Bi boşanma konusuda benden

Mydaughter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
42
24
3
37
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Malesef bende evli ama mutlu olamayanlardanım.birbuçuk yaşında kızım var.3 senelik evliyim.
Ve eşim boşanmak istiyor.ben ise ne istediğimi bilmiyorum.aldatma şiddet yok ama psikolojik şiddet vardı evliliğimde. Eşim sürekli beni aşağılan cümleleri vardı (kendisi espri desede) bigün evet dediğine yarın hayır diyen biri. Yani dengesizdi malesef babasından almış huyunu. Aniden bağıran çağıran saman alevi gibi sönen o arada beni kıran kırdıkdıktan sonra değişik hareketler cıvıklıklar yaparak çocuk gibi kendini affettirmeye çalışan biri. Huysuz geçinmeye gönlü olmayan biri. Çocuk düşse bağıran çağıran beni suçlayan ama gecede rahat rahat uyuyup çocuğu bi kere bile kontrol için kalkmayan biri.
Benim hiç hatam yok diyemem düğünde abisi ve kardeşi ile sıkıntı yaşadık ama baya ciddi ben unutmadım sürekli hatırlattım bıktırdım sanırsam kendimden
Onun yanında ciddi kaldım.
Kısaca çok kırdık birbirimizi boşanma kararı aldı sonunda.
Ama ben bi türlü alamıyorum kararı. Bigün çok iyi oldu diyorum ayrılmak en iyisi ama diğer gün olmaz ayrılamam diyorum ne yapacağımı şaşırdım karar veremiyorum geçer mi bu duygu bunalımım uzun oldu kusura bakmayın cevap için şimdiden tşkler

Tşk ederim cevabınız için ama boşanma kararını söylerken benimle baskı ile evlendiğini söyledi (görücü usulu ile evlendik)kısaca sevmediğini bittiğini söyledi ben bu söze rağmen karar veremiyorum

Uzatmamak için ayrıntı anlatmadım ama evliliğim ilk yılları cehennem gibiydi sevmediğini hissedip hep söyledim ama inkar etti bende güvensizliğe neden oldu bu durum sonradan düzeliyo dediğim sırada boşanma kararını aldıı

Saygi sevgi bitmisse bitirin bosanin. Devami gelmez cunku. Hakkinizda neyse hayirlisi o olur insallah

Tek taraflı evlilik bozuk bir arabayı yokuş yukarı itmeye benzer. İyi düşünün, hakkınızda hayırlısı olsun...

eşinizi aslında aşağılıyorsunuz. siz de onu sevmiyorsunuz. ama biz kadınlar çocukluğumuzdan beri beyaz atlı prens hayaliyle büyüdüğümüz için karşımızdaki insanların hayatımıza layık olmadığını kabullenmekte zorlanıyoruz. Siz bence asil olun ve ne cehennemi varsa gitsin. çünkü bundan sonraki evlilik hayatınızı sizi suçlayarak ve değersizleştirerek geçirecek

Her iki durumdada pişman olmaktan korkuyorum bi tarfayanda sorumluluk bende değil ben yıkmadım aileyi diyorum ama küçük kızım baba dedikçe köyü oluyorum
Mantık olarak bakarsak kaybecek bi şeyim yok gibi görünüyor mesleğim var ailem arkamda destekliyo luan onların yanındayım zaten kızıma bakarım Allahın izniile ama ilerde baba der boynu bükülürse gururumu yenemedim der miyim.
Ama bi yandanda benle zorla evlenen bi adam var ben bunu atlatabilir miyim bilmiyorum eşim tekrar konuşalım ama bemde bitti sevgi diyor offf çok karmaşık duygularım

Boşanmadan önce bir aile terapistine gidebilirsiniz bence.Hem sizin icin bir şans daha olur,hem de sizin takinti eşinizinse öfke kontrol sorunu var gibi geldi bana

Aile terapistini önerdüm daha öncesindrn de boşanalım dediğinde ama kabul etmedi
Bu arada alıntı yapamıyorum yeni üyeyim

Hanımlar eşimin beni deli eden bir huyuda sürekli söylenmesi bi kere de değil sürekli aynı şeyi söyler şikayet eder dır dır derler yaa beni en çok yoranda bu durum en çok kavgalarımızda bundan bi kere söylüyo dinliyorum 2 ,3 4 derken bi anda patlıyorum bende yeter diyee sonra tabii geri dönülmez yollar

Haklısınız aslında

Bazen evlilikte sorunlar olunca karı koca olarak evlilik hayatını tam olarak yaşayamıyor çiftler
Biraz bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak gerek bı gece de olsa bı tatil yapıp başbaşa konuşun
Artıları eksileri değerlendirin öyle karar verin
Belki düzelir

B.ka da bakın hele, istemiyorsaymış evlenmeseymiş, çocuğu neye yapmış? Boşanırsanız donuna kadar alın el kızının hayatıyla oynamak neymiş görsün.

Bence diş gösterin. Evlenmeseydin o zaman abicim çocuk oyuncağı mı bu arada çocuk var diyin. İlişki terapisti teklif edin. Her yolu deneyin derim, arada çocuk var. Ha baktınız olmuyor, s.çın ağzına çekinmeyin. Sevgiler.

Şuan ailemin yanındayım hiç iletişim kurmuyorum yani konuşmalı mıyım sizce ben biraz dinlenip sana cevap vericem dedim eşime ama

Kaynana vol.2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…