- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Ya bilmiyorum özeniyosunuz belki ama ben şahsen önemsemiyorum şunlar şöyle yapıyor sizde yapın hiç hoşuma gitmiyor belki durumları yok
Kıyaslama yaparsan mutlu olamazsın.
Anlıyorum tabi adetlere önem veriliyorsa tekrar konuşun mutlaka olması gerekiyor diye ama içlerinden gelmiyor sanki durumları iyiyseDurumları olmasa ister miyim gayet yapabilecek insanlar hem de istediğimden fazlasını yapacak durumdalar. Bizde(doğuda) sandık önemli o yüzden isterdim güzel olmasınj
Anlıyorum tabi adetlere önem veriliyorsa tekrar konuşun mutlaka olması gerekiyor diye ama içlerinden gelmiyor sanki durumları iyiyseDurumları olmasa ister miyim gayet yapabilecek insanlar hem de istediğimden fazlasını yapacak durumdalar. Bizde(doğuda) sandık önemli o yüzden isterdim güzel olmasınj
Orası öyle de bŞu adetleri bir kenara bırakabilsek de rafa kalksalar keşke
Bismillah daha nişanda makyaj malzemesinden iç çamaşırına bohça yapılıyorsa, düğün bohçasına ne koyacak adamlar?
Milletin ne taktığına, ne gönderdiğine bakarsanız daha çok moraliniz bozulur, siz kendinize, kendi ilişkinize bakın. Bir şeyler de istemeyin yani, saç düzleştirici ayarlıymış değilmiş, yok künye takmışlar takmamışlar. Yav epilasyon aletime kadar evden getirdim ben, damat ailesi niye donunuza kadar alsın? Kimin kızısınız siz? Herkes kendi evladına yapsa, sorun morun kalmayacak ya.
ben olsam sen gibi istrdim bide durumlarida iyimis senn hakkin ..hakkini al o ne oyle nerdeyse sandik boş gelcekDurumları olmasa ister miyim gayet yapabilecek insanlar hem de istediğimden fazlasını yapacak durumdalar. Bizde(doğuda) sandık önemli o yüzden isterdim güzel olmasınj
Çalışsan ne güzel olurdu. Takı düzleştirici yerine sen ne istiyorsan ne zaman istiyorsan onu alırdın
Sizce ne diye sorma bence. Sen özenen birisisin. Senin için önemli. Aranızda sıkıntı olur ilerde de.
Simdiden ne cok ince ince dusunuyorsunuz herseyi. Evlilik surecinde daha ciddi sorunlariniz olacak enerjinizi onlara saklayin bence.
Anlıyorum tabi adetlere önem veriliyorsa tekrar konuşun mutlaka olması gerekiyor diye ama içlerinden gelmiyor sanki durumları iyiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?