor bu kişi ortak arkadaşlarınız mı var,numaranızı değiştirerek rehbere kayıtını gizli tutun o zaman bulamaz.

Tel numaranızı nerden buluyor bu kişi ortak arkadaşlarınız mı var,numaranızı değiştirerek rehbere kayıtını gizli tutun o zaman bulamaz.

Nasıl bulduğunu ahh bir bilsem :( ortak arkadaşımız yok işin garip tarafı aynı şehirde bile diiliz. Sadece bulunduğum şehirde okudu..

Back
X