bi bilene sormak lazım

Annemle annesi konuşsa da olurdu ama annesi aramak istemiyor bi de siz halledin herşeyi demiş ama insanların içinde açılacak bohçayı hazırlamış kötüsünden belki biraz ekleme yapar ya da düzeltir bi umut
Nişanda bohça açtırma daha önce yada daha sonra getirsinler

Sen yeni uyesin galiba. Ayni kisilerden ayni elestirel yorumlari hic gormedin mi? Buralarda boyledir bu isler
Bu bohcaymis sandikmis olaylarina cok takilma. Cok cok ozeniyorsan da nisanlina istediklerini soyle. Yapabiliyorsa yapar zaten. Ama bunun icin kavgaya gonul koymaya degmez inan.
Benim bu tur seylerde hic gozum yok ama simdiden derdine dustum. Bayramda nisanlinin ailesi ne aldi, ne yapti, ne gonderdi, dugunde ne takildi vs vs beni de daraltacaklar cevreden muhtemelen.

Nişanlınla konuş bu sandık çok yetersiz oldu eksik çok de
Düğünden önce birlikte çıkın kullanabileceğin sevdiğin şeylerden al
Güzel bir valize doldur süsle üstüne de yarım altın iliştir. bunu bi zahmet eve getirirsiniz de
Büyük ihtimal çeyiz serecek gibisiniz
Orda görür eşiniz dostunuz
Çok masraf etmeden de güzel bir bohça hazırlanır , şimdiden bütçesini hazırlasın

Şu gelin bohçası Yok çarşısı bana görgüsüzlük gibi geliyor artık. Eskiden bekar kızın giyecek elbisesi olmazmış doğru düzgün ayakkabısı eteği olmazmış çarşıya çıkıp bohça yapılırmış. Şimdi öyle mi Allah aşkına?? Babamın evinden getirdiklerim doşabıma sığmadı. Benim babam beni eksik göndermedi ki üzerime bişey aldırayım. Ya benim giyeceğim geceliği neden kv alsın yada birlikte seçelim?? Ama hediye konusunda bende hassasım bi kolye küpe alsa fena olmaz. İlla gerçek olacak değil gönülden alsın yeter. Bence ima falan yapma. Herşeyim tas tamam de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…