bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Her hafta kilo yazılır mı ya:30: ayda 1 sağlıklı değil mi..gerçi biz motive etcez :60: yazalım:8::8:

ben akşam yapamayacağım... sabah 6 da kalkıp yapacağım eski diyetimdeki gibi :8::8: hem de dinç oluyordum ilk hafta ölüydüm.

ben ikisini de deneyeceğim hangisi daha güzel olursa onu yapayım da o zaman 5.30da namaza kalktıktan sonra uyumamam lazım o da çok yorar ya

öğle arasında bakın ne aldım :1::1::1::1::1::1::1:

$6026701_323.webp

hayır 45 olmak istemiyom ama zaten zayıf olanlar gelmesin der gibi yazmışsın hüm :43:

ben muhtemelen çok katılamıcam size ama motive olmak amaçlı okurum yorum da yazarım :16:

Günaydınnn :16:

Dün senin için bir adım attım ve tartı aldım bugün de yediklerimi de yarın sana bildireceğim...
Eşim tartı alırken birsürü birsürü laf etti inanmıyor zayıflayacağıma :9: :9: hiççç takmadım çünkü ben inanıyorum :16:

Tartıldım ama söylemeyeceğim :30: Cuma sabahı beklemen gerek :1: Sonuçtan hiç memnun olmadım ama olsun azimliyim olacak :40:
:24::24:

Günaydınnn :16:

Dün senin için bir adım attım ve tartı aldım bugün de yediklerimi de yarın sana bildireceğim...
Eşim tartı alırken birsürü birsürü laf etti inanmıyor zayıflayacağıma :9: :9: hiççç takmadım çünkü ben inanıyorum :16:

Tartıldım ama söylemeyeceğim :30: Cuma sabahı beklemen gerek :1: Sonuçtan hiç memnun olmadım ama olsun azimliyim olacak :40:
:24::24:

Gunaydin canim:31: tartin hayirli olsun :31: bende bu sabah tartildim ve bende cikan sonuctan memnun olmadim :26: ama verecegiz bu kilolori, daha saglikli olacagiz :31:

günaydın bende varım bende bendeeee :3::3::3:

sabah kahvaltısı olarak bir bardak süt içiyorum. şuan kendileri yanımda bulunmakta:68:
iki gündür oruçtan çıkmanın verdiği aç gözlülükle ne bulduysam yedim :1:
bugün öğleden sonra çok yemiyeceğim ama :45:
bugün kuru meyvelerimi getirmeyi unuttum :26:

Günaydın Kızlar,maşallah :nazar:herkeste bir hırs var zayıflamak için,Bende sabah sporu ders çalışarak yaptım:1:,uyumadım,bir bardak çay yeterli

günaydın bende varım bende bendeeee :3::3::3:

sabah kahvaltısı olarak bir bardak süt içiyorum. şuan kendileri yanımda bulunmakta:68:
iki gündür oruçtan çıkmanın verdiği aç gözlülükle ne bulduysam yedim :1:
bugün öğleden sonra çok yemiyeceğim ama :45:
bugün kuru meyvelerimi getirmeyi unuttum :26:

Bende kahvalti yapmiyorum, süt iciyorum sonrada bi kahve :26: aslinda kahvaltiyi seviyorumda sabah ona ayiracagim bakti uyumakla geciriyorum sanirim uykuyu daha fazla seviyorum :1: poğaça yada simit yemek istemiyorum :50:

Kuru meyveleri cok iyi dusunmussun :31: su kuzenimin dugunu atlatayim bende alacagim marketten .. kuru yemiste atistirabiliriz aciktigimizda bence:44: karatay diyetinde var çünkü ceviz fistik badem falan ..

Ekmegi birakmam lazim .. hala dün aksam yemeginde azicikta olsa pide yedim, kendimi durduramadim :57:

Bende kahvalti yapmiyorum, süt iciyorum sonrada bi kahve :26: aslinda kahvaltiyi seviyorumda sabah ona ayiracagim bakti uyumakla geciriyorum sanirim uykuyu daha fazla seviyorum :1: poğaça yada simit yemek istemiyorum :50:

Kuru meyveleri cok iyi dusunmussun :31: su kuzenimin dugunu atlatayim bende alacagim marketten .. kuru yemiste atistirabiliriz aciktigimizda bence:44: karatay diyetinde var çünkü ceviz fistik badem falan ..

Ekmegi birakmam lazim .. hala dün aksam yemeginde azicikta olsa pide yedim, kendimi durduramadim :57:

ara öğün olarak kuru meyve illaki var.
bende senin gibi on dakika daha uyumak için kahvaltı yapmayanlardanım.
simit poğça zaten yapyağlı şeyler. midemi akşama kadar kavuruyor :31:
hem tok tutan hemde kahvaltı niyetine iyi giden bir bardak süt bire bir :34::34:

dün akşam nesfit mi alsam diye düşündüm, onu da iki günde yiyip bitiriyorum :52::52::52:

ara öğün olarak kuru meyve illaki var.
bende senin gibi on dakika daha uyumak için kahvaltı yapmayanlardanım.
simit poğça zaten yapyağlı şeyler. midemi akşama kadar kavuruyor :31:
hem tok tutan hemde kahvaltı niyetine iyi giden bir bardak süt bire bir :34::34:

dün akşam nesfit mi alsam diye düşündüm, onu da iki günde yiyip bitiriyorum :52::52::52:

Nesfit alabilirsin aslinda:31: ben annemlerde kalmasaydim bu sabah nesfit yiyecektim :31: süt gercekten tok tutuyor, ben günde 2 kutu iciyorum hani su 200 ml olanlardan :31: sanki bi yerde sütün yag yakimini hizlandirdigini okumustum, var mi böyle bi bilginiz kizlar :26:

Back
X