bı bakarmısınız kızlar lutfenn

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
yaklasık 10gundur dıyete basladım...dogum sonra aldıgım kıloları vermek ıstıyorum ama asıl problem şu;5 6gun boyunca guzel zayıfladım yaklasık 2 3kılo gıttı ama su son 3gundur falan tardı aynen yerınde duruyo ustelık uyguladıgım dıyet hep aynı...seker,tuz ekmek gıbı seylerı kestım meyveyı bol yıyorum,bol su ıcıyorum gunde 1 saat spor yapıyorum bazen de bacak egzersızlerı de yapıyorum ve aksam 6dan sonra meyve de baska bır sey yemıyorum yanı cook az yoyroum anlıcanız...kesınlıkle yaglı seyler de yemıyorum ama sureklı aynı kılodayım sankı bosuna dıyet yapıyorum gıbı gelıyo artık....moralım bozuluyo o kadar zorluk cekıyorum ama bosuna dıye pes etmek de ıstemıyorum ama canım cok sıkkın motıvasıonum gıttı yanı:2:sızce nnormal mı kızlar??

Başta hızlı kilo verdğiniz için durması normal bence başta su atmışsınızdır ama yinede gayet iyi pes etmeyin bence aynen devam edin bol bol yeşilçay falan için daha çok yararını görürsünüz pes etmeyin :)

meyveyi azltın bol meyve şeker yemek gibidir .
ve ayrıca ilk kilolar sudur kilo vermenizin durmasıda normaldir ..
umarım kilo vermeye devam ediyorsunuzdur .

meyveyi azltın bol meyve şeker yemek gibidir .
ve ayrıca ilk kilolar sudur kilo vermenizin durmasıda normaldir ..
umarım kilo vermeye devam ediyorsunuzdur .

teşekkürler cnm ben de aşırı kansızlık var bende haliyle meyveye yöneldim salata dışında
ama üzüm,kiraz,yiyorum ve dun fark ettim baya bi şişlik var bende
ve diet yapmaya çalışıyorum dediğini dikkate alıcam:34:

bende yapıyorum devam et,bı sure sonra zayıflamaya devam edeceksın.gunde ıkı ara ogunde ıkı orta boy meyve yememı soyledı dıyestıyenım..kahvaltı cok onemlı ve yesılcay,bıberıye cayı gunde 2-3 bardak ıcıyorum.aklına geldıkce sıcak su ıcıne lımon sıkıp ıcebılırsın.canım asıtlı bısey ıstedıgınde sade sodayı bardaga koyup içine lımon dogruyorum bıraz.sekerlı bısey yemek istedıgımde bı bardak lıght sute bıraz tarcın atıp yanına kayısı yıyorum seker ıstegım kesılıyor.doktorum önerdı bunu cok işe yaradı bende :) umurım sızede yararı olur...74 kg yım suan hedefım 68 ılk olarak..8 kg verdım

merhaba canım,

kaç kilosun bilmiyorum ama her 10 günde bir 3-4 kilo vermeyi beklemek yanlış olur... zaten normali haftada 1-1,5 kilo... yani 3 gün duraklama yaşaman çok normal... 3 gün ne ki ben 3-4 hafta bekliyorum 1 kilo düşsün diye.. kilo verdikçe vücut duraklıyo.. normal yani, sıkma canını... normal periyotta devam et her şeye...

randomlife Senin zayıflama çizelgeni gördüm ve hayran kaldım.Ben de şu an 92 kiloyum ve asla nefsime hakim olamıyorum.sürekli başlıyorum ve 2 gün sonra bırakıyorum ama ne kadar çok istediğimi tahmin edemezsin.(19 yaşındayım henüz).Sen bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin ve nasıl nefsine söz geçirdin bana cevap verirsen çok sevinirim çünkü çok umutsuzlaştım artık.Lütfen bana yardım eder misin? Mesaj hakkım olmadığı için sana burdan ulaşmayı deniyorum

randomlife Senin zayıflama çizelgeni gördüm ve hayran kaldım.Ben de şu an 92 kiloyum ve asla nefsime hakim olamıyorum.sürekli başlıyorum ve 2 gün sonra bırakıyorum ama ne kadar çok istediğimi tahmin edemezsin.(19 yaşındayım henüz).Sen bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin ve nasıl nefsine söz geçirdin bana cevap verirsen çok sevinirim çünkü çok umutsuzlaştım artık.Lütfen bana yardım eder misin? Mesaj hakkım olmadığı için sana burdan ulaşmayı deniyorum

kelebek önemli olan pes etmemek yaşın da çok genç en güzel kilo verilebilecek yaştasın.arkadaş da umarım yardımcı olur, güzel kilo veren biri inanılmaz motive kaynağı oluyor. belki biliyorsundur veya zaten üyesindir ama şansımı deneyeyim dedim
eğer cuma zayıflama gruplarından birine üye değilsen bizim takıma gelir misin? (5. takım---seni kaçırmamak lazım)

bu arada konuyu açan arkadaş, 3 gündür kilo veremiyorum diye diyet mi bırakılır:31: biz kadınların vücudu çok değşkendir zayıflasak bile hormonal sebeplerle vücudumuz ödem toplar ve baskülümüz her zaman bize ' kilo vermişsin ' demez. sabrediyoruz sonra karşılığını görüyoruz. adetten 4 gün önce ve adet boyunca tarılmamak lazım bu sebeple. ve eğer sen de herhangi bir takıma üye değilsen davetim senin için de geçerli

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/195397-5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Son düzenleme:
evet kılo vermekte yasında cok onemı var ne kadar gencsen o kada kısa surede verıyorsun yaşı ilerledıkce kılo vermek zorlasıyor..

hiç merak etme durması çok normal ben şubat 20den beri diyetteyim 66 ile başladım şimdi 53.6 hedef 50

zaman zaman aynı şeyleride yapsan kilo almış bile görünebilirsin

tartıyla çok haşır neşir olma haftada 1 gün tartıl tartının yeri ve kıyafetlerin aynı olsun

Bende katılıyorum arkadaşlara bende iki ayda 10 kilo verdim ama bu bir ayda neredeyse hiç kilo veremedim :50: İlk 2-3 gün fazla kilo verdiğin için sonrakilerde daha az vermen normal sakın pes etme eninde sonunda diyetine devam edince veriyorsun hem kaybedicek birşey yok kilolarımızdan başka :1:

hiç merak etme durması çok normal ben şubat 20den beri diyetteyim 66 ile başladım şimdi 53.6 hedef 50

zaman zaman aynı şeyleride yapsan kilo almış bile görünebilirsin

tartıyla çok haşır neşir olma haftada 1 gün tartıl tartının yeri ve kıyafetlerin aynı olsun

canım nasıl verdin kilo nelere dikkat ettin ne yaptın :D azıcık çıtlatabilir misin ???

arkadaşlar ünlü bir diyetisyenden duymuştum,
kilo vermeniz durduysa, 2-3 gün normal beslenmelerini öneriyormuş hastalarına tabi ki aşırıya kaçmadan

Back
X