- 20 Mayıs 2016
- 716
- 262
- 23
- 39
- Konu Sahibi Magnolia1986
-
Oo cok net cikmis bence dogrudur ucuz testlerde bile cikiyor artik benim adete iki gun kala 3 tllik testte cikmisti hayirli olsunyolladim:)
Amin aminnormal de 3 gebeligimde de test yaniltmadi ama erken gebelik olunca kararsiz kaldim acikcasi sagolun kizlar :) yarin kan tahlili vericem sizinkileri de rabbim korusun
Amin aminnormal de 3 gebeligimde de test yaniltmadi ama erken gebelik olunca kararsiz kaldim acikcasi sagolun kizlar :) yarin kan tahlili vericem sizinkileri de rabbim korusun
Belirti yasadin mi canim 4 haftalikkenCanım benim de aynisi oldu bende erken yaptım 3 gün üst üste hafif silik cıktı sonra dayanamayıp kan tahlili verdim şuan 4 haftalık hamileyim Rabbim sana da nasip etsin inşallah sende hamilesindir
Canım bende uyku hali baş dönmesi ve arasira da bulantı oluyordu birde acayip sinir hali doktora gittim kese oluşmamıştı yarin yine gideceğim 2.5 yaşında kızım var o çok istiyor diye kaldım Rabbimhayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bi hamilelik olurBelirti yasadin mi canim 4 haftalikken
Anladim canim insaLALAH sorunsu bi gebeligin olur sagsalim kucagina olursun benim adet gunune 4 5 gun kaldi da hic bi belirti yok sanirim bu ay da olmayacak. ilk bebeğim olcak olursa ilk cocuk istiyorunCanım bende uyku hali baş dönmesi ve arasira da bulantı oluyordu birde acayip sinir hali doktora gittim kese oluşmamıştı yarin yine gideceğim 2.5 yaşında kızım var o çok istiyor diye kaldım Rabbimhayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallah sorunsuz bi hamilelik olur
Canım Rabbim sana da nasip etsin tez vakitte inşallah eğer istiyorsan buradan ilaç ismi verebilirmiyiz bilmiyorum ama folic asite başla eczaneden al şimdiden emin ol faydasını göreceksin bi eczacı kalfası olarak tavsiye ediyorumAnladim canim insaLALAH sorunsu bi gebeligin olur sagsalim kucagina olursun benim adet gunune 4 5 gun kaldi da hic bi belirti yok sanirim bu ay da olmayacak. ilk bebeğim olcak olursa ilk cocuk istiyorun
Canim zaten 5 aydir folik asit iciyorumCanım Rabbim sana da nasip etsin tez vakitte inşallah eğer istiyorsan buradan ilaç ismi verebilirmiyiz bilmiyorum ama folic asite başla eczaneden al şimdiden emin ol faydasını göreceksin bi eczacı kalfası olarak tavsiye ediyorum
Hayırlı olsun canim Allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin kuzum cook sevindimevet bugun dr gittim 263 cikti sonuc daha yeniyiz zaten 3 dusuk sonrasi tabi igne verdi bana uzuuun sure kullanacagim o canimi sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?