- Konu Sahibi yabangulumZ
cok güzel olmus arkadasim yaa yerimseniben emegine saglik canim siparisleri nerden veriyoruz :) bende istiyorum bendeeee insanin icinden anne olmak geliyor yaa patikleri görünce .. sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim maşallah rabbim bebşine giydirmeyide nasip eder inşallah........................ellerine sağlık.......
kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canımkafamdan başaldım bnde bıtane bakım nasılolcak olursa ekelrım resimelri.inş en aykın zamnda kendı bebişinede yapmk nasıpolur
gerçekten çok güzel bir kızım olsa bende neler yaparım çok hevesliyim hemde çok cici olmuş
güzel olmuş patik ellerine sağlık
resmini ekle merak ettim ama maşallah iyi yapmışsın hemen.olsun sen yap alışırsın.1 olmaz 2 olmaz üçüncüde başarırsın..resmini bekliyorum..yaptımyaptım bitanesini bitirdim ilkınıde soktum ama abaşrdım da çokçok minikoldu benımkı eklrım resmını bıara
ay çok ciciş olmuş yaaa ellerinize sağlık ,of off bu yaştan sonra bana doğurtacaksınız valla korkmaya başladım,bebişlere bu kadar da güzel şeyler yapılmaz kii canım
amin işallah canım işallah..allah gönlüne göre versin arkadaşım inş. en kısa zamanda müjdeli haberini alırız : )
süper olmus canım emegine saglık iyi günler de giysin
canım benim super olmuş... harikasın![]()