• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü bi bebiş patiği daha yaptım..

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
cok güzel olmus arkadasim yaa yerimseniben emegine saglik canim siparisleri nerden veriyoruz :) bende istiyorum bendeeee insanin icinden anne olmak geliyor yaa patikleri görünce .. sırnaşık şey

canım benim maşallah rabbim bebşine giydirmeyide nasip eder inşallah........................ellerine sağlık.......

ayy yapamya calışoıyorum bakalım bişieye ebnzıycekmı.nettende analtımlı tarıflerede bakıyorumama

yaptımyaptım bitanesini bitirdim ilkınıde soktum ama abaşrdım da çokçok minikoldu benımkı eklrım resmını bıara

ay çok ciciş olmuş yaaa ellerinize sağlık ,of off bu yaştan sonra bana doğurtacaksınız valla korkmaya başladım,bebişlere bu kadar da güzel şeyler yapılmaz kii canım

yaptımyaptım bitanesini bitirdim ilkınıde soktum ama abaşrdım da çokçok minikoldu benımkı eklrım resmını bıara
resmini ekle merak ettim ama maşallah iyi yapmışsın hemen.olsun sen yap alışırsın.1 olmaz 2 olmaz üçüncüde başarırsın..resmini bekliyorum..
ay çok ciciş olmuş yaaa ellerinize sağlık ,of off bu yaştan sonra bana doğurtacaksınız valla korkmaya başladım,bebişlere bu kadar da güzel şeyler yapılmaz kii canım

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:valla bizde doğurmak için uğraşıyoruz olmuyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:bi türlü.gelse bebişim ona daha neler neler yaparım..

allah gönlüne göre versin arkadaşım inş. en kısa zamanda müjdeli haberini alırız : )

kafamdan 3model yaptım ama bitanesı çiftli sadece diğerleri tek :) eşlErini yapmadım henuz çok zevlkı ama yaa eşim akfayı mı yedin sen diyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X