• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Günaydın Kızlar :3:

Dünkü menüm (09.12.2013)

Sabah
Neskafe şekersiz

ara
1 bardak çay şekersiz

Öğlen
1 kase çorba
1 kase yoğurt ama kaseler dolu dolu değildi

ara
Neskafe Şekersiz

akşam (parça parça yedim)
1 çay bardağı kola :9:
1 parça kızarmış tavuk
1 ısırık ekmek

4 küçük bardak şekersiz çay
2 adet kurabiye

8 bardak su içtim :31:

Akşam fazla görünebilir ama bana göre çok iyi bir menü :31:

tekrar tekrar sahnelerde :9:
dünkü menüm;

sabah:nesfit

ara; nescafe

öğle;parça pizza yarısını yedim:34:

akşam; nesfit

çay ile yarım dilim kek :9:

tekrar tekrar sahnelerde :9:
dünkü menüm;

sabah:nesfit

ara; nescafe

öğle;parça pizza yarısını yedim:34:

akşam; nesfit

çay ile yarım dilim kek :9:

:53: nası doydun bunlarlaa :31: yaa ben yapamıcıım galiba boğazımı tutamıyorum bi kılo daha almışım arkadaşlar ne tavsiye edersiniz karatayda yumurtalı falan menuler var oyle mı yapsam ben yumurtayı da haşlanmış yiyemiyrm omlet yapsam bı dılım kepekli ekmekle yesem cok mu fazla öğlen bi çorba akşam sebze yemeği :26: bir de leslie ye başlamak istiyorum hangi videoyu önerirsiniz?

ben de paylaşıcam artık dostlar pek iyi bi menü değil ama yazayım..
dünkü menüm yani diyete başlamadan önceki..

sabah bir simit ve çay

öğlen peynirli tost

akşam pide ayran

çay kek ve meyve :30:

Günaydın Kızlar :16:

10.12.2013 Menüm

Sabah
neskafe şekersiz

öğlen
iki küçük parça balık ve ince ve yarım dilim helva

ara neskafe

akşam (yine parça parça yedim)
çok az yumurtalı patates
2 zeytin
2 dilim peynir
2 fincan şekersiz çay

ara :27: (madem bırakamıyorum tadımlık yedim abur cubur seven biri için büyük bir gelişme)
1 çay bardağı kola
3 tane cips

10.12.2013 Menüm

Sabah
neskafe şekersiz

öğlen
iki küçük parça balık ve ince ve yarım dilim helva

ara neskafe

akşam (yine parça parça yedim)
çok az yumurtalı patates
2 zeytin
2 dilim peynir
2 fincan şekersiz çay

ara :27: (madem bırakamıyorum tadımlık yedim abur cubur seven biri için büyük bir gelişme)
1 çay bardağı kola
3 tane cips

10 bardak ta su içtim :9: Ama henüz spor yok... :35:

Bircan:29: diyet arkadasım tek kaldık.bari biz tamamlayalım bu sefer
alnımızın akıyla :60: yaptık diyelim

dünkü menüm;
sabah; nesift

ara;mandalina

ara;nescafe

öğle; patates salatası

ara;nescafe

ara;2 tane mandalina

akşam;tarhana çorbası,balık,salata

:18: 4 kaşık da irmik helvası:17:

1,5 litre su ..
spor yok :9:

:53: nası doydun bunlarlaa :31: yaa ben yapamıcıım galiba boğazımı tutamıyorum bi kılo daha almışım arkadaşlar ne tavsiye edersiniz karatayda yumurtalı falan menuler var oyle mı yapsam ben yumurtayı da haşlanmış yiyemiyrm omlet yapsam bı dılım kepekli ekmekle yesem cok mu fazla öğlen bi çorba akşam sebze yemeği :26: bir de leslie ye başlamak istiyorum hangi videoyu önerirsiniz?

doymadım ki :9: nesfit tok tutuyor ama her öğün yememek gerek bana kalırsa. karatay vs ben yapamam o yüzden bakmadım bile.artık herseyden yiyip ama az yiyip devam etmek istiyorum.bende feci kilo aldım.

kepek ekmeği yiyebilirsin 2 -3 dilim gün içinde. bol su önemli. en önemlisi de akşam yemeği az yemek gerek belli saatten sonra hatta meyve bile yenmemeli. akşam yenen yemekler direkt bel bölgesinde toplanıyor cünkü. hatta haftada bir aksam yememeyi düsünüyorum ben.:34:

mide suan cuval gibi oldugu icin :27:acıkıyorum ama alısacagım.

spora gelince ben call ve jillian yaptım. leslie yi bilmiyorum.

Bircan:29: diyet arkadasım tek kaldık.bari biz tamamlayalım bu sefer
alnımızın akıyla :60: yaptık diyelim

dünkü menüm;
sabah; nesift

ara;mandalina

ara;nescafe

öğle; patates salatası

ara;nescafe

ara;2 tane mandalina

akşam;tarhana çorbası,balık,salata

:18: 4 kaşık da irmik helvası:17:

1,5 litre su ..
spor yok :9:

:29: Tamamlayacağız artık bahane yok geri dönüşte yok olmamalı ben iş yerindeki ara atıştırmaları iki gündür ağzıma sürmedim evde zor oluyor onları da az yiyerek geçiştiriyorum vazgeçemiyorum çünkü ve hafta sonları zorlayacak beni :31:

İki gündür ekmek yemedim mutlaka yerdim normalde pilav da yemedim benim için büyük gelişme yemek yiyince çok mutlu oluyorum ben :1:

Artık olmak zorunda kalın kazak falan giyince montumu zor düğmeledim yepyeni gidip bir tane daha almayacağım...

gene hareketlenmişiz :8::8::8:
dünkü menüm...
sabah. çeyrek ekmek arası kaşar ve zeytin. 2 fincan çay.(2 şer şekerli şekeri bırakamadım gitti)

ara..1 fincan ıhlamur çayı.(çok feci grıbim)

öğle...yarım kase ayran aşı çorbası-1 su böreği ve 1 haşlama içli köfte:17::17::17::17:

ara...1 fincan ıhlamur çayı limonlu.

akşam.... 1 muz -2 mandalina
.

30 mekik-30 sguat hasta olduğumdan fazla yapamadım nefesim yetmedi..ama haftaya spora başlıcam salona gidebilirsem haftada iki gün anca iş çıkışı 1 saatim oluyo onu değerlendireyim istiyorum en azından.

doymadım ki :9: nesfit tok tutuyor ama her öğün yememek gerek bana kalırsa. karatay vs ben yapamam o yüzden bakmadım bile.artık herseyden yiyip ama az yiyip devam etmek istiyorum.bende feci kilo aldım.

kepek ekmeği yiyebilirsin 2 -3 dilim gün içinde. bol su önemli. en önemlisi de akşam yemeği az yemek gerek belli saatten sonra hatta meyve bile yenmemeli. akşam yenen yemekler direkt bel bölgesinde toplanıyor cünkü. hatta haftada bir aksam yememeyi düsünüyorum ben.:34:

mide suan cuval gibi oldugu icin :27:acıkıyorum ama alısacagım.

spora gelince ben call ve jillian yaptım. leslie yi bilmiyorum.

call bana çok zor geldi beceremedim biliyosun bacım dün leslie ile tanıştık o daha kolay geldi bana 2 mil yürüdüm hocamla:32:
o yarım saat sürüyor sonrasında 15 dakika zumba yaptım oryantal gibi onu da sevdim genelde bacak çalıştıran hareketler ama olsun yemek sonrası eritmiş oldum :42:

vee 10.12.2013 menüm

sabah: bir dilim ekmek peynir, şekersiz çay

öğlen: karışık tost, kabak tatlısı

ara: nescafe

akşam: balık, salata yarım bardak kola( kademeli azaltıyorum ) :1:

22.00 sularında da yeşil çay içtim bir parçacık da havuçlu kek :34:

Son düzenleme:
ben bugün evden yemek getiremedim ya kahvaltı yapmadan da çıktım.

şuana dek sadece nescafe içtim.

kraker ya da ikram vs yiyeyim mi :26: napcam ya :47:

ben bugün evden yemek getiremedim ya kahvaltı yapmadan da çıktım.

şuana dek sadece nescafe içtim.

kraker ya da ikram vs yiyeyim mi :26: napcam ya :47:

Kraker ye Aslı çok acıkırsan yemege yüklenirsin bu seferde :31: Ben sabah yarım simit yedim iş yerindeki arkadaşlar simit almıştı ben de yarısını yedim :1:

11.12.13 :40: Menüm

Sabah
1 fincan şekersiz çay
yarım simit

ara
şekersiz neskafe

öğlen
iki kaşık nohut
çok az cacık

ara
şekersiz neskafe
çubuk kraker

akşam
iki kaşık mantı
biraz amerikan salatası
1 bardak kola

çok az çekirdek

8 bardak su

günaydınlar :8:

dünkü menüm ;

sabah: aç:9:
ara:nescafe

öğle: çubuk kraker

nescafe

akşam; brokoli salatası,haslanmış tavuk budu ve 2 çatal haşlanmış patates,1 dilim ekmek

yatmadan; ıhlamur cayı :8:

günaydın herkese...

DÜNKÜ MENÜM..

SABAH...2 dlm kolböreği tarzı börek+2 fincan çay.

ARA...ıhlamur çayı

ÖĞLE....tavuk şiş dürüm.

AKŞAM...avuç içi kadar kaju ve yer fıstığı +1 bardak çay.

Son düzenleme:
bende iyileşirşem haftaya spora başlıcam ..en aızndan iş çıkışı haftada 2 günde olsa 1 er saat hiç yoktan iyi olur..yarım saat koşar yarım saat bölge çalışırım ..iş yerime çok yakın pols evine gidcem..akşam eşimde iş çıkışı oğlumualıp gelene kadar değerlendirmiş olurum..zorlanmasam da devam ederim düzenli ..geri kalan günlerdede evde yapabildiğimi yaparım..
yoksa bu şekilde olmuyo ne kadar kıssam da anca sabitliyorum kiloyu verilmiyor pek bi değişim olmuyo

aslı ve bircan kararlı adımlarla ilerliyorsunuz süper vala:46: oranje sen de iyileşince sıkı bir dönüş yapacaksın belli:34:
ben hala ara bir noktadayım ama porsyonları azalttım,

dünkü menüm:

sabah: bir lokma ekmek- peynir, 3 zeytin , ada çayı

ara: 2 kuru kayısı şekersiz çay

öğlen: bir dilim kabak böreği ( kabak, patates, soğan, un ile fırında pişirmiştim)
bir dilim kek

ara; şekersiz çay

akşam: köz patlıcan karnıyarık bir tane,3 kaşık pilav, salata

gece: 2 mandalin

aslı ve bircan kararlı adımlarla ilerliyorsunuz süper vala:46: oranje sen de iyileşince sıkı bir dönüş yapacaksın belli:34:
ben hala ara bir noktadayım ama porsyonları azalttım,

dünkü menüm:

sabah: bir lokma ekmek- peynir, 3 zeytin , ada çayı

ara: 2 kuru kayısı şekersiz çay

öğlen: bir dilim kabak böreği ( kabak, patates, soğan, un ile fırında pişirmiştim)
bir dilim kek

ara; şekersiz çay

akşam: köz patlıcan karnıyarık bir tane,3 kaşık pilav, salata

gece: 2 mandalin

Bence sende iyi gidiyorsun canım :34:
Daha da iyi olur potansiyel var :9: Mesela ben çok zorlanırım ilerki günler de çünkü daha da azaltmam gerek yediklerimi...

Geçen markete gittik eşimle yumurta, çay, şeker ve patates alacaktık eşim benden önce girip abur cubur reyonunda ne varsa sepete doldurmuş bir kaçını çıkardım ama hepsine izin vermedi tabi bir de benim sevdiklerimi ayrı almış kendininkileri ayrı...

Bence sende iyi gidiyorsun canım :34:
Daha da iyi olur potansiyel var :9: Mesela ben çok zorlanırım ilerki günler de çünkü daha da azaltmam gerek yediklerimi...

Geçen markete gittik eşimle yumurta, çay, şeker ve patates alacaktık eşim benden önce girip abur cubur reyonunda ne varsa sepete doldurmuş bir kaçını çıkardım ama hepsine izin vermedi tabi bir de benim sevdiklerimi ayrı almış kendininkileri ayrı...

teşekkür ederim canım ya dün evde işlerim vardı spor yapamadım ama devam edicem inşallah,
hep eşler kilo aldırdı bize zaten dün benim eşim de cips , çikolata bi sürü bişeyler aldı eve gider gitmez yemeye başladı ama direndim ona uymicaam:41:

Son düzenleme:
Back
X