bi bilene danısmalı diyerek geldik:)

Bana da aynı şekilde olmuştu biz görüşmüşük daha sonra birden konuşma kesilmişti. Sonra durup durup kafasına estiğinde yazıyodu bende sildim oda bi daha yazmadı.

valla kızlar şu internet olayı erkekleri çok değiştirdi. şimdi bu arkadaş o gün seninle görüştü senden çok etkilendi filan ya ertesi gün muhtemelen bi tık daha güzelini yakaladı ona yöneldi aynı cümleleri ona kuruyor.

adamların tek derdi güzellik olmuş ne kadar güzelsen o kadar aşık olunası birisin ve senden daha güzelini bulunca seylerinin dikine gidip sana bir açıklama bile yapmıyorlar. resmen navigasyon aleti gibi uzuvları var töbe töbe

yakın zamanda bunu yasadığım için seni çok iyi anlıyorum su an, elin silmeye gitmiyor cünkü adam çok gercekci konusmus seni inandırmış. bir açıklamayla geri dönermiş gibi geliyor sana, adamı kabul etmesen de o açıklamayı istiyorsun. silersen hersey muallakta kalacak merak edeceksin hep.

ben de aynı durumdayım net bi sey bekledim tamamen silip engellemek için, silersem çok önemsediğimi düşünür ve ne olduğunu bir daha asla öğrenemem dedim, ama silmezsem bu durumu kabullenmiş gibi oluyordum bi tepki vermeliydim(bizde farklı durumlarda var engel olan). o yüzden yılbası gecesini bekliyorum. sarhoş olduğu bir gece arayıp dökülmüştü, biliyorum o gece de sarhoş olacak. eğer beni aramazsa tamamen emin olmuş olucam ertesi günü tek kelime etmeden silicem. çok düşündüm içim ancak öyle rahat edicek

seni uzmek istemem ama hem kendi yasadıklarımdan hem de erkek olan birkac arkadasımın kızlara nasıl davrandıgını gordugumden...
bu cocugun gorustugu baska birileri de var.

seninle gercekten zaman gecirmekten keyif almıstır, dogrudur.
etkilemek icin cikolata ve guzel sozler...
tavlandın zaten,
simdi sıra baska balıkta.
sonra aralarında ya kendini en cok naza cekene gidecek, zor olanı elde etme istegi... ama triple degil cilveyle yapana.
ya da hemen yakınlasabilecek potansiyeli olana,
ikisini bir arada idare etme olasılıgı da yuksek.
hatta ozunde cok iyi biri de olabilirler... fakat dostlarına.
emin ol bunu yaparken de aldatma olarak gormuyorlar...
ay icim karardı tiksindim erkeklerden birden.

Son düzenleme:
İsteseydi eğer çooktan yazardı o kadar istekli değil demek ki yerin de olsam hiç iletişime geçmem.
Üzer seni .

Onunda emin olmadigi seyler vardir belkide.sonradan dusunup uzak kalmak istemistir.bilemezsin.cok etkilendiysen bence mesaj atmalisin.

birdaha yazmaması güzel yazarsa utanır insan ya neden sildin felan derse :)

Güzelim tam tersi senin değil onun bunu sormaya utanması lazım. Aslında çok kısa bir süre iki hafta ama siz sonuçta birbirinizi tanımaya çalışıyodunuz bu süreçte susmak yerine sürekli konuşmak gerekiyo ki belirsiz kalmasın faceye giren bi insan bi mesaj atmaktan aciz.

suna da acıklık getiriyim ben asla ve asla bu saatten sonra konusmak istemiyorum tek yanlısı silmeme yetti yani gelecekle ilgili sevgili olma planım felan yok sadece suan en düzgün biçimde napabilirim zaten hiçbir sekilde mesaj atmıyorum arayıp sormuyorum cok fazla yogun geceli gündüzlü calısıyor büyük ihtimal onu bahane eder mesaj atarsa

Ben acunu gördükten sonra anladım ki bu işin yoğunluğu falan olmuyormuş kişi istedikten sonra . Yine tav olmamışsın ben dayanamaz yazardım belki , sonra ah kafam vah kafam.

canım bana sorarsan benim de sevgili olma planım yok ama o kadar sallamıyosak nedir bu merak bu hassasiyet diye sormazlar mı adama?

basıma daha önce hiç gelmemişti böyle bir sey, böyle bir anda kaybolan adamlar için çok büyük laflarım vardı ama basıma gelince anladım. gerçekten çok etkilendim, adam resmen siparişim üzerine bana hazırlanmış gibiydi, görüntüsü, ses tonu, karakteri herseyiyle ve bi anda baska durumlar çıktı ve 3-4 gündür de yok ortada whatsapp iletisine bi seyler yazıyor artık üzerime bile alınamıyorum.

ulaşılmaz oldukca da iyice büyüdü gözümde, ne zaman asla dersem lafımı yiyorum o yüzden çok mantıklı bir açıklama olursa düşünebilirim ama hiçbi sey söylemezse ben de bi sey söylemeden maziye karıştırıcam onu bence sen de öyle yap için rahat etsin

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen öyle ya aynı seyleri yasamısız o kadar cok kişi cıktıkı karsıma hepsine hayır dedim cünkü son yılım bir dönemim kaldı diye ama bu cocuk cok agırbaslı felan ne biliyim hatta aksam yemeginden sonra yalnızım felan dedi tek basıma yürüyorum dedi bende gel bi kahve yaparım gibisinden söyledim ben değil kimse gelemez felan dedi iyice bi sahiplendi yani bi anda basımı dönderdi

Hiç sinirini bozma canım belki de sevinmelisin kısa zamanda başlamadan aşık olmadan bittiği için. Ben şunu çok iyi anladım bir erkek eğer gerçekten isterse sonuna kadar uğraşır.

hep aynılar... ne yaptıklarını ve yapacaklarını cok iyi biliyoruz da kendimizi kandırıyoruz iste.
sevsin sevmesin, insana saygısı olan insan bahaneler ardına saklanıp karsısındakini oyalamamalı.

kusura bakma kendi gecmisimdeki ofkemi senin konunda kustum gibi oldu.

ayrıca begenmelerle de nabız yokluyor kendini hatırlatıyor bence,
kafasına estigi gibi davranıyor zaten, sen neden bunu bu kadar dusunup kuruyorsun ki...
ya k.cı kalksa bile arayayım bir hal hatır sorayım cevap gelmezse silerim diyeceksin
ya da simdiden sileceksin...
tabi cevap geldikten sonra tekrar sessizlige gomulme olasılıgı da var.
o zamanda ikinci kez arama ya da silme kararı vereceksin.
yine ararsan ve aynı sey olursa da bir daha yuzune bile bakmayacaksın.

en iyi sen bilirsin duygularını,
ne kadar istemem desen de aklına dusmus sanki,
silerken bile en uygununu bu kadar dusundugune gore...
gurur yapıp yapmaman sonucun zamanını belirleyecek gibi.
tabi burdan iliski cıkmaz asla mutlu olamazsın gibi bir sey yazmıyorum, onu bilemem, biraz sana biraz da zamana kalıyor...

yazdıkların o kadar ii geldiki bu siteyi bu yüzden seviyorum hepiniz konuyu acanın yerine koyarak yazıyorsunuz ve düşünemediğim anlarda yada duyamadıgım göremediğim anlarda yardımcı oluyor bana söylediklerinin hepsi doğru bugün begenmeseydi sonlandırcaktım bu işi silip engelleyecektim heryerden ama begenince dursun dedi içimden bi ses :) o zaman yılbası gecesi kararımı verip silerim ve gelişmeleri yine ilk sizle paylasırım

işte o sahiplenme olayı yok mu biz orda kopuyoruz galiba, ne kadar desek de kıskanc adam istemiyoruz diye hosumuza giden biri yapınca bunu eriyoruz hemen. bu bahsettiğim arkadaş da whatsapp fotograflarıma karışıyordu sürekli, böyle makyajlı süslü püslü olanları istemiyodu nerde sade bi fotografım var bu halin güzel işte bu kalsın diyodu. ben sevgilimi bile dinlemezdim bu konularda kimseyi karıştırmazdım kendime ama bu eşek söyleyince hemen değiştiriyodum seninki de benimki de belki taktik yapıyodu kıskanıyorum ayağına ama boşluğumuza geldi demek ki bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…