bi bilene danısmalı diyerek geldik:)

anesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
392
18
118
33
Kahramanmaraş
Kızlar 2 haftadır bir cocukla görüşüoruz.Yakın bir arkadasım aracılıgıyla tanısmıstık.Çocuk beni foursquareden ekledi, sonra facebooktan ekledi. Görüştük felan yemek yiyelimmi dedi yemek yedik.Bana benle huzurlu oldugunu söyledi.Çikolata almıs onu verdi basit birsey belki ama zamanın cabuk gecmesinden yakındı.Böyle güzel bi an bitmesin felan dedi bu söylediklerinin sabahı ne aradı ne sordu.Bugün 3. gün sadece az önce fourqUarede bi chek inimi begenmiş.İlginc normalde mesaj atardı, sasırdım acıkcası üzüldümde ,ortada birsey yokken, böyle davranmasına anlam vermedim.Bende arayıp sormuyorum, cünkü bana göre o konusmalardan sonra kendisi yazmalıydı.Şimdi ne yapmalı bilemedim.Size danısıyım dedim.Mesaj atsammı birsey mi oldu ?diye beklesemmi? ama facede hep cevrimiçi ve paylasımda bulunuyor birsey oldugu yok yani simdiden cevaplar için tesekkürler:)

Dengesiz insan modeli. Gördüğüm yerde kaçarım şahsen

Ama sen "Dengesizseniz denge sizsiniz" diye öneride bulun. Belki işe yarar.

haklısınız :) ama cevremdeki arkadaslarımında durumları böyle artık insanlar gitgide dengesizleşiyor sanırım

Güzel vakit geçirdikten sonra birden sessizliğe büründüyse sizin hiç birşey yapmanıza gerek yok. Erkeklerin davranışları hiç bir mantığa uymuyor bazen.

insanları anlamak zor valla hele de erkekleri. keşke herkes kendisine davranılmasını istediği gibi davransa çevresindekilere.

Bence sil her iki yerden de. Görsün nasıl olurmuş peşinde koşmanı bekliyo heralde beyfendi! Baya kapak olur

dengesizliği bilmem ama bu ara bu tip erkekler gitgide çoğalmaya başladı ya da hep vardı bize yeni yeni denk geliyor. adam resmen aşık gibi davranıyor ne kadar zeki ne kadar tecrübeli olsan da büyüsüne kapılıyorsun ve bir anda kayboluyor. yakın zamanda hem benim hem bir kız arkadasımın basına geldi bu. ben ki yılların tecrübesi bi de millete en çok akıl veren ben, karşı tarafa renk vermesem de resmen böyle bir adamdan etkilenmeye başlamıştım ama adam bir anda kayboldu. böyle olunca insan sorsam mı sormasam mı ikilemine düşüyormuş basıma gelince anladım. çünkü insan ister istemez sorguluyor merak duygusu zaten hamurumuzda var. yani adam dese ki şundan şundan dolayı artık görüşmeyelim, tamam derdin sen de eminim ama hiçbir sey söylemeden kafasına estiğinde geldiği gibi kafasına estiğinde gitmiş.

benim fikrim sormamandan yana, yani ya bir mesaj at benim bu aralar biraz kafam karışıktı üzgünüm seninle görüşmeye devam edemem diye, ya da bir sey söylemeden sil. adamın gelesi varsa zaten 3 gün beklemezdi emin ol. hoşlanan hiçbi adam öyle kolay kolay 3 gün beklemez.

ayrıca foursquare adamlarından uzak dur derim, orası resmen burjuvaların mekanı ve ne kadar çapkın varsa orada. düzgün adamın mekan mekan gezip check-inlerden kız kovalamakla işi olmaz

tanıstıktan sonra ekledi forsquarede arkadasım aracılıgıyla tanıstım onunla yakınlar haklısın ama ilk ken birine güveniyim dedim dediğin gibi bi acıklama yapsaydı bu kadar canım sıkılmazdı

ama bi sey diyim mi sen bu adamı silemeyeceksin:) yazdıklarından da o anlasılıyo ya öyle derse, ya söyle anlarsa.. çünkü merak ediyorsun işin gerçeğini, neden aramadı, seni beğenmedi mi, bi tavrıma mı bozuldu ve hattaa yoksa aşık olmaktan mı korkuyor diye bile düşünüyo olabilrisin. cünkü olay ne kadar gizemliyse kafan o kadar karısacak secenekler çoğalıcak.

ben de silmedim mesela yılbasını bekliyorum:) yılbası gecesi sarhos aklına düşmediysem tek kelime etmeden basıcam block u. sen de öyle yap istersen. 2 gün daha bekle ses çıkmazsa hiç düşünme sil

D: haklısın iyi fikir sadece cekiniyorum yani acaba ben mi kendi kendime gelin güvey oldum diye silersem o haklı cıkar diye ama kalsada ayrı dert haklısın:) yılbasında bende silerim o kafayla silmek mantıklı normalde mantıgımla hareket ederim cevremdeki herkes mesaj at dedi atmadım silmekte aklımdan gecmedi değil ama silerek önemsemiş olacagımı düşündüm

Etkilendiğin belli zaten :) o zaman bir süre bekle sonra silersin. Sizin gibi benimde bir kez başıma gelmişti bazı erkekler gizemli olmaya çalışıyo ve bi anda kapılıveriyosun. Neyseki ben yol yakınken silmiştim eğer o da adım atmazsa silersin.

aslında simdide silerimde farkeder sorarsa beni neden sildin diye ne dicem:)

Bende biriyle 2 haftaya yakın gorusmustum arkadasim tanistirmisti hic bulusmamistik ama bulusmak icin gun ayarlamistik falan. Iste haftaya bulusurz demiştk sonra normal msjlasiorduk muziklerden falan konusurken bu msjima cvp vermedi bende yazmadim 2 gun sonra isim vardi ogun yazamadım dedi bende sorun diil dedim bidahada gorusmedik. Bi ay sonra falanda faceten falan sildim. Ben ugrasamiorum artik bazi seylerle senin yerinde olsam bu yaptklarimi tekrarlar bende aramazdim ama karar senin

klasik bağlama çalan erkek modeli
bu tipler hergün birine aşık olur canım
yerse pazarı,yerse pazarı
gelin bun tipleri pıçaklayalım

aslında simdide silerimde farkeder sorarsa beni neden sildin diye ne dicem:)

Yok şimdi silme o zaman ya kafana taktığını düşünür yada ondan hoşlanmadığını. Bir kaç gün bekle bakalım :) ama eğer yazarsa da neden yazmadın falan diye sorular sorma sanki sıradan bir arkadaşınmış gibi relax konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…