Bi boşanma konusuda benden

Kuzini dusunerek hareket et.okadar onemliki cocuklar okadar masum ve bize muhtaclar ki...birlikte doktorda gidebilirsiniz.Kizina sahip cik.sana emanet o.

O an dakin kalamıyorum küçük bi mesele için o kadar bağırıyor ki anlatamam anlam veremiyorum ortam bi anda geriliyor ve benim tüm enerjim isteğim çekiliyor

Sizin Karar vermenize gerek yok ki kendi karar vermisse gider açar davayı

Bnde o asamadayim ayni.senin gbiyim bigun iyi oluyrm dger gun kotu hissediyorum normal herlade bu donemde.aileyle sorunlar oluyor herkeste sende sylemekte haklisin belki ama cokta sylemeseydin bikmis olabilir.ama tek bu neden olmaz bnce onun kndi hareketleride sizi uzaklastrmis sanirsam.malesef insanlar degismiyor o hareketleride degismeyecektr sadece sen kabul.etmis olursun eger dewam etmek.istersen..bnde esim haksiz oldgu halde resti cekiyor ama ben onun gbi resti cekip o karari hemen alamiyrm kadinlar byle galiba..allah yardimcin olsn.ama kadinlar bu karari alirsa geri donusu olmuyor..

Biri mi var acaba?

Kolay kolay boşanma kararı veremez erkekler çünkü, evlilik kararını bile başkalarının zoruyla alan biriyse hele de ...

Allah yardımcınız olsun..

Sanırım beklicem kendisinin dava açmasını yeniden konuşabiliriz demiş son msjında
Allah seninde yardımcın olsun tek düşündüğüm kızım yoksa sırf gurur için bile arkama bakmadan bitiririm seviyor oldam bile ama çocuk başka onun hayatı babası bunlar gelşp gid i yo aklıma

Peki evden ayrıldın mı hangi aşamadasınız

Yok ben ewimdeyim esim gtti suan grsmyrz hala memleketinde geri dnmeyi dsnmuyor zannedersem
Ne diyeyim gidip ergenleri bulmuşuz olgunlaşmamış erkeklerin yaşını normal yaşlarından 10 yaş eksik düşünün derlerdi de inanmazdım çocuk gibiler tabi tamamen onlar hatalıda diyemem ama bi kadın sadece anlaşılmak ve evlilik için çaba ister

Mrb arkadaşlar yeni durumlar oldu sizlere yazmak istedim eşime bana düşinme süresi ver demiştim ama herhafta düşündün mü diyerek rahat bırakmadı .en bu hafta konuşalım dedi bende tmm dedim. eşyaları mihir olrak vereceğini tekrar etti .bende kabul etmedim haklarım ne ise onları istiyorum dedim .sonuç ne oldu biliyo musunuz önce gerçek yüzün bu dedi bana istedim diyee. Bi gün içinde boşanma kararını erteledi önce akşama da boşanmadan vazgeçti .böyle dengesiz.ayrı yaşayacakmışız.ama boşanmayacakmışız. O boşanmaktan vazgeçmiş.pahalı geldi anlayacağınız.böyle boşanmayıpta ayrı yaşayan bi sürü çift varmış .

bu söze ragmen hala o evde duruyor musunuz ? biraz kendinize deger verinki insanlarda size saygı duysunlar . hayat bu adamdan ibaret degil boşanıncada dünya durmucak , sizi sevecek biri elbet çıkar , bu adama katlandığınız günlere lanet edersiniz. kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin lütfen... ( maddi imkanınız varsa , işiniz gücünüz varsa bu söylediklerim mecburiyetten katlananlara değil )

Kararım ise netleşti boşancam bu adamdan ama tüm haklarımı alarak
Bu nasıl yüzsüz bir adam yaa.... Neymiş pahalıysa boşanmayacakmış. Sen zaten eski bir koltuksun öyle elden çıkarmak nakliye vs. pahalı gelince kaldıracaksın kilere öyle duracak. Neymiş gerçek yüzün buymuş. Asıl onun gerçek yüzü ortaya çıktı. Senin gerçek yüzün işte hakkı neyse onu isteyen, hakkından başkasını istemeyen normal bir insan. Kesin onun başka bir derdi falan var da, aldatma falan gibi, sen ayak altından çekil istiyor. Ama kanıtlayamadıktan sonra tabi... Hakkın neyse al... Eski ev eşyasından da mihir olmaz. Adam hukuki hakkı geç dini hakkını bile vermiyor yani... Hem sen sevmediğin insanla evlen, elin kızının hayatını yak, hem ortaya bir de çocuk yap o çocuğun ömür boyu hakkına gir hem de sana masraf çıkmasın. Oh ne ala memleket. Sakın dava uzamasın falan diye anlaşmalı boşanmaya razı olma arkadaşım. Haketmiyor o kolay kurtulmayı. Her şey onun hatası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…