bi bakarmısınız

Her dünür sıkı fıkı değil, olmak zorunda da değil
Ama birini tanıyorsan dünürün olmasa bile böyle önemli konularda 'geçmiş olsun' denilse iyi olur. Baban dememiş, bitti.
Sen ne yapabilirsin ki zorla gel kayınpederime geçmiş olsun mu diyeceksin, içten gelmeli böyle şeyler.

illaki herkes vıcık vıcık akrabalık ilişkisi yaşamak zorunda değil.
ama sizin babanız kalp krizi geçirseydi bir belki sizde k.pederinizden aynı inceliği bekleyebilirdiniz diye düşünüyorum.

Bende 8 senelik evliyim aileler sadece dugunde gorustu bir kerede evde karsilastilar laf sokmalar olaylar oldu ne olume be olusune derlerya aynen oyleler hiccc gorusmuyolar bayramda cenazede bile ama herkes kabullendi bu durumu ne esim rahatsiz ne ben ..nede aileler istenmeyen bi evlilikti allahtan sonradan ailem esimi sevdi esim kendini gelistirdi ama ailesi ...... oyle iste ailem son noktaya kadar hakli bunu herkes biliyo kendileride biliyo ondan kimse ses etmiyor ama yinede bizim evde karsilasirlar diye gerildigim oluyor

Dünürü için değil de kızı için size laf söylenmesi diye hani 10 dk bi geçmiş olsun demek de bişey kaybettirmez sanki. Ama yaşananları bilemem. Belli ki bayagi canını sikmislar babanızın. Anneniz gitmiş gerçi yetmemiş mi?

hiçte zorunda değiller canım, bizimkiler de kesinlikle görüşmezler çok özel durumlar haricinde. Birbirlerinden hoşlanmıyorlar çünkü. E zorlamamak gerekir ; biz evlendik diye onlarda evlenmedi ya

yani eşinizin hassasiyeti çok yüksek olarak anlıyorum ben.

babası ciddi bir sıkıntı geçirmiş ve dünürü aramamış.

bana da çok tepki verilecek bir şey gibi görülmüyor.

ama burada da çok konu açıldı ters taraftan, işte babam hasta kp ve kv bir kez aramadı gibisinden, demek ki insanlar bekliyorlar.

benim de yakın çevremde olan bir şey; babası ile kp si küsler ve adamın babası vefat ediyor. adam da daha sonra eşinin tüm ailesi ile ilişkiyi kesiyor, babasına hürmet olarak görüyor bunu.

doğrusu nedir bilemicem, eş sizin eşiniz, konuşarak halledersiniz belki.

ama nasıl babanız kp nizi ziyarete gelmeye mecbur değil diyorsak, eşiniz de bu durumda babanızla görüşmek zorunda değil demek zorundayız.

yoksa çok taraflı yaklaşmış oluruz.

eğer eşinizin babanıza hürmet göstermesini zorunlu kılıyorsanız, babanız için de aynısını söylemelisiniz.

Aralarinda gecen seyler ne derece buyuk sorunlardi bilmiyorum ama gitmesede telefonla arayabilirdi ama aramadiysada karisinin gitmesine engel olmamis en azindan oda var. Bana kalirsa esinizin babanizin hareketinden dolayi size hesap sormasi en buyuk yanlis bu anlattiklarinizin icinde.
Sonucta onun anne babasi sizin anne babaniz ve karsilikli akrabalariniz hepsi yasini basini almis resit koskoca insanlar kimse kimseyi 3. kisilerin hareketlerinden dolayi yargilayamaz hesap soramaz bu bana cok sacma geliyor ve bizim turk milleti pek meraklidir bu tur seyleri yapmaya bircok cift kavgasi hatta bircok bosanma ayrilikta bunda dolayi olur.
Insanlardaki zihniyet cok carpik kocanizin babanizla bir derdi varsa size degil ona konusacak cesareti varsa cidden kendini hakli hissediyorsa ama ne yapiyor gayet zavalli bir sekilde sizi ezmeye sizden hesap sormaya calisiyor ..
Burdan bunu okuyan tum hanimlara soylemek istiyorum kv kp kocaniz degildir, ayni sekilde sizde anne babaniz degilsiniz. Kimsenin elinde baska bir insanin hal hareket ve dusuncelerini kontrol edecek kumanda yok hayat cok kisa birbirinizi boyle sacma seylerden yipratmayin.

Kaldi ki bana dunurlerin birbirleriyle gorusmek zorunda olmalari cok sacma geliyor, bayramdan bayrama ozel gunlere ve bu tarz hastalik gibi zor gunlere konusur telefonlasirlar onun gerisinde adamlarin hayat tarzi uyusmuyorsa mecbur degiller gorusmeye yani.

Sen sansliymissin canim sukur ki.. Kendi ailesi haksiz oldugu ve esinin ailesi bisey yapmadigi halde kalkip esinin ailesine tavir alanlar var..

Sizin aile de pek selam verilesi değil bu konuya baktığım zaman.

Geçmiş olsun demek için sıkıfıkı olmaya gerek yok.
Valla konu sahibinin konularini bildigim icin ben konu sahibini de pek selam verilesi bulmuyorum.
Kendine bakmadan karsi tarafin ailesine bol keseden sallamak kolay tabi.

Eşin sıkıysa babanı arayıp ona sorsun neden aramadınız diye. En sevmediğim şeydir, dedikoducular gibi, niye aramadı niye gelmedi. Koskoca adam kendi aklı fikri var aramak isterse aradı. Senin ailene annemin bile geçmiş olsun demesi fazla da neyse deseydin

bizimkilerde birbirlerinin numarası bile yok...
düşün gerisini.
bu şekilde çok mutluyum

Eşinin babanın yaptığı şey için sana laf söylemesi çok saçma. Ama birde durup düşünmek gerej allah korusun senin baban kalp krizi geçirse ve aynı şeyi yasasan.

aynen cnm yaa ama iste anlayana

Eşinin babanın yaptığı şey için sana laf söylemesi çok saçma. Ama birde durup düşünmek gerej allah korusun senin baban kalp krizi geçirse ve aynı şeyi yasasan.
babamı ve kendi ailemi bildigim icim babam onların bizim sokagımızdan gecmesini bile istemez kaldıkı arasında konusuyım desin

Eşiniz haklı bu ağır hastalık sonucta.
Düşmanlar bile hastalıkta barısırlar.
Bi gecmis olsun demek insanlıktandır.

Can bu ya!
Ne kadar kinci bir adammıs babanız.
Sevmesine,cok sıkı fıkı olmaya gerek yok,İNSANLIK edip bir aramalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…