bi bakin kizlar.

Evet kizlar ya. Kendimi bi cekemez gordum. Cokta guzel olur .
şu mesajınızı görmesem başka türlü cevap yazacaktım ama şu ortamda kendini eleştiren birini de gördüm ya oh rahatladım :) şimdiden iyi eğlenceler :)

Kutlanır neden kutlanmasın ki herkes bir araya gelmişken kutlansın demiştir güzel de olur. Al tarafı bir pasta kesilir ne yapılacak sanki zaten yılbaşı diye yemekler yapılacak. Bir pasta kesilmesini mi çok görüyorsunuz. Yoksa bedavaya getiriyor kendi evinde kutlasaydı diye mi. Ayrı gayrı mı var aranızda sizinde yiğeniniz yani. Gitmek istemiyorsanız ailenize kalabalıksınız diye gitmeyin o zaman.

3 kiz kardes bolduk yemekleri . Annem sadece hindi yapacak. Diger seyleri biz yapicagiz.
Gelin bayağı açık gözmüş. Aynen dediğiniz gibi hiç uğraşmadan doğumgününü aradan çıkarmak istiyor. Bir taşla iki kuş....

Iste sorun o aradan cikarmak istemedi. Kendi evine cagirmaz kalabaligi toplamak. Hopp kalabalik toplanmisken yapayim gitsin dusuncesi . Bu sinir bozucu

siz şunu demek istiyorsunuz yani.kendi evinde doğum günü için toplanılmasını engellemek için yılbaşını fırsat bildi.yani amacı birarada olmak değil sadece doğum günü için kendi evinde toplanılmasını engellemek sanırım bunu demek istediniz. eğer buysa kurnazlık yaptıysa haklısınız bu konuda.

Iste sorun o aradan cikarmak istemedi. Kendi evine cagirmaz kalabaligi toplamak. Hopp kalabalik toplanmisken yapayim gitsin dusuncesi . Bu sinir bozucu
yeğeniniz kaç yaşında ,İlk doğumgünü mü

kutlanır tabi ne varki hazır aile toplanmış çok daha güzel olur ikisi birarada saçma olmuş bu biraz sorman

bu sana niye dert oldu.küçücük çocuk mutlu olur işte.

Istedikleri zaman kutlarlar niye takıldınız ki. Herkes bir aradayken onu da yapmak istemiş.

nevar bunda..hazır herkes toplanıyor pasta kesilcek zaten nolcakki...

1 yas dogum gunu. Kizin ablasi ve yiyenleride gelicekmis. Annemde olmasi garip yilbasinda ailecek yemek yiyilecekse ablasinin ve cocuklarinin ne isi var. Zaten toplamda 20 kisiyiz. Eve zor sigiyoruz. Ama neyse kotu dusunmemek lazim.. vardir bir bildigi.

Konuyu acarken aklima ilk gelen bu olmustu. Zaten dogumgununu yapsa hepimiz birsey yapip goturuyoruz.. kis gunu cocuklar az biraraya geliyor. Hem birdaha toplanmis oluruz. Sonra acaba kotumu fesatmi dusunuyorum diye kendi elestirimi yaptim.

Aslında misafir gittiğin eve misafir çağrılmaz.Biraz abes bir durum.
Sizlerin de geleceklerle samimiyetiniz var ise biraz daha makul görülebilir ama çok ta hoş değil bence.
Kendi kendinize olsa neyse.
Pastayı filan alacaktır heralde.Doğumgünü ile ilgili hazırlıkları kendisi yapsın bence.
Onun dışında sizler sorun etmezsseniz bi sıkıntı olmaz .
Bol gürültülü cümbür cemaat bir kutlama olur işte:))

1 yas dogum gunu. Kizin ablasi ve yiyenleride gelicekmis. Annemde olmasi garip yilbasinda ailecek yemek yiyilecekse ablasinin ve cocuklarinin ne isi var. Zaten toplamda 20 kisiyiz. Eve zor sigiyoruz. Ama neyse kotu dusunmemek lazim.. vardir bir bildigi.

kutlanır tabi ki ne kadar kıskançsın bence kıskanıosun sen yengeyi tam bi görümcesin belli kiii

Biraz alakasız olmuş ama arada samimiyet varsa eğer kaldırır ortam demiştir.
çocuğun da aklı eriyorsa eğer içinde kalmasını istememiştir.

annenizi bu kadar çok düşünüyorsanız 20 kişi niye orda toplanıyorsunuz. siz herkesi çağırın. maksat biraarda olmak değil mi. neden illa annenizde toplanılıyor. sizde toplanılsın.

bu arada gelin bence mantıklı düşünmüş ayrıca o çocuk sadece gelinin değil demi kardeşinizde onun babası. öyle bi bahsetmişsinizki sanki yiğeniniz değilde kadının başka adamdan olan çocuğu. ahhh bu görümcelerr ahhhhhhh yani

Gelin, üşenmiş olabilir cidden. Eğer doğumgünü yapsaydı da sonuçta hepsi gidecekti ?

ne vr bunda hepberaber kutlayın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…