Yok şimdi silme o zaman ya kafana taktığını düşünür yada ondan hoşlanmadığını. Bir kaç gün bekle bakalım :) ama eğer yazarsa da neden yazmadın falan diye sorular sorma sanki sıradan bir arkadaşınmış gibi relax konuş
klasik bağlama çalan erkek modeli
bu tipler hergün birine aşık olur canım
yerse pazarı,yerse pazarı
gelin bun tipleri pıçaklayalım
Bende biriyle 2 haftaya yakın gorusmustum arkadasim tanistirmisti hic bulusmamistik ama bulusmak icin gun ayarlamistik falan. Iste haftaya bulusurz demiştk sonra normal msjlasiorduk muziklerden falan konusurken bu msjima cvp vermedi bende yazmadim 2 gun sonra isim vardi ogun yazamadım dedi bende sorun diil dedim bidahada gorusmedik. Bi ay sonra falanda faceten falan sildim. Ben ugrasamiorum artik bazi seylerle senin yerinde olsam bu yaptklarimi tekrarlar bende aramazdim ama karar senin
Bana da aynı şekilde olmuştu biz görüşmüşük daha sonra birden konuşma kesilmişti. Sonra durup durup kafasına estiğinde yazıyodu bende sildim oda bi daha yazmadı.
birdaha yazmaması güzel yazarsa utanır insan ya neden sildin felan derse :)
Ben acunu gördükten sonra anladım ki bu işin yoğunluğu falan olmuyormuş kişi istedikten sonra . Yine tav olmamışsın ben dayanamaz yazardım belki , sonra ah kafam vah kafam.
suna da acıklık getiriyim ben asla ve asla bu saatten sonra konusmak istemiyorum tek yanlısı silmeme yetti yani gelecekle ilgili sevgili olma planım felan yok sadece suan en düzgün biçimde napabilirim zaten hiçbir sekilde mesaj atmıyorum arayıp sormuyorum cok fazla yogun geceli gündüzlü calısıyor büyük ihtimal onu bahane eder mesaj atarsa
canım bana sorarsan benim de sevgili olma planım yok ama o kadar sallamıyosak nedir bu merak bu hassasiyet diye sormazlar mı adama?
benim basıma daha önce hiç gelmedi böyle bir sey, böyle bir anda kaybolan adamlar için çok büyük laflarım vardı ama basıma geldi.. ben gerçekten çok etkilendim, adam resmen siparişim üzerine bana hazırlanmış gibiydi, görüntüsü, ses tonu, karakteri herseyiyle ve bi anda baska durumlar çıktı ve 3-4 gündür de yok ortada whatsapp iletisine bi seyler yazıyor artık üzerime bile alınamıyorum.
ulaşılmaz oldukca da iyice büyüdü gözümde, ne zaman asla dersem lafımı yiyorum o yüzden çok mantıklı bir açıklama olursa düşünebilirim ama hiçbi sey söylemezse ben de bi sey söylemeden maziye karıştırıcam onu bence sen de öyle yap için rahat etsin
Hiç sinirini bozma canım belki de sevinmelisin kısa zamanda başlamadan aşık olmadan bittiği için. Ben şunu çok iyi anladım bir erkek eğer gerçekten isterse sonuna kadar uğraşır.
suna da acıklık getiriyim ben asla ve asla bu saatten sonra konusmak istemiyorum tek yanlısı silmeme yetti yani gelecekle ilgili sevgili olma planım felan yok sadece suan en düzgün biçimde napabilirim zaten hiçbir sekilde mesaj atmıyorum arayıp sormuyorum cok fazla yogun geceli gündüzlü calısıyor büyük ihtimal onu bahane eder mesaj atarsa
can sıkıntım bundanbunu biliyorum ve gercekler hep acı geliyor
yazdıkların o kadar ii geldiki bu siteyi bu yüzden seviyorum hepiniz konuyu acanın yerine koyarak yazıyorsunuz ve düşünemediğim anlarda yada duyamadıgım göremediğim anlarda yardımcı oluyor bana söylediklerinin hepsi doğru bugün begenmeseydi sonlandırcaktım bu işi silip engelleyecektim heryerden ama begenince dursun dedi içimden bi ses :) o zaman yılbası gecesi kararımı verip silerim ve gelişmeleri yine ilk sizle paylasırımhep aynılar... ne yaptıklarını ve yapacaklarını cok iyi biliyoruz da kendimizi kandırıyoruz iste.
sevsin sevmesin, insana saygısı olan insan bahaneler ardına saklanıp karsısındakini oyalamamalı.
kusura bakma kendi gecmisimdeki ofkemi senin konunda kustum gibi oldu.
ayrıca begenmelerle de nabız yokluyor kendini hatırlatıyor bence,
kafasına estigi gibi davranıyor zaten, sen neden bunu bu kadar dusunup kuruyorsun ki...
ya k.cı kalksa bile arayayım bir hal hatır sorayım cevap gelmezse silerim diyeceksin
ya da simdiden sileceksin...
tabi cevap geldikten sonra tekrar sessizlige gomulme olasılıgı da var.
o zamanda ikinci kez arama ya da silme kararı vereceksin.
yine ararsan ve aynı sey olursa da bir daha yuzune bile bakmayacaksın.
en iyi sen bilirsin duygularını,
ne kadar istemem desen de aklına dusmus sanki,
silerken bile en uygununu bu kadar dusundugune gore...
gurur yapıp yapmaman sonucun zamanını belirleyecek gibi.
tabi burdan iliski cıkmaz asla mutlu olamazsın gibi bir sey yazmıyorum, onu bilemem, biraz sana biraz da zamana kalıyor...
aynen öyle ya aynı seyleri yasamısız o kadar cok kişi cıktıkı karsıma hepsine hayır dedim cünkü son yılım bir dönemim kaldı diye ama bu cocuk cok agırbaslı felan ne biliyim hatta aksam yemeginden sonra yalnızım felan dedi tek basıma yürüyorum dedi bende gel bi kahve yaparım gibisinden söyledim ben değil kimse gelemez felan dedi iyice bi sahiplendi yani bi anda basımı dönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?