• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

gunaydin kizlar:31:

Sali menüsü
Sabah
*nesfit+süt

Arada sekersiz nescafe

Öğle
*çorba
*pilav üstü döner
*ayran

Arada 2 ceviz 1 hurma

Aksam
*bi tabak bulgur pilavi

haa bide 2 litre den fazla su ictim :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınn

10 eylül menüsü
07.00- 1 bardak ılık süt
09.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir(iki ince dilim) ve yeşil çay
10.30- 2 kuru kayısı ve 2 badem
12.30- 2 biber dolması ve yarım kâse yoğurt
15.00- 1 küçük boy armut
17.00- 2 kuru kayısı
20.00- 6 kaşık taze fasulye yemeği, domates salatası, 1 dilim tam buğday ekmeği

Gün boyu 2lt ılık su içtim. Ben sıcak içecekleri sevmediğim için yeşil çayı içemiyorum :50: onun yerine kullanabileceğim bişey var mı acaba??

günaydınlar

10.09. menüm;

sabah;domates,peynir,zeytin,yarım dilim ekmek

ara; sade nescafe

öğle;elma,2 erik

ara;3köfte,1 dilim ekmek,domates

akşam; tel şehriye çorba ,bamya, 1 tane islim kebabı,cacık :31:( ekmek yemedim hiç.. pilav yemedim.. tatlıyı da geri püskürttüm:9: bu davette böyle geçti.)

günaydınlar

10.09. menüm;

sabah;domates,peynir,zeytin,yarım dilim ekmek

ara; sade nescafe

öğle;elma,2 erik

ara;3köfte,1 dilim ekmek,domates

akşam; tel şehriye çorba ,bamya, 1 tane islim kebabı,cacık :31:( ekmek yemedim hiç.. pilav yemedim.. tatlıyı da geri püskürttüm:9: bu davette böyle geçti.)

öğle yemegiyle ara yer degistirmis :9: asli ben kötü seyler yedim ya :57:

öğle yemegiyle ara yer degistirmis :9: asli ben kötü seyler yedim ya :57:

aslında sadece elma ile geçiştirecektim. ofis arkadasım köfte söylemiş illa yedirdi.:27:

sen pilav yemeseydin iyiymiş :29: ama olsun mutluluk hormonundan bence :23:

Ya işyerinde kıymalı söylüyolar öğlen için ben yemicem dedim :85::85::85:bayılırım kıymalı pideye :43::43::43::43:

minik bir dilim yiyebilirsin bence.. illa tek yada 1,5 yemen gerekmez. arkadasın versin 1 dilim sana. kısıtlamalar daha sonra taşkınlıkları getirir. :9::56:

:77:

bu sonuca ulaşmak için sabırlı ve iradeli olmalıyız :16:

aslında sadece elma ile geçiştirecektim. ofis arkadasım köfte söylemiş illa yedirdi.:27:

sen pilav yemeseydin iyiymiş :29: ama olsun mutluluk hormonundan bence :23:

minik bir dilim yiyebilirsin bence.. illa tek yada 1,5 yemen gerekmez. arkadasın versin 1 dilim sana. kısıtlamalar daha sonra taşkınlıkları getirir. :9::56:

:77:

bu sonuca ulaşmak için sabırlı ve iradeli olmalıyız :16:

aslim, aylar sonra yemek yapayim dedim, kocis gelecek ben mutfakta zorlanacagim dedim :31: bezelye uapmaya karar verdim, az da bilgur pilavi yapayim bi kac gun yerim dedim :31: bezelye yagli oldu yiyemedim, bulgur pilavida biraz tuzlu :30: sadece pilav yedim :27: bu arada kendime de kizdim mutfakta evlendigim ilk günlere dönmusum meger :43: oglenki pilav baska sulu yemek falan olmadigindandi .. yine de yememeliydim, corba ayran kapatmaliydim öğünu :27:

aslim, aylar sonra yemek yapayim dedim, kocis gelecek ben mutfakta zorlanacagim dedim :31: bezelye uapmaya karar verdim, az da bilgur pilavi yapayim bi kac gun yerim dedim :31: bezelye yagli oldu yiyemedim, bulgur pilavida biraz tuzlu :30: sadece pilav yedim :27: bu arada kendime de kizdim mutfakta evlendigim ilk günlere dönmusum meger :43: oglenki pilav baska sulu yemek falan olmadigindandi .. yine de yememeliydim, corba ayran kapatmaliydim öğünu :27:
eşin gelince hiç de öyle olmaz :38::38: bilgiler tekrar pekişir. sen unuttum sanırsın ama :56::56:
artık bugünkü menüye bakalım.. pilavsız :23: :1: :29::29:

10.09.2013 menüm;

sabah;
kepek ekmeğine tost

öğlen;
kızarmış tavukk:17::17:

akşam;
soslu tatar böreği vardı ama 2 tane yedimm ya da 3 :18::18::18::18:

yeşil çayımı ve bardak bardak suyumu unutmuyorumm :21::21::21::21:

Gunaydin.. benimde dunku menum bombostu.. neyseki son uc gunum kaldi sonra bende normal yemekler yemeye baslicam...

sabah: 1 turkkahvesi+ 1 kupseker

ogle: 2 yumurta + pulbiber

aksam: 200 gr biftek+ bol yesil salata

evet holmes ama bitiyo cok sukur.. normalde hergun 2 yumurta daha falan ekliyorum ama dun unuttum resmen kafa gitmis sabah basagrisiyla uyandim. son bi hafta iyiydim ama ilk gunlere dondum sanirim.. 10cu gunum.. pazar gunu normal menumle sizle katilacam :))

eşin gelince hiç de öyle olmaz :38::38: bilgiler tekrar pekişir. sen unuttum sanırsın ama :56::56:
artık bugünkü menüye bakalım.. pilavsız :23: :1: :29::29:

insallah asli, o gelince bol bol yemek yapmak istiyorum:17:
Hergün kendime izin verdigim 2 kasik pilavi bugün yemeyecegim iste :20:

Günaydın herkeslere,

Benim dünkü menüm şöyle;

Sabah: 2 incir
Ara: 1 elma
Öğlen: Tavuk döner, bulgur pilavı, salata (hepsini tek tabakta toplayıp, hepsinden azar azar yedim)
Akşam: 1 top dondurma, çeyrek şeftali, 2 üzüm tanesi

Back
X