Bi bakarmısınız değerli KK 🙏

• Konu Sahibi Konu Sahibi tzlm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tzlm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
168
143
23
25
Arkadaşlar merhaba 2 yıldır evliyim eşimin ailesinden dolay eşimle sürekli kavga ediyoruz eşimin ailesine artık katlanmayacak duruma geldim eşimde son zamanlarda artık onları onaylaması ve desteklemesi beni çok kötü etkiledi,ve en kötü durumda çocuk tedavisini görüyoruz,ben anne olmayı çok istiyorum ama eşimden çok soğudum benimde çok pis bi huyum var eğer birisinden soğursam ilerisini düşünmem bunu kendisi de biliyor, ama hiç oralı olmuyor. Şimdi çok masraf ettik çocuk için şimdi ne edebilirim. Biraz tavsiye fikir vermenizi istiyorum. Bu arada ben çalışıyorum öğretmenim çocuğum olursa tek başına büyütecek güçteyim ve eşimde aynen bu durumda kendisiyle anlaşamadığımız tek konu ailesine aşırııı bağlı laf ettirmez başta böyle değildi arkamda duran biriydi ama şimdi değil bende böyle şeyleri asla kaldıramam. Benim ailem yok Tek başınayım ailesi sürekli bundan vuruyor ince ince eskiden bundan rahatsız olan adam artık sesiz kalıyor bunun gibi bü sürü kavgalarımız oldu ama eşim ailesini savunuyor. Bilemem sen bunu onların eline veriyorsun onlarla geçinmeyi çalışsan bi derdimiz kalmaz falan filan.. vs yazım yanlışı falan yaptıysam şimdiden özürümü diliyorum. Hızlı hızlı yazdım biraz karşılar oldu.

Arkadaşlar merhaba 2 yıldır evliyim eşimin ailesinden dolay eşimle sürekli kavga ediyoruz eşimin ailesine artık katlanmayacak duruma geldim eşimde son zamanlarda artık onları onaylaması ve desteklemesi beni çok kötü etkiledi,ve en kötü durumda çocuk tedavisini görüyoruz,ben anne olmayı çok istiyorum ama eşimden çok soğudum benimde çok pis bi huyum var eğer birisinden soğursam ilerisini düşünmem bunu kendisi de biliyor, ama hiç oralı olmuyor. Şimdi çok masraf ettik çocuk için şimdi ne edebilirim. Biraz tavsiye fikir vermenizi istiyorum. Bu arada ben çalışıyorum öğretmenim çocuğum olursa tek başına büyütecek güçteyim ve eşimde aynen bu durumda kendisiyle anlaşamadığımız tek konu ailesine aşırııı bağlı laf ettirmez başta böyle değildi arkamda duran biriydi ama şimdi değil bende böyle şeyleri asla kaldıramam. Benim ailem yok Tek başınayım ailesi sürekli bundan vuruyor ince ince eskiden bundan rahatsız olan adam artık sesiz kalıyor bunun gibi bü sürü kavgalarımız oldu ama eşim ailesini savunuyor. Bilemem sen bunu onların eline veriyorsun onlarla geçinmeyi çalışsan bi derdimiz kalmaz falan filan.. vs yazım yanlışı falan yaptıysam şimdiden özürümü diliyorum. Hızlı hızlı yazdım biraz karşılar oldu.
Bu durumda çocuk yapmanızı tavsiye etmem kendinizde yaşadığınız ve yaşayacağınız zorlukların farkindasiniz

Ailesi ne kadar kötü de olsa kadın erkek farketmez kimse ailesine laf ettirmez. Sizde ailesi hakkında konuşmayı bırakın. Sorunları kapıda bırakın. Ne kadar umursamaz davranırsanız o kadar mutlu olursunuz. Eğer size karşı birşey söylüyorlarsa o anda cevap verin. Sonra şöyle böyle dediler demeyin.

İlişkinizde onlarca sorun varken, ortak bir çocuk sahibi olmayı düşünmeniz doğru mu ?

Yaşını yanlış yazdın sanırım. O yaşta atanmış ve tüp bebek tedavisi gören bir kadın olmak zor ihtimal. Yerinde olsam her ne koşulda olursa olsun boşanırım. bu adamı baba yapmaya gerek yok. Her kadın anne olmak zorunda değil. soğuduğunu adamdan çocuk sahibi olmak önce çocuğa haksızlık sonra kendinize hakaret. Soğuduğunuz adamla bebek yüzünden ömür boyu mahatap olacaksınız, akıllıca değil bu

Bu durumda çocuk yapmanızı tavsiye etmem kendinizde yaşadığınız ve yaşayacağınız zorlukların farkindasiniz
Haklısınız ama inanın benim benden başka hiç kimsem yok belki bencilce davranıyorum ama şimdi boşansam bile artık evliliği düşünmem korktum artık bi çocuğum olursa öyle hayata devam etmek istiyorum. Yorumunuz için teşekkür ediyorum

Haklısınız ama inanın benim benden başka hiç kimsem yok belki bencilce davranıyorum ama şimdi boşansam bile artık evliliği düşünmem korktum artık bi çocuğum olursa öyle hayata devam etmek istiyorum. Yorumunuz için teşekkür ediyorum
Dünyaya getireceğiniz bebeğinizi düşünün böyle bir ailede, böyle bir çevrede büyümesi ne kadar sağlıklı ? Bosaniriz ben buyuturum çeker giderim diye düşünebilirsiniz ama çocuk olunca eşiniz de onun ailesi de hayatınızda olacak babası ve babaannesi, dedesi vb. O zaman hepten hayatınızdan cikartamazsiniz bu insanları. Mesafe koyabilirsiniz eyvallah ama hep bir hukuk olacak

Ailesi ne kadar kötü de olsa kadın erkek farketmez kimse ailesine laf ettirmez. Sizde ailesi hakkında konuşmayı bırakın. Sorunları kapıda bırakın. Ne kadar umursamaz davranırsanız o kadar mutlu olursunuz. Eğer size karşı birşey söylüyorlarsa o anda cevap verin. Sonra şöyle böyle dediler demeyin.
Hayır kötülemek değil annesi bana diyor sen gelenek görenek bilmezsin sürekli bişey yapsam ayıplar zoruma gidiyor ben konuşunca saygısız oluyorum eşimde onaylıyor sen susacaksın ben annemle uygun bi dille konuşurum demesinden bıktım ve yine aynı anlatabildim mi orda susuyor eve geçtiğimizde bunları söylüyor.

Hiç belli olmaz bu işler karşınıza öyle biri çıkar ki seve seve yeniden evlilik dusunebilirsiniz ☺️

Yaşını yanlış yazdın sanırım. O yaşta atanmış ve tüp bebek tedavisi gören bir kadın olmak zor ihtimal. Yerinde olsam her ne koşulda olursa olsun boşanırım. bu adamı baba yapmaya gerek yok. Her kadın anne olmak zorunda değil. soğuduğunu adamdan çocuk sahibi olmak önce çocuğa haksızlık sonra kendinize hakaret. Soğuduğunuz adamla bebek yüzünden ömür boyu mahatap olacaksınız, akıllıca değil bu
yaşımı yanlış yazmadım 24 yaşındayım ve atanmış öğretmenim eşimin sorunu olduğu için doktor tedavi önerdi bizde direk tüp bebek istedik spremazlığı var. Evet haklısınız her kadın anne olmak zorunda değil ama benim anne olmaya ihtiyacım var şu hayatta tutunacak hiç bir şeyim yok belki bencilce davranıyorum ama inanın. Benim içinde zor.

Öncelikle sogudugunuz bir adamdan çocuk yapmayı düşünmeyin.Diger hata da ailesini kocana kötülemek hiçbir işe yaramayan hatta seni şeytan onları melek gösteren bir şey.Sorununu ailesi ile hallet halledemiyorsan mesefa koy
Mesafe koydum ama bu eşimi rahatsız ediyor. Eşime son zamanlarda tanıyamayacak duruma geldim.

Çok saçma bu düşünceniz,ya o çocuğun psikolojisi ne olacak?Tek niyetiniz çocuk yapmak ise bosanip,başka biriyle evlenerek gerçekleştirebilir siniz.Bir de sürekli ailesini kötülemeniz,eşinizi biktirmis olabilir.Çift taraflı baktım ben konunuza.

Sürekli ailesini şikayet ediyorsanız belli zamandan sonra eşiniz bundan bıkmış ve rahatsız olup artık sizin arkanızda durmayı bırakmış büyük ihtimalle. Ailesine kendiniz gerekli yerde cevabınızı verip eşinize yansıtmamalısınız. Sürekli yansıtınca ters teper.
Yaşınız çok genç şimdi ilerde hayatıma kimseyi sokmam diye düşünseniz bile mutlaka seveceğiniz birileri olacak ve belki dw evleneceksiniz. Çocuğunuz her türlü olur ilerde yani. Şimdi soğudum ilerisi yok dediğiniz bir evlilikten çocuk düşünmeyin bu çocuğa da eşinize de haksızlık olur.

Back
X