bi biskrem versem..?

MyWorLd

İkincİ MELEGİM YoldA :)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
935
1
96
Diğer
selam kızlar,

evet evet o izlediğimiz biskrem reklamlarının en sonuncusu.. kadın güzel bir masa hazırlıyor. 3. evlilik yıl dönümleri için 3 tane mum yakıyor ve tam o sıra da eşi kapı çalıyor ve yanında 2. arkadaşı çeyrekkkk final maçı izlemeye hazırlanıyor. ve kadın bir bisküvi ile olayı atlatıyor..

olmasın da farzedin ki böyle bişey oldu. eşiniz en özel gününüzü unuttu ve baktı gördükü siz çok hazırlanmışsınız ve size kendisini affettirecek...

peki aynı durumda siz olsaydınız neyle kanardınız? ve tepkiniz nasıl olurdu?

elimden geldiğince arama yaptım ama buladım . ama eğer böyle bi konu varsa şimdiden özür dilerim :(

valla ben futbol hastasiyim canima minnet arkadaşlarini sutlar beraber izlerdik :lepi:
sinir oldugum bi mevzu varsa öyle biskrem ayaklari falan sökmez bana gömerim adamı zati gıcıgım o biskuviye kötükedihüso

valla biskremle falan kanmamda...
aynı durum benim başıma gelse...
seni seviyorum hayatım deyıp sımsıkı sarılmasını isterdim...
hayatım gece uzun ...maçtan sonra devam ederiz derse ona kanardım... galıba...

gercekte hic bi kadının biskremle kandırılabilecegini sanmıyorum

ztn o biskrem reklamlarina gıcıgım var sırf reklamları yüzünden bisküviden sogudum

şayet böyle birşey benim başıma gelseydi o bizim son evlilik yıl dönümümüz olurdu

ahandaa şimdi o reklam çıktı:roflol:
hiç sevmiyorum o biskreminaniknanik
nesem sorunun cabına geleyim;
benm olsam patlamış mısrlar cipsler,çikolatalar kolalar..
bunlarla hazırlanır formammı giyer maçımı izlerdim,
zaten eşimde bu halimi görünce arkadaşlar kusura bakmayın diye bi cümle kurardı..
çünkü bende bi futbol hastasıyım ve hasta beşiktaşlıyım,
bu arada bu hafta fenere zindan olcek kadıköy(bunuda yazmadan geçemedim:hooray:)
birlikte maç izlerdik eşimle:dance:,
sonradaaaaa eee gerisi belli romantik bir gecee:asigim:

gercekte hic bi kadının biskremle kandırılabilecegini sanmıyorum

ztn o biskrem reklamlarina gıcıgım var sırf reklamları yüzünden bisküviden sogudum

şayet böyle birşey benim başıma gelseydi o bizim son evlilik yıl dönümümüz olurdu
abarma len didoş abarma :mymeka:
yildonumunu unuttu diye herif boşanir mi kaydirigubbakcemile

reklamın iyisi kötüsü olmaz...
beğenmediğimiz bir reklam bile bakın konu açtırabiliyor...
özel günü unutabilir,insanlık halidir,ben büyütmem...
ama ısrarla affettirmek istiyorsa,onu da o düşünsün değil mi???
sevgiler...

Bir bisküvüye kanacağımı sanmıyorum bende
zaten öyle arkadaşlarını falan getirmez eve haber verir muhakkak
maç seyretmeyi bende severim ama gs maçı olursa e benimle gs maçı seyretmemeye yemini de var
yani yapmaz benimki ama unutmasına unutur o ayrı -tatlicadiarzu-

bu kınuda asl,a teselli edilemez bi kişiliğe sahibim. önümüzdeki 1 hafta zehir olurdu beyfendiye

valla ben futbol hastasiyim canima minnet arkadaşlarini sutlar beraber izlerdik :lepi:
sinir oldugum bi mevzu varsa öyle biskrem ayaklari falan sökmez bana gömerim adamı zati gıcıgım o biskuviye kötükedihüso

yani hiç bişey olmamış gibi maç izlerdim diyosun gurba süper de eee o kadar hazırlanmışsın hiç mi üzülmezsin?

ben eşimin doğum gününü unutmuştum:çok üzgünüm:
çaktırmadan acıların çocuğu rolü yapmak en iyisi. yeterince berbat hissetmiştim:teselli:.

yıldönümlerinde genelde hep bir aksilik çıkarır.ilk yılımızda onun arkadaşlarından birileri vardı bizde. 2.yılda da işleri vardı,günün yarısı gitmişti.

kırılıyorum ama sorun haline getirmiyorum.
seneye ben yapacağım planları, örnek olsun ona dakaydirigubbakcemile

Ay ben maçtan nefret ederim. Beddualıyım zaten. Babam bana beddua etmişti inşallah maç hastası bi koca bulursun diye.. Çıktı da nitekim. Adam yerlerde sürünüyoo resmen maç izlerken. Öyle bi günde hele arkadaşlarıyla, hele maç.. Iyyy yok acayip kapris yaparım. Yemeklerin hepsini de ben yerim kesin

ya site o kadar yavaş ki resmen yetişemiyorum hepinize bir şeyler yazmak istiyorum ama yazamıyorum. ama cevaplar için teşekkürler...a.s.

oldu da ben o kadar evde hazırlandım ve eşim yanında 2 arkadaşı ile eve geldi maç izlemeye ben hiç bir şey olmamış gibi hepsini eve alır sonrada çaktırmadan evden giderdim nasılsa maç bitince yokluğumu anlardı bi şekilde ve sanırım çok uzun süre barışmazdım. çok emek vermesi gerekiyor. reklamı izlerken de hep düşünmüşümdür ne affetirir diye ama bulamıyorum. ben çok kırılırdım.. erkek olsaydım hatunum ben hamileyim diyene kadar affetmezdim:roflol: derdim ama eşim hamile kalamayacağı için ne affettirirdi bilemiyorum açıkçası

eşim bir tarafımın ne kadar manyak olduğunu bilir...
bana elektirik üretilse fatura görmezdik dediği çenemle yanındaki arkadaşlarınıda eşimide döverdim bebeğim...:oklava:
sonrasında boşalttığım için sinirim geçerdi zaten, sanırım yaşadığı gürültüde ona ders olurdu.....................-tatlicadiarzu-

valla o biskremleri önce ağzına burnuna kulaklarına -neyse daha anlatmıyım- tıkardım.

burnundan iyicene getirirdim. ilk derbi maçında o günlük digitürk aboneliğini dondururdum.

bir sonraki özel günde de -artık doğumgünü mü olur, bi daha ki evlilik yıldönümü mü olur farketmez- bi paket biskrem alır paket yapar üstüne fiyonk takar onu hediye ederdim
:teytey:

ayy o reklama tam anlamıyla uyus oluyorum ya..heralde doğrudan üzerine zıplardım eşimin..o kadar hazırlık yapmışım..gerçi yapmaz ama öyle bişey...olsun ..

Back
X