hiçte zorunda değiller canım, bizimkiler de kesinlikle görüşmezler çok özel durumlar haricinde. Birbirlerinden hoşlanmıyorlar çünkü. E zorlamamak gerekir ; biz evlendik diye onlarda evlenmedi yaevlilik ve aile iliskiler hakkında
bi kac sorum olucaktı kızlar
beni bilen biliyo zor ve sıkıntılı bi evlililkti küs kaldım ailem le falan neyse sonra barıstık
ama babam esimin ailesiyle pek muhabber degil 7 senedir onlarn icindeyim neden istemedigini cok iyi anladım anladım selam verilcek insanlar dgeil ne ahlakı ne insanı o kadar diyim size
simdi kayınpederim kalp krizi gecirdi ve benim oldugum sehire geldiler annem ve yakın akrabalarım gecmis olsuna geldi esim takmıs neden baban gelmedi neden aramadı ya aramaz aramaz dedim bizim zaten normal dünür iliskilerimiz olmıcak hicbi zaman ne takıyosun bunu diyorum
her dünür birbiriyle sıkı fıkı olmak zorundamı yani
haa bana sorucak olursanız babam sonuna kadar haklıymıs bu aile gelin degil komsu olunmaz o derece
evlilik ve aile iliskiler hakkında
beni bilen biliyo zor ve sıkıntılı bi evlililkti küs kaldım ailem le falan neyse sonra barıstık
ama babam esimin ailesiyle pek muhabber degil 7 senedir onlarn icindeyim neden istemedigini cok iyi anladım anladım selam verilcek insanlar dgeil ne ahlakı ne insanı o kadar diyim size
simdi kayınpederim kalp krizi gecirdi ve benim oldugum sehire geldiler annem ve yakın akrabalarım gecmis olsuna geldi esim takmıs neden baban gelmedi neden aramadı ya aramaz aramaz dedim bizim zaten normal dünür iliskilerimiz olmıcak hicbi zaman ne takıyosun bunu diyorum
haa bana sorucak olursanız babam sonuna kadar haklıymıs bu aile gelin degil komsu olunmaz o derece
Sen sansliymissin canim sukur ki.. Kendi ailesi haksiz oldugu ve esinin ailesi bisey yapmadigi halde kalkip esinin ailesine tavir alanlar var..Bende 8 senelik evliyim aileler sadece dugunde gorustu bir kerede evde karsilastilar laf sokmalar olaylar oldu ne olume be olusune derlerya aynen oyleler hiccc gorusmuyolar bayramda cenazede bile ama herkes kabullendi bu durumu ne esim rahatsiz ne ben ..nede aileler istenmeyen bi evlilikti allahtan sonradan ailem esimi sevdi esim kendini gelistirdi ama ailesi ...... oyle iste ailem son noktaya kadar hakli bunu herkes biliyo kendileride biliyo ondan kimse ses etmiyor ama yinede bizim evde karsilasirlar diye gerildigim oluyor
Valla konu sahibinin konularini bildigim icin ben konu sahibini de pek selam verilesi bulmuyorum.Sizin aile de pek selam verilesi değil bu konuya baktığım zaman.
Geçmiş olsun demek için sıkıfıkı olmaya gerek yok.
Valla konu sahibinin konularini bildigim icin ben konu sahibini de pek selam verilesi bulmuyorum.
Kendine bakmadan karsi tarafin ailesine bol keseden sallamak kolay tabi.
bizimkilerde birbirlerinin numarası bile yok...evlilik ve aile iliskiler hakkında
Eşinin babanın yaptığı şey için sana laf söylemesi çok saçma. Ama birde durup düşünmek gerej allah korusun senin baban kalp krizi geçirse ve aynı şeyi yasasan.evlilik ve aile iliskiler hakkında
aynen cnm yaa ama iste anlayanaEşin sıkıysa babanı arayıp ona sorsun neden aramadınız diye. En sevmediğim şeydir, dedikoducular gibi, niye aramadı niye gelmedi. Koskoca adam kendi aklı fikri var aramak isterse aradı. Senin ailene annemin bile geçmiş olsun demesi fazla da neyse deseydin
babamı ve kendi ailemi bildigim icim babam onların bizim sokagımızdan gecmesini bile istemez kaldıkı arasında konusuyım desinEşinin babanın yaptığı şey için sana laf söylemesi çok saçma. Ama birde durup düşünmek gerej allah korusun senin baban kalp krizi geçirse ve aynı şeyi yasasan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?