Bi boşanma konusuda benden

Aslında biz de aynı durumdayız. Boşanma kararı vermek ne kadar zormuş. Çok yalnızım arkadaşlar. Ben ne yapacağım, nasıl karar vereceğim bilmiyorum. Bir yardım da bana eder misiniz?
Sende psikologa gt en iyisi bn gttim yoksa delircektim acidan simdi ilacla dahi uzuluyrm bide icmesem.allah yardimcimiz plsun eger umit yoksa zorlama belki rabbim daha hayrlilarino cikarir karsimiza

Psikoloğa gidiyorum ama daha etkisini göremedim.inşallah toparlarım.kendimi suçlamam için eşim elinden geleni yapıyo.s
Şunu yaptın ondan bunu yapmadın o yüzden bitti diyip duruyo.ama gel düzeltelim diyince ona da yanaşmıyo.eşyaları satacakmış evi dağıtacakmış herhafta sonu bunu söylemek için arıyo.bittiğini en iyi şekilde anlamamı istiyomuş.boşol demiyosa nezaketindenmiş.bi sürü kalp kırıcı onur kırıcı laflar ediyo

Bu laflarına karşı,hala kendini mi sucluyorsun,yapma ,aç gözünü,bu adam sadece kendini düşünen,bencilin teki,hic bir zaman kendini haksız görmeyecek ve sizin için,yuvası için üzülmeyecek,bunu kabul et,ve kendi yolunu çiz......

Rabbim sizinde kızınızın da yardımcısı olsun.ama zorla güzellik olmuyo. Biz bayanlar yuvamız için mücadele ederken onlarda sorumluluktan kurtulma derdine düşüyolar Allah sorsun hakkımıza girdiler

Rabbim sizinde kızınızın da yardımcısı olsun.ama zorla güzellik olmuyo. Biz bayanlar yuvamız için mücadele ederken onlarda sorumluluktan kurtulma derdine düşüyolar Allah sorsun hakkımıza girdiler
Aminn ins rabbim cumlemizin yardimcisi olsun ins nasil yaptin ne oldu bir gelisme var mi

Gelişme yok eşyaları satcam diye bemi ikna etmeyw çalışıyo.bide anlaşmalı boşanmak için yalvarıyo bende boşanmamak tekrar denemek için yalvarıyom. Bitsin gitsin modunda. Hatta kızım babasız büyümesin diyorum o da bana biriyle evlen babası olsun.belki onu baba bilcek beni istemicek diyo.öyle iyi insanlar varmış onun kızına babalık yapabilcek.bunu bir erkek nasıl der anlamıyorum ne yiyip ne içiyo nasıl bi lafa yaşıyo anlam veremiyorum. Tek bildiğim beni cidden istemediği sevgisinin bittiği dese de sevmediği

Canım büyük olayları atlatmissiniz bence alistinizda birbirinize keşke ayrilmasaniz

Bu sözleri söylemek için ya hayatında biri var yada size karşı inanılmaz bir öfke besliyor.caninizi acitmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…