bi bakarmisiniz lutfen

bbbetulsssenol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
101
27
53
:KK17:Merhaba arkadaşlar
Ben doğum sonrası spiral taktırdım Taktirmadan önce temmuz 15 de adet gördüm taktirdiktan sonra agustos 7 sinde adet gördüm ve hala adetim gelmedi çok korkuyorum hamile kalma olasılığım nedir birde spræl taktırali lar adet düzen leri nasillar lütfen bi yardimci olun yada her ay 7 sinde mi gelicek çok tereddüt te kaldım iki kızım var daha ikiside çok küçük birdaha hamileliği kaldıramam

canım korkma.. yeni taktırdığın için olur öyle düzensizlikler sonra rayına oturur meraklanma. en güvenilir korunma yöntemidir spiral benim süresi dolduğu için çıkarttırdım mecbur .bakıldığım sağlık ocağı da takmıyormuş yenisini taktıramadım her ay stres geldi gelmedi diye valla .bu ay çok korkuyorum mesela tehlikedeyim yani offfff off dahada zamanım var gebelik testim bile hazır günümü bekliyorum geçerse yandımmm

canım korkma.. yeni taktırdığın için olur öyle düzensizlikler sonra rayına oturur meraklanma. en güvenilir korunma yöntemidir spiral benim süresi dolduğu için çıkarttırdım mecbur .bakıldığım sağlık ocağı da takmıyormuş yenisini taktıramadım her ay stres geldi gelmedi diye valla .bu ay çok korkuyorum mesela tehlikedeyim yani offfff off dahada zamanım var gebelik testim bile hazır günümü bekliyorum geçerse yandımmm
Normal hangi korunma yonteminini kullanirsan kullan adet duzenssizligi olur. Yuzde yuz koruma diye bisey yoktur bu arada:)

valla bilemedim ben ilk kez taktırdım kayma falan oluyormuş benimde adetim gelmeyince korkmaya başladım cevabın beni rahatlattı biraz teşekkür ederim

Back
X