Bi bakın kızlar ili çocuk annesi olmak ve bunalım

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
Aslında yazdıklarımın çocuklarımla bir alakası var mı bilmiyorum 3:30 ay önce doğum yaptım eşimle evlendiğimizden beri bir takım sorunlarımız var fakat bu aralar genel olarak aramız iyiydi yalnız benim içimde bir sıkıntı var tarif edemediğimi bunalıyorum boğuluyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum patlayacak birini arıyordum ve nazımda en çok eşime geçer Sabah olmadık bir şeyden konu uzadı ve ben eşime patladım ağladığım senden ayrılmak istiyorum dedim. Oda tamam o zaman çık git dedi bana o sinirle kendisiyle bir alakası olmadığını benim kendimle sorunum olduğunu söyledim o yaptıklarımın hoş bir hareket olmadığını dile getirdim oda sadece tamam dedi aramız düzelir mi bilmiyorum
Kızlar bir akıl verin ruh sağlığım hiç iyi değil kendimi hiç iyi hissetmiyorum bunalıyorum daralıyorum her şeyi alıyorum bugün de işte hiç yoktan kavga çıktı

En ufak seyde ayrilmayi dile getirmeyin. Insanlar zaman zaman bunalabilir. Ama evlilige yansitmayin. Esinde bekliyor gibiymis ayrilalim demeyi

Esinize tatli tatli anlatin bak boyle boyle cocuklardan bunaliyorum sana yansittim diye aksam geldiginde

Her tartışma da ayrılık lafı olunca evliliğin suyu çıkıyor. Oturup etraflıca konuşun yetişkin insanlarsiniz. Üç günlük dünyayı zindan etmeyin kendinize. Sağlığınız yerinde evlatlariniz yanınızda. Kişi nasıl bakarsa öyle gorurmus biraz pozitif enerji yolluyorum size:KK200:

Her tartışma da ayrılık lafı olunca evliliğin suyu çıkıyor. Oturup etraflıca konuşun yetişkin insanlarsiniz. Üç günlük dünyayı zindan etmeyin kendinize. Sağlığınız yerinde evlatlariniz yanınızda. Kişi nasıl bakarsa öyle gorurmus biraz pozitif enerji yolluyorum size:KK200:
Çok teşekkürler düzelir mi acaba :(

Çok teşekkürler düzelir mi acaba :KK43:
Düzelmesini isterseniz düzelir dediğim gibi eşiniz biraz naz yapabilir ama pes etmeyin. Bunaldığını destek olmasını isteyin. Şık bi akşam yemeği sonrasında sıcak dakikalar... :halay::halay:

Back
X