• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü bi bebiş patiği daha yaptım..

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
683
42
Malatya
fotoraf0009.jpg

:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

çoooooooooooook güzel bunlar....

ellerine kollarına sağlık... bende yapacam kıskandım valla..

Cok harıka gorunuyorrrr.Baslıgı gorunce bakıyım da orerım dıye gırdım ama gorunce de anladım kı ben BECERIKLI degılımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Senın ellerıne saglık Allah gıyecek olana saglıkla buyumek nasıp etsın...

canım ya harika olmuş .hamaratlıkta senle yarışılmaz valla.eline emeğine sağlık
teşekür ederim canım..
Gerçekten güzel olmuş :)
a.s.a.s.
Çok şirin olmuş canım bunlar eline sağlık.
ŞenizŞeniz
Hazırlardan kat kat güzel duruyor
a.s
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Cok harıka gorunuyorrrr.Baslıgı gorunce bakıyım da orerım dıye gırdım ama gorunce de anladım kı ben BECERIKLI degılımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Senın ellerıne saglık Allah gıyecek olana saglıkla buyumek nasıp etsın...

teşekür ederim canım örersin kolay yapılışı.giyecek olan yok daha canım.işallah gelirde bir an önce giyirtmek nasip olur..

emegıne sağlık canım gercekten çoktatlı görunuyorlar inş rabbım bizede bebiş nasip edrse hepsındne istiyorum içim gidiyor bakınca bunalra yaa

çok güzel ellerine salık.... yapılışını da yazar mısın...

conj_pipoca%20%2875%29.jpg

canım tabanını bböyle yapıyorsun.yan kısma gelince hiç artırmadan edrafını 3 sıra trabzanla dönüyorsun.artırmadığın için yan kısmı oluyor.mesela tabandan arada bir bazı yerlere 2 defa batıyorsunki toplamasın diye, işte yandan hiç artırmayınca dönüyor..

yaptıgın patıke nasıl ip kullanıyosun su patıklık ipalrdenmı yoksa zincirip diyorlarya ondnamı kullnadın bıde en başını nasıl başlıyosun canım

amin canım rabbim tez zamanda nasip eder işallah..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tickerina bakınca sende bebek isteyenelrdensın galıba negzuel sen bebk patiki faln yapabılıyosun ama ben yapamıyorumya bırı görcekte aa bakbakk bbegıde yok yapıyo ayzık faln dıycek dıye yapamıyorumya

yaptıgın patıke nasıl ip kullanıyosun su patıklık ipalrdenmı yoksa zincirip diyorlarya ondnamı kullnadın bıde en başını nasıl başlıyosun canım

canım nako bonbon lif ipiyle yaptım.diğerleri çok kalın oluyor..yapılışını üstte resim ekledim ama ben yaparsam bi dahaki sefere resim çekecem evre evre anlatamıyorum öyle.anlaşılmıyor yani..

tickerina bakınca sende bebek isteyenelrdensın galıba negzuel sen bebk patiki faln yapabılıyosun ama ben yapamıyorumya bırı görcekte aa bakbakk bbegıde yok yapıyo ayzık faln dıycek dıye yapamıyorumya

evet canım malesef bende bebk hasretiyle yananlardanım:çok üzgünüm:..yapıyorum yaptım çok ama baktım gelmiyor bebiş hediye filan veriyorum.evde 5 tane kaldı bende çok yapmıştım.dedim bebişim gelirse yaparım ona.her ay negatif sonuçta bi daha patik yapmayacam diyorum eşime.senağlamadayanamıyorum yapıyorum eşim görünce hani yapmayacaktın diyor.bende ne yapayım dayanamıyorum diyorum.allahım tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin bizede işallah..:çok üzgünüm::Saruboceq:

Back
X