bi bilene sormak lazım

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
Merhaba konuya giriyor ve hıphızlı anlatıyorum

Bir buçuk senelik bi ilişkim var eylül ekim gibi söz nişan bir yapılacak. Bizim adetlerimizde(çok anlamam hatta hiç anlamam) damat tarafı nişanda bana hazırladığı bohçayı getirecek. Şöyle bişey var benim sözlümün annesi sandığı bohçayı hazırlamış içine de pek bişey koymamış. Benim yakın zamanda bi arkadaşım evlendi ve sandığından makyaj malzemesine iç çamaşırına kadar kendi seçti.
Biz de damata hazırlarken herşeyden ikişer tane günlük kıyafet dahil bi çok şey koymayı düşünüyoruz. Olması gereken bu bizde ama bana sadece pijama havlu vs konmuş. Açıkçası çok özenmiştim zaten zora sokmamak için evi çok uyguna düzdük, bi çok şeyi almadık bile zamanla alınır diye.

Acaba ben özendiğim için mi böyle gücendim laf arasında söylemeye çalıştım ama bu bizim adetimiz siz kendinizinkine göre hazırlayın dedi. Haksızlık değil mi gelin sandığı daha özenli olmalı bence.
Bi de defalarca ima ettim herkes eşine nişanlısına altın kolye aldırıyo bak dedim açıkça da söylüyolar ne güzel dedim yıl hediyesi alacaktı bana o sıra ne istediğimi biraz belli etmek istedim. Gitti 50 tllik ısı ayarı bile olmayan düzkeştirici aldı ve bana bi küpe bile almışlığı yok çevreme bakınca sözlü nişanlılar isimli kolyeler ince bileklikler alıyo pahalı bişey de istemiyorum ben. Bilmiyorum sizce çok mu imrendim yoksa hakkım mı güzel bi sandık ince bi kolte istemek

Ya bilmiyorum özeniyosunuz belki ama ben şahsen önemsemiyorum şunlar şöyle yapıyor sizde yapın hiç hoşuma gitmiyor belki durumları yok

Ya bilmiyorum özeniyosunuz belki ama ben şahsen önemsemiyorum şunlar şöyle yapıyor sizde yapın hiç hoşuma gitmiyor belki durumları yok

Durumları olmasa ister miyim gayet yapabilecek insanlar hem de istediğimden fazlasını yapacak durumdalar. Bizde(doğuda) sandık önemli o yüzden isterdim güzel olmasınj

Bismillah daha nişanda makyaj malzemesinden iç çamaşırına bohça yapılıyorsa, düğün bohçasına ne koyacak adamlar?

Milletin ne taktığına, ne gönderdiğine bakarsanız daha çok moraliniz bozulur, siz kendinize, kendi ilişkinize bakın. Bir şeyler de istemeyin yani, saç düzleştirici ayarlıymış değilmiş, yok künye takmışlar takmamışlar. Yav epilasyon aletime kadar evden getirdim ben, damat ailesi niye donunuza kadar alsın? Kimin kızısınız siz? Herkes kendi evladına yapsa, sorun morun kalmayacak ya.

Durumları olmasa ister miyim gayet yapabilecek insanlar hem de istediğimden fazlasını yapacak durumdalar. Bizde(doğuda) sandık önemli o yüzden isterdim güzel olmasınj
Anlıyorum tabi adetlere önem veriliyorsa tekrar konuşun mutlaka olması gerekiyor diye ama içlerinden gelmiyor sanki durumları iyiyse

Anlıyorum tabi adetlere önem veriliyorsa tekrar konuşun mutlaka olması gerekiyor diye ama içlerinden gelmiyor sanki durumları iyiyse

Şu adetleri bir kenara bırakabilsek de rafa kalksalar keşke
Orası öyle de b

Böyle kınar şekilde söylemeyin onların alacağı makyaj malzemesine muhtaç değilim. Bizde herşey alınır olsa bile alınır onun varsa biz yine de alırız bizde böyle ne yapabilirim ki

ben olsam sen gibi istrdim bide durumlarida iyimis senn hakkin ..hakkini al o ne oyle nerdeyse sandik boş gelcek parayi mezara goturcekler

Çalışsan ne güzel olurdu. Takı düzleştirici yerine sen ne istiyorsan ne zaman istiyorsan onu alırdın

Benim zaten düzleştiricim var ben sadece daha özenli yapılması füşünlümesini söylüyorum söylerken şunu unutmayın benim onun alacağı şeye muhtaçlığım yok.
Ayrıca ben son sınıfım ünide hemen evlenmedim evlenince atanmış olmayacağımın garantisi mi var?

Banada antin kuntin şeyler hazırlandı hiç ses etmedim iki yıllık evliyim hiç yuzlerine vurmadim. Içlerinden gelseydi yaparlardı. Herkesin ceyizden sandiktan anladığı şey baska. Herkesin örf afeti başka. Boşverin şunları.

Simdiden ne cok ince ince dusunuyorsunuz herseyi. Evlilik surecinde daha ciddi sorunlariniz olacak enerjinizi onlara saklayin bence.

Enerjimi yemiyor açıkçası daha özenli olmaları için bişey yapayım mı bu normal mi diye sordum. Arkadaşıma en güzeline kadar özenerek yapılmış olması gereken bu mu bilene sorayım ben imreniyor muyum yoksa dedim. Ne niyetle sorduğuma bakarsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…