- Konu Sahibi yabangulumZ

:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekür ederim.işallah öğrenirsin.ŞenizHarika olmuş.Çok güzel ne hamaratlısın yaaaaaaa.Ben bi türlü öğrenemedim şu örgü işinii :)
çoooooooooooook güzel bunlar....
ellerine kollarına sağlık... bende yapacam kıskandım valla..
teşekür ederim canım..canım ya harika olmuş .hamaratlıkta senle yarışılmaz valla.eline emeğine sağlık
a.s.a.s.Gerçekten güzel olmuş :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Çok şirin olmuş canım bunlar eline sağlık.
ŞenizŞeniz
Hazırlardan kat kat güzel duruyora.s
Cok harıka gorunuyorrrr.Baslıgı gorunce bakıyım da orerım dıye gırdım ama gorunce de anladım kı ben BECERIKLI degılımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Senın ellerıne saglık Allah gıyecek olana saglıkla buyumek nasıp etsın...
çok güzel ellerine salık.... yapılışını da yazar mısın...
emegıne sağlık canım gercekten çoktatlı görunuyorlar inş rabbım bizede bebiş nasip edrse hepsındne istiyorum içim gidiyor bakınca bunalra yaa
canım cok guzel olmus gercekten ellerıne saglık
amin canım rabbim tez zamanda nasip eder işallah..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yaptıgın patıke nasıl ip kullanıyosun su patıklık ipalrdenmı yoksa zincirip diyorlarya ondnamı kullnadın bıde en başını nasıl başlıyosun canım
tickerina bakınca sende bebek isteyenelrdensın galıba negzuel sen bebk patiki faln yapabılıyosun ama ben yapamıyorumya bırı görcekte aa bakbakk bbegıde yok yapıyo ayzık faln dıycek dıye yapamıyorumya