- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
bısey sorcam sizler eşlerinize istediğiniz bişeyi tatlı dille mi yaptırırsınız her zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır Can'ım . Mesela ben eşime demeden hiç çay yapıp getırmez illa demem lazımTatlı dilin tam tersi ne ki? Azarlayarak mı yaptıracağız istediğimizi tabii ki tatlı dille.
Hayır Can'ım . Mesela ben eşime demeden hiç çay yapıp getırmez illa demem lazım
Hayır Can'ım . Mesela ben eşime demeden hiç çay yapıp getırmez illa demem lazım
evet hatta bu taktiği eşimin kendisi verdi banabısey sorcam sizler eşlerinize istediğiniz bişeyi tatlı dille mi yaptırırsınız her zaman
bısey sorcam sizler eşlerinize istediğiniz bişeyi tatlı dille mi yaptırırsınız her zaman
İşte kavga edıyoruz bunyuzden ama ben doğru söylüyorum ne Zaman tartışırsak yemek yapayım mı çay yapayım mı bilmem ne bende kızıyorum çok neden kavga dışında bunu yapmıyorsun dıyorum daha dün oldu kavga ettık gıttı yemek yaptı ıkı uç günlük yıyeyım dıye bana da bu samimi gelmiyor çok kızıyorum cokcnm mesele çay koy demekse onu isteme şekline gerek yok,düşünürse yapar düşünmezse yapmaz.....
yenimi evlisin kuzum?Yada kavga edersek gider bıseyler yapar ama normal Zaman'da akıl etmez bende kızıyorum haliyle insan istiyor kocası düşünsün güzellik yapsın gönül yapsın
Çoğu zaman tatlı dille rica ederek yumuşak yumuşak sokularak yanaktan bir makas alma ile son bulan hareketlerle, bazen de acıtasyon yaparak yaptırırım:)