- 18 Ekim 2016
- 851
- 841
- 53
- 34
- Konu Sahibi Mydaughter
-
Tşk ederim cevabınız için ama boşanma kararını söylerken benimle baskı ile evlendiğini söyledi (görücü usulu ile evlendik)kısaca sevmediğini bittiğini söyledi ben bu söze rağmen karar veremiyorum
AA okumadıydım bunu ben.B.ka da bakın hele, istemiyorsaymış evlenmeseymiş, çocuğu neye yapmış? Boşanırsanız donuna kadar alın el kızının hayatıyla oynamak neymiş görsün.
Anlaşmalı boşanmayı teklif ediyor birde ev eşyalarını bana mihir olarak verecekmiş. Düğünde çok anlayış gösterdim boşanmada aynı anlayışı göstermicem tabiki hakkımı isticemB.ka da bakın hele, istemiyorsaymış evlenmeseymiş, çocuğu neye yapmış? Boşanırsanız donuna kadar alın el kızının hayatıyla oynamak neymiş görsün.
Bence diş gösterin. Evlenmeseydin o zaman abicim çocuk oyuncağı mı bu arada çocuk var diyin. İlişki terapisti teklif edin. Her yolu deneyin derim, arada çocuk var. Ha baktınız olmuyor, s.çın ağzına çekinmeyin. Sevgiler.
AA okumadıydım bunu ben.
Yani bı insan sevmeden nasıl evlenir??
Hadi sevmedin görücü usulü oldu illaki beğenmiştir uygun görmüştür.
Bu erkekler ne zaman olgunlaşacak?
Ne bu yani sevmedim ama evlendim,sevmedim ama çocuk yaptım,sevmedim ama sevişiyorum
Eşiniz arıyormu peki??Şuan ailemin yanındayım hiç iletişim kurmuyorum yani konuşmalı mıyım sizce ben biraz dinlenip sana cevap vericem dedim eşime ama
Anlaşmalı boşanmayı teklif ediyor birde ev eşyalarını bana mihir olarak verecekmiş. Düğünde çok anlayış gösterdim boşanmada aynı anlayışı göstermicem tabiki hakkımı isticem
Evet sevgim bitti dedi zorla evlendim demek de sevmiyorum demek zaten nasıl bi zor kullandılarsaSizi sevmediğini mi söyledi ?
Aynen canım aynen artık dicek laf bulamıyorumValla kanka erkeklerin artık sütü bozuldu. Gül gibi karın var çocuğun var rahat batmadan edebinle otur di mi....yok ille soytarılık yapacaklar.
Ya benim eşim farklı işte bugün nefret eder yarın aşık oldum der malesef denge sorunu var güven vermiyor banaKoca isyemiyorsa bence bitmiştir o evlilik erkekler bizim gibi değil düz mantıkdır bitmişse bitmiştir
Evet sevgim bitti dedi zorla evlendim demek de sevmiyorum demek zaten nasıl bi zor kullandılarsa
Anlaşmalı boşanmayı teklif ediyor birde ev eşyalarını bana mihir olarak verecekmiş. Düğünde çok anlayış gösterdim boşanmada aynı anlayışı göstermicem tabiki hakkımı isticem
Aramıyor ama msj atıyor arada bazen çom saçma bi şeyde olsa yazıyo kızımla görüşme yi ablam aracı oluyor iletişim kurmamaya çalışıyorumEşiniz arıyormu peki??
Bence o arayana kadar aramayın.yorumlari okumamıştım ama bence biraz ikinizde düşünün
Sevmemiş ama 3 yıldır aklı nerdeymiş???
Çok üzücü
Aslında bir çoğumuz böyle sudan sebeplerle evliliğimiz in ilk zamanlarını mahvediyoruz. 3. Şahıslar için birbirimizi kirmamamiz gerektiğini öğrendiğimizde biraz geç oluyor. Bence seni sevmiyorum sözü öfkeyle söylenmiş bir söz. Tabi siz daha iyi bilirsiniz. Babasız çocuk büyütmek çok zor. Çocuğunuz için bir defa daha ılımlı olun derim. Aslında eşinizi tanıyorsunuz öfkesi saman alevi diyorsunuz o zaman o ofkelendiginde sakin kalıp söylediği hiçbir sözü dikkate almayacaktiniz. Tabi burdan konuşmak kolay ne yaşadığınızı ve neyin sizin için doğru olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Ama bir taraf ateşken bir tara su olmalı. Bence yavrunuz için ve kendiniz için (karar veremediginize göre hala birşeyler var ) bir kez daha olumlu olun eşiniz kesin bir dille de kabul etmezse çok kendini birşey sanmasına izin vermeyin. En azından vicdanınız rahat olur. Allah yardımcınız olsunMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Malesef bende evli ama mutlu olamayanlardanım.birbuçuk yaşında kızım var.3 senelik evliyim.
Ve eşim boşanmak istiyor.ben ise ne istediğimi bilmiyorum.aldatma şiddet yok ama psikolojik şiddet vardı evliliğimde. Eşim sürekli beni aşağılan cümleleri vardı (kendisi espri desede) bigün evet dediğine yarın hayır diyen biri. Yani dengesizdi malesef babasından almış huyunu. Aniden bağıran çağıran saman alevi gibi sönen o arada beni kıran kırdıkdıktan sonra değişik hareketler cıvıklıklar yaparak çocuk gibi kendini affettirmeye çalışan biri. Huysuz geçinmeye gönlü olmayan biri. Çocuk düşse bağıran çağıran beni suçlayan ama gecede rahat rahat uyuyup çocuğu bi kere bile kontrol için kalkmayan biri.
Benim hiç hatam yok diyemem düğünde abisi ve kardeşi ile sıkıntı yaşadık ama baya ciddi ben unutmadım sürekli hatırlattım bıktırdım sanırsam kendimden
Onun yanında ciddi kaldım.
Kısaca çok kırdık birbirimizi boşanma kararı aldı sonunda.
Ama ben bi türlü alamıyorum kararı. Bigün çok iyi oldu diyorum ayrılmak en iyisi ama diğer gün olmaz ayrılamam diyorum ne yapacağımı şaşırdım karar veremiyorum geçer mi bu duygu bunalımım uzun oldu kusura bakmayın cevap için şimdiden tşkler
Üstüne düşmeyin kendi düşünsünAramıyor ama msj atıyor arada bazen çom saçma bi şeyde olsa yazıyo kızımla görüşme yi ablam aracı oluyor iletişim kurmamaya çalışıyorum
Malesef evetSeviyo musun
İnş öyledir Allah benim ve kızım için en doğru. Kararı aldırsınÜstüne düşmeyin kendi düşünsün
Çok gereksiz olmuş ama olmuş
Belki Rabbim sizi daha kötüsünden koruyor böyle düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?