Bi boşanma konusuda benden

B.ka da bakın hele, istemiyorsaymış evlenmeseymiş, çocuğu neye yapmış? Boşanırsanız donuna kadar alın el kızının hayatıyla oynamak neymiş görsün.
AA okumadıydım bunu ben.
Yani bı insan sevmeden nasıl evlenir??
Hadi sevmedin görücü usulü oldu illaki beğenmiştir uygun görmüştür.
Bu erkekler ne zaman olgunlaşacak?
Ne bu yani sevmedim ama evlendim,sevmedim ama çocuk yaptım,sevmedim ama sevişiyorum

Anlaşmalı boşanmayı teklif ediyor birde ev eşyalarını bana mihir olarak verecekmiş. Düğünde çok anlayış gösterdim boşanmada aynı anlayışı göstermicem tabiki hakkımı isticem

Valla kanka erkeklerin artık sütü bozuldu. Gül gibi karın var çocuğun var rahat batmadan edebinle otur di mi....yok ille soytarılık yapacaklar.

Şuan ailemin yanındayım hiç iletişim kurmuyorum yani konuşmalı mıyım sizce ben biraz dinlenip sana cevap vericem dedim eşime ama
Eşiniz arıyormu peki??
Bence o arayana kadar aramayın.yorumlari okumamıştım ama bence biraz ikinizde düşünün
Sevmemiş ama 3 yıldır aklı nerdeymiş???
Çok üzücü

Evet sevgim bitti dedi zorla evlendim demek de sevmiyorum demek zaten nasıl bi zor kullandılarsa

Anlıyorum. Ne olursa olsun kesinlikle ezik durmayın. Tabiki evliliginizi bitirin diyemiyorum şu an . Yıkmak kolay . Belki esinizde pişman olacaktır yani sinirle de demiş olabilir .
Siz yeter ki güçlü olun.
Ne olursa olsun.
Eğilip bukulmeyin basınız dik dursun
Hayirlisi olsun .
Illada sevmiyosa kendi sorunu bitebilir.
Siz güçlü olun

Bence boşanacaksanız eğer
Ev eşyalarını alın
Mihir demek imam nikahı kıyılırken sana söz verdiği altınlar demek
Onları dinen sizden almaması lazım
Eğer aldıysada onları ödemeli((Nihat Hatipoğlu bı sohbetinde; eğer erkek mihir olarak verdiği altınları sizden aldıysa kul hakkına girmekte,onlar kadınındır demişti))
Çocuk için nafaka ve kendiniz için nafaka talep edin
Hatta anlaşmalı boşanmayın
Madem sevmeden sizinle 3 yıl evli kaldı sizi kandırmış demektir bunun için tazminat davası açın
Ne bileyim oluyormu bilmiyorum ama donuna kadar alın madem
O sizi 3 yıl boyunca üzdüyse sizde onu boşanırken üzün

Ay ben çok sinir oldum kırıcı konuştuysam kusura bakma konu sahibi

Eşiniz arıyormu peki??
Bence o arayana kadar aramayın.yorumlari okumamıştım ama bence biraz ikinizde düşünün
Sevmemiş ama 3 yıldır aklı nerdeymiş???
Çok üzücü
Aramıyor ama msj atıyor arada bazen çom saçma bi şeyde olsa yazıyo kızımla görüşme yi ablam aracı oluyor iletişim kurmamaya çalışıyorum

Aslında bir çoğumuz böyle sudan sebeplerle evliliğimiz in ilk zamanlarını mahvediyoruz. 3. Şahıslar için birbirimizi kirmamamiz gerektiğini öğrendiğimizde biraz geç oluyor. Bence seni sevmiyorum sözü öfkeyle söylenmiş bir söz. Tabi siz daha iyi bilirsiniz. Babasız çocuk büyütmek çok zor. Çocuğunuz için bir defa daha ılımlı olun derim. Aslında eşinizi tanıyorsunuz öfkesi saman alevi diyorsunuz o zaman o ofkelendiginde sakin kalıp söylediği hiçbir sözü dikkate almayacaktiniz. Tabi burdan konuşmak kolay ne yaşadığınızı ve neyin sizin için doğru olduğunu en iyi siz bilirsiniz. Ama bir taraf ateşken bir tara su olmalı. Bence yavrunuz için ve kendiniz için (karar veremediginize göre hala birşeyler var ) bir kez daha olumlu olun eşiniz kesin bir dille de kabul etmezse çok kendini birşey sanmasına izin vermeyin. En azından vicdanınız rahat olur. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…