işte o sahiplenme olayı yok mu biz orda kopuyoruz galiba, ne kadar desek de kıskanc adam istemiyoruz diye hosumuza giden biri yapınca bunu eriyoruz hemen. bu bahsettiğim arkadaş da whatsapp fotograflarıma karışıyordu sürekli, böyle makyajlı süslü püslü olanları istemiyodu nerde sade bi fotografım var bu halin güzel işte bu kalsın diyodu. ben sevgilimi bile dinlemezdim bu konularda kimseyi karıştırmazdım kendime ama bu eşek söyleyince hemen değiştiriyodumseninki de benimki de belki taktik yapıyodu kıskanıyorum ayağına ama boşluğumuza geldi demek ki bilemiyorum
birseyi merak ettim sana yazıyormu senindemi durumun benim ki gibi yazmıyor mu
yazdıkların o kadar ii geldiki bu siteyi bu yüzden seviyorum hepiniz konuyu acanın yerine koyarak yazıyorsunuz ve düşünemediğim anlarda yada duyamadıgım göremediğim anlarda yardımcı oluyor bana söylediklerinin hepsi doğru bugün begenmeseydi sonlandırcaktım bu işi silip engelleyecektim heryerden ama begenince dursun dedi içimden bi ses :) o zaman yılbası gecesi kararımı verip silerim ve gelişmeleri yine ilk sizle paylasırım
işte o sahiplenme olayı yok mu biz orda kopuyoruz galiba, ne kadar desek de kıskanc adam istemiyoruz diye hosumuza giden biri yapınca bunu eriyoruz hemen. bu bahsettiğim arkadaş da whatsapp fotograflarıma karışıyordu sürekli, böyle makyajlı süslü püslü olanları istemiyodu nerde sade bi fotografım var bu halin güzel işte bu kalsın diyodu. ben sevgilimi bile dinlemezdim bu konularda kimseyi karıştırmazdım kendime ama bu eşek söyleyince hemen değiştiriyodumseninki de benimki de belki taktik yapıyodu kıskanıyorum ayağına ama boşluğumuza geldi demek ki bilemiyorum
sen mi ben mi whatsappda hep son görülmeye bakıp bakıp cıkıyordum ilk gün ama 2 gündür telefonsuz cıkıyorum dısarı evde bırakıyorum daha ii geliyor ama bi yandanda düşünmüyor değilim yılbasına kadar mesaj atmazsa 5 gün olcak yılbasında mesaj atsa ne diyorum bakarsın bugün süpriz biçimde silerim sonra o kudursun dursun
hanımlar haddime degil belki ama size bir tavsiyem olacak,
yılbasını "yeni yıl ile temiz bir sayfa acma" gibi dusunuyor olabilirsiniz,
ama guzelim gecenizi boyle insanlardan haber bekleyerek gecirmek yerine eglenin,
cunku sizi aramadıklarında onlar cakırkeyif geceyi gunduze baglıyorken, siz elinizde telefon dakikaları kontrol ediyor olacakmıs gibi yazıyorsunuz...
hem diyelim ki karar verdiniz ve ertesi gun, birkac gun sonra hicbir sekilde yanıt vermeyecegim diyebiliyor musunuz?
canım çok teşekkür ederim iyi niyetli yorumun için ama ben yılbasını saplantılı bir sekilde onu bekleyerek geçirmiycem emin ol. bahsettiğim kişiyle aramızda farklı bir durum var inan çok uzun hikaye benim bir türlü karar veremeyişim o olayın henüz çözülememiş olusundan. yani onu da engelleyen seyin bu olduğunu düşünüyorum. cünkü az önce de bahsettim bizim 10 günlük bir konusmama süremiz de var benim telefonum servisteydi, beni online gördüğü gece aradı ve gercekten alkolden cesaret aldığı çok belliydi. çok yoğun çalıştığı br işi var gece cıkabileceği tek gün bu yeni yıl akşamı olacak. bu yüzden o gece yeni yılımı kutlamazsa, senin dediğin gbi eğlenceye dalmış olduğundan olacak muhtemelen.bu da benim vicdanımı rahatlatmaya yetecek.
gercekten çok ölçtüm tarttım ancak böyle içim rahat edecek.
Kızlar 2 haftadır bir cocukla görüşüoruz.Yakın bir arkadasım aracılıgıyla tanısmıstık.Çocuk beni foursquareden ekledi, sonra facebooktan ekledi. Görüştük felan yemek yiyelimmi dedi yemek yedik.Bana benle huzurlu oldugunu söyledi.Çikolata almıs onu verdi basit birsey belki ama zamanın cabuk gecmesinden yakındı.Böyle güzel bi an bitmesin felan dedi bu söylediklerinin sabahı ne aradı ne sordu.Bugün 3. gün sadece az önce fourqUarede bi chek inimi begenmiş.İlginc normalde mesaj atardı, sasırdım acıkcası üzüldümde ,ortada birsey yokken, böyle davranmasına anlam vermedim.Bende arayıp sormuyorum, cünkü bana göre o konusmalardan sonra kendisi yazmalıydı.Şimdi ne yapmalı bilemedim.Size danısıyım dedim.Mesaj atsammı birsey mi oldu ?diye beklesemmi? ama facede hep cevrimiçi ve paylasımda bulunuyor birsey oldugu yok yani simdiden cevaplar için tesekkürler:)
Kızlar 2 haftadır bir cocukla görüşüoruz.Yakın bir arkadasım aracılıgıyla tanısmıstık.Çocuk beni foursquareden ekledi, sonra facebooktan ekledi. Görüştük felan yemek yiyelimmi dedi yemek yedik.Bana benle huzurlu oldugunu söyledi.Çikolata almıs onu verdi basit birsey belki ama zamanın cabuk gecmesinden yakındı.Böyle güzel bi an bitmesin felan dedi bu söylediklerinin sabahı ne aradı ne sordu.Bugün 3. gün sadece az önce fourqUarede bi chek inimi begenmiş.İlginc normalde mesaj atardı, sasırdım acıkcası üzüldümde ,ortada birsey yokken, böyle davranmasına anlam vermedim.Bende arayıp sormuyorum, cünkü bana göre o konusmalardan sonra kendisi yazmalıydı.Şimdi ne yapmalı bilemedim.Size danısıyım dedim.Mesaj atsammı birsey mi oldu ?diye beklesemmi? ama facede hep cevrimiçi ve paylasımda bulunuyor birsey oldugu yok yani simdiden cevaplar için tesekkürler:)
çocukla kaç kez yüz yüze geldin yani reel anlamda buluştun tatlım
Dengesiz erkek modeli. Yani amaçları kendince olabilir ama bizce komiktir. Görüştüğünüzde her şey yolundaysa senden renkli bir adım bekliyor. Yani yeşil mi kırmızı mı ona göre davranacak gibi geldi bana. Yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum.. kaç yaşındasınız?
Ya yorum yapmıyım dedim ama bu bahsettiğin tipte bi kaç arkadaşım var, sessiz kalamadım. :) Sonradan hiç arayıp sormamışsa seni takmıyo büyük ihtimalle. Ve özellikle internette bol bol online olup sana yazmıyosa konuştuğu tek kişi sen değilsindir. Böyleleri genelde ilk günlerde fazla ilgiye boğar, sonra geri adım atıp senin onun peşinden gitmeni bekler, bi nevi kendine bağlama çabası. Sen burda bunları yazmışsın, merak ediyosun falan ama belki o bunu önemsemiyo bile olabilir ya. Bi de psikoloji okuyan biri olarak şundan eminim, sosyal medyayla arası çok iyi erkeklere fazla güven olmuyo. Manavdan karpuz seçer gibi internetten kız beğenip hedefe yoğunlaşabiliyolar. :)
Yani kısacası çocuk söylediklerinde samimi olsaydı arayı bu kadar uzatmazdı diye düşünüyorum. Sana tavsiyem silme derim, silersen "kendi kendine gelin güvey olmuş triplere girmiş" diye düşünür, mesaj da atma bu sefer de "kuş kafese girdi" gibi bakar olaya :) Olur da yazarsa -ki inşallah yazar, etkilenmişsin çok:)- "kusura bakma bu aralar yoğundum sana da yazamadım ya" deyip ağırdan al, hem o da bi açıklama yapar kendi niye yazmamışsa artık.
Neyse, zor işler yine de kendini çok kaptırmamaya çalış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?