bi bilene danısmalı diyerek geldik:)

birseyi merak ettim sana yazıyormu senindemi durumun benim ki gibi yazmıyor mu

birseyi merak ettim sana yazıyormu senindemi durumun benim ki gibi yazmıyor mu

yok canım yazmıyor
hatta en son ben yazdım, 2 birayla sarhos olduğum bir gece buna mesaj attım.
bi problem vardı o yüzden aramız açıldi bizim, o da sarhoş olduğu gün tam 10 gün konusmadıktan sonra aradı beni,
nolucaz biz, neden aramıyorsun dedi, benim aramamı beklemiş hep.
bu yasadığımız sey hislerini değiştirdi mi onu söyle bana dedi cevap veremedim
işte o sarhos olduğum gece mesaj attım biraz konustuk çok güzel seyler söyledi hatta
sonra ben gaza gelip ''hani sormustun ya bu olay hislerini değiştirdi mi diye, değiştirmedi'' dedim
3 gün oldu o mesajımdan beri adamdan tık yok..whatsapttan konustuk sonucta okudu ve online oluyor hep.
last seen'ine bakmaktan kör olucam yakında :))

sen mi ben mi whatsappda hep son görülmeye bakıp bakıp cıkıyordum ilk gün ama 2 gündür telefonsuz cıkıyorum dısarı evde bırakıyorum daha ii geliyor ama bi yandanda düşünmüyor değilim yılbasına kadar mesaj atmazsa 5 gün olcak yılbasında mesaj atsa ne diyorum bakarsın bugün süpriz biçimde silerim sonra o kudursun dursun

hanımlar haddime degil belki ama size bir tavsiyem olacak,
yılbasını "yeni yıl ile temiz bir sayfa acma" gibi dusunuyor olabilirsiniz,
ama guzelim gecenizi boyle insanlardan haber bekleyerek gecirmek yerine eglenin,
cunku sizi aramadıklarında onlar cakırkeyif geceyi gunduze baglıyorken, siz elinizde telefon dakikaları kontrol ediyor olacakmıs gibi yazıyorsunuz...
hem diyelim ki karar verdiniz ve ertesi gun, birkac gun sonra hicbir sekilde yanıt vermeyecegim diyebiliyor musunuz?

ay acaba bu ikisi aynı adam mı benim de 5 gün olucak yılbasında. ben yine whatsappi sildim kaç kere bakmamak için:) hiç böyle olmamıştım resmen şeytan dürtüyo. iyi oldu seni bulduğum valla bu geceden sonra gelişme olursa mutlaka yaz. yılbasında seninkinden de benimkinden de ses cıkmazsa bismillah deriz aynı anda sileriz :))

canım çok teşekkür ederim iyi niyetli yorumun için ama ben yılbasını saplantılı bir sekilde onu bekleyerek geçirmiycem emin ol. bahsettiğim kişiyle aramızda farklı bir durum var inan çok uzun hikaye benim bir türlü karar veremeyişim o olayın henüz çözülememiş olusundan. yani onu da engelleyen seyin bu olduğunu düşünüyorum. cünkü az önce de bahsettim bizim 10 günlük bir konusmama süremiz de var benim telefonum servisteydi, beni online gördüğü gece aradı ve gercekten alkolden cesaret aldığı çok belliydi. çok yoğun çalıştığı br işi var gece cıkabileceği tek gün bu yeni yıl akşamı olacak. bu yüzden o gece yeni yılımı kutlamazsa, senin dediğin gbi eğlenceye dalmış olduğundan olacak muhtemelen.bu da benim vicdanımı rahatlatmaya yetecek.

gercekten çok ölçtüm tarttım ancak böyle içim rahat edecek.

Bana göre 2 ihtimal var;

Ya oda ilk msjı senden bekliyor. (ki hala msj bekleyen cesaretsiz erkek az öteye gitsin bi zahmet)

Yada senden etkilenmedi sadece o an'a uyum sağlamak amacıyla öyle davrandı. ( bu daha olası.)

Bence hiçbirşey yapma tepkisiz kal. Ne msj at ne de sil. Gayet normal hayatına devam et. Bırak, o düşünsün.

Son düzenleme:

elbette ayrıntılar farklıdır, boyle bir karar vermenizi saglayan nedenler de vardır,
sizi kendinizden daha iyi tanıyacak degiliz,
ben sadece okuduklarımdan cıkardıklarımı sizlerle paylasmak istedim.
erkeklerin icinde buyumus ve nasıl dusunduklerini bilmeme ragmen cok kazık yedim, cocukluk genclik dedim umursamadım
ama en son sizin ve konu sahibinin yazdıkları gibi bir durum olmustu
ve o sırada aldatmak ne kelime, gidip gorucu usulu nisanlanmıs.
ne egitimine, ne yaptıgı işe ne de yasam tarzına yakıstırırsınız...
o kisiye kapılıp asık olmadıgım icin daha da gurur yaptım sanırım daha cok canım acıdı, donum noktam oldu,
biraz gec-zor ogrenen biriymisim demek ki dedim, sonrasında butun erkek olan arkadaslarımın aslında cogu kadına boyle yanastıgını gordum, kimisi işi abartıyor kimisi hepsine mavi boncuk dagıtıyordu,
insan gormek istemeyince 3maymunu gayet guzel oynuyor...
en azından birbirimizin tecrubeleriyle belki daha az uzuluruz derdindeyim : )
dilerim sizin icin de en iyisi olur...

zaman çabuk geçti evde devam edelim gibi olmuş.henuz çok yeni bir ilişki ve böyle laflar edebiliyor.çakal seni yoklamış.salla gitsin.onun elinin altında 4-5 tane yoksa ne olayım

böyle bi erkek güruhu türedi son yıllarda. çok etkilenmiş numarası yapıp sonra ortadan kaybolan,sonra yine ortaya çıkan aynı şekilde davranan, sonra yine kaçan. bu dengesiz modelden çok var piyasada, ve de bu şekilde davrandığı için merak edilen, akıldan çıkmayan erkek modeli. bi öyle bi böyle davranıp adamı deli ederler, sinir sistemi üzerinde kalıcı zarar bırakırlar bunları 5 metre öteden görürsen kaçacaksın ama kaç kaçabilirsen . bunlara birisi akıl veriyo ama kim?

[ı][sıze=3]heyyyy senin sorunun neee de
bu yaşlarda erkekler birine baglanmaktan korkarlar o yüzden aramıyor olabilir
sessizce bkle sakın arama bi tarafı kalkmasın[/sıze][/ı]

Dengesiz erkek modeli. Yani amaçları kendince olabilir ama bizce komiktir. Görüştüğünüzde her şey yolundaysa senden renkli bir adım bekliyor. Yani yeşil mi kırmızı mı ona göre davranacak gibi geldi bana. Yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum.. kaç yaşındasınız?

uzak dur cnm bu tiptennnn...

ben 22 o 23:) yasında

Ya yorum yapmıyım dedim ama bu bahsettiğin tipte bi kaç arkadaşım var, sessiz kalamadım. :) Sonradan hiç arayıp sormamışsa seni takmıyo büyük ihtimalle. Ve özellikle internette bol bol online olup sana yazmıyosa konuştuğu tek kişi sen değilsindir. Böyleleri genelde ilk günlerde fazla ilgiye boğar, sonra geri adım atıp senin onun peşinden gitmeni bekler, bi nevi kendine bağlama çabası. Sen burda bunları yazmışsın, merak ediyosun falan ama belki o bunu önemsemiyo bile olabilir ya. Bi de psikoloji okuyan biri olarak şundan eminim, sosyal medyayla arası çok iyi erkeklere fazla güven olmuyo. Manavdan karpuz seçer gibi internetten kız beğenip hedefe yoğunlaşabiliyolar. :)
Yani kısacası çocuk söylediklerinde samimi olsaydı arayı bu kadar uzatmazdı diye düşünüyorum. Sana tavsiyem silme derim, silersen "kendi kendine gelin güvey olmuş triplere girmiş" diye düşünür, mesaj da atma bu sefer de "kuş kafese girdi" gibi bakar olaya :) Olur da yazarsa -ki inşallah yazar, etkilenmişsin çok:)- "kusura bakma bu aralar yoğundum sana da yazamadım ya" deyip ağırdan al, hem o da bi açıklama yapar kendi niye yazmamışsa artık.
Neyse, zor işler yine de kendini çok kaptırmamaya çalış :)

cok tesekkür ederim bende bu gidişle psikolojide okucam yani yoksa anlamak zor bunları kendisi bilir dediğin gibi o ne yapıyorsa onu yapıyorum bende önemsemiyorum.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…