bi bakarmısınız

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
evlilik ve aile iliskiler hakkında
bi kac sorum olucaktı kızlar

beni bilen biliyo zor ve sıkıntılı bi evlililkti küs kaldım ailem le falan neyse sonra barıstık
ama babam esimin ailesiyle pek muhabber degil 7 senedir onlarn icindeyim neden istemedigini cok iyi anladım anladım selam verilcek insanlar dgeil ne ahlakı ne insanı o kadar diyim size

simdi kayınpederim kalp krizi gecirdi ve benim oldugum sehire geldiler annem ve yakın akrabalarım gecmis olsuna geldi esim takmıs neden baban gelmedi neden aramadı ya aramaz aramaz dedim bizim zaten normal dünür iliskilerimiz olmıcak hicbi zaman ne takıyosun bunu diyorum

her dünür birbiriyle sıkı fıkı olmak zorundamı yani

haa bana sorucak olursanız babam sonuna kadar haklıymıs bu aile gelin degil komsu olunmaz o derece

Annesi de hasta derken babası kalp krizi geçirmiş limoncu

O babanızın kararı yanı degıl sızın esınız sız de karısamazsınız, anneniz gelmis gecmıs olsuna yanı daha ne

Bizimkiler arasında küslük yok ama uzaklıktan olsa gerek hiç görüşmezler.

Baban kizginsa aramayabilir, koskoca adamin davranislarini sen duzenleyecek degilsin veya sen babandan sorumlu degilsin ki, esin de kocakaridan beter
esimde simdi tutturmus baban la olan hicbi ortama girmicem diyo

delirdim bende dedi ulan senin anan sen gelme oglum gelsin diye bagırdı kızlarım var gelinde kimmis dedi ben senin icin ananı görmezden geldi benim babamamı laf söylüyosun diye kapıstık dedim benim babam neyse senin ananda aynısı

Haklisin ne diyeyim
Esin de girmezse girmesin babanla ayni ortama
Sanki baban da cok merakli ona

Bi geçmiş olsun demek için çok da samimi olmaya, birbirini sevmeye gerek yok bence. Tamamen insani, sosyal sorumluluklarımız bence bunlar. Olgun, yetişkin bi insanın aralarında her ne geçmiş olursa olsun bi geçmiş olsun lafını esırgemesı hiç hoş olmamış eşiniz kırılmakta haklı. Babanıza zorla geçmiş olsun dedırtemezsınız kendi bilir ama eşiniz de babasının böyle bi gününde böyle bi davranış sergileyen bi adamla görüşmek istememekte haklı

sen eşin ailenin yanına gitsin onlarla şöyle güzel konuşsun

efendi efendi otursun istiyordun değil mi

o da baban bir arasın geçmiş olsun desin istiyor

ben cici damat oldum 7 yıldır diyor

onun penceresinden bakınca haklı

babana zorla ara diyecek halimiz yok

ama burada ne konular açılıyor eşim babamın halası vefat edince babamı aramadı diye bir konu vardı

aman ne gereği var aramasın deyince beni taşlamışlardı

burada iyi ya da kötü dünür kalp krizi geçirmiş usulden de olsa bir geçmiş olsun denir sanki

yalnız sen babana ara diyemezsin annene derim dersen ona de o babana kendi düşünmüş gibi söylesin öyle de olmaz dersen

eşine haklısın ama babama ne diyeyim o da böyle de geç git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…