esimde simdi tutturmus baban la olan hicbi ortama girmicem diyoBaban kizginsa aramayabilir, koskoca adamin davranislarini sen duzenleyecek degilsin veya sen babandan sorumlu degilsin ki, esin de kocakaridan beter
aynen iste esim bunu anlayamıyoSaglik sonucta ortada bi kusluk yoksa gelse gecmis olsuna iyi olurdu.aile iliskileriñize bagli.
Belki baban kacarak evlendigin icin aileye soguktur.
muhmetelem dolduruyo kayınpeder esimin aklına gelmez böyle seylerrKalp krizi geçiren baba sormuyor eşiniz diyor babamı niye sormadı diye dimi limoncu
Haklisin ne diyeyimesimde simdi tutturmus baban la olan hicbi ortama girmicem diyo
delirdim bende dedi ulan senin anan sen gelme oglum gelsin diye bagırdı kızlarım var gelinde kimmis dedi ben senin icin ananı görmezden geldi benim babamamı laf söylüyosun diye kapıstık dedim benim babam neyse senin ananda aynısı
Bu insanlar niye boyle evlatlarini doldururlar doldururlar bi kavga etsen aman yavrum kuzum yuvanizi yikmayin diye bide aglayip sizlarlar.iyi gecinsinler diye su agizlarini azcik tutsalar.muhmetelem dolduruyo kayınpeder esimin aklına gelmez böyle seylerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?