Çocuk Hastalıkları Bi bakarmisin lutfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.725
1.065
133
iyi aksamlar hanimlar benim 7 aylik bir evladim var. Iki yanaginda kirmizi pul pul gibimi desem nasil desem bir sey cikmis kasinti yapiyor ciziyor yanaklarini kasirken dr a gitcez gitmeden basina boyle bi durum gelip de atlatan varmi. Konum tasinmasin lutfen ya

Son 3 gundur degisik birsey verdinmi
Yumurta yapmis olabilir
Veya evin sicaksa kurumustur
Son olarak sokaga ciktiysaniz soguktan catlamis olabilir h.cevizi yagi,zeytinyagi sur istersen belki iyi gelir

Yediği birşey alerji yapmistir muhtemelen oglunada oluyo arada güçlü birşey yediğinde ama sadece kızarıp kabariyor kaşınmiyor

Son 3 gundur degisik birsey verdinmi
Yumurta yapmis olabilir
Veya evin sicaksa kurumustur
Son olarak sokaga ciktiysaniz soguktan catlamis olabilir h.cevizi yagi,zeytinyagi sur istersen belki iyi gelir
Dr a gitcez bakalim ne diycek yumurta veriyorum ama sarisini veriyorum tek degisik olarak sebze corbalari veriyorum birde alerji olsa her yerde cikmazmi

Alerji olabilir. Yediği birkaç şey tepkimeye girip dokunabiliyor illa yiyeceklere ayrı ayrı alerjisi olması şart değil alerji için. Biz ne desek boş tabi uzaktan, yorumdan ibaret kalıyor. Çok geçmiş olsun

Dr a gitcez bakalim ne diycek yumurta veriyorum ama sarisini veriyorum tek degisik olarak sebze corbalari veriyorum birde alerji olsa her yerde cikmazmi

Hekim değilim de alerji olması muhtemel. Arkadaşımın oğlunda da benzer bir durum vardı yanakları kırmızı kırmızı olmuştu. Yumurtaya alerjisi çıktı. Geçmiş olsun.

1258E1BD-9BBC-4180-92AD-6F9837231520.webp
5.hastalık olabilir. Böyle bir şey mi?
Eğer böyleyse 5.hastalıktır. Doktora gidin. Geçmiş olsun.

Back
X