- 13 Eylül 2018
- 47
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi Outlookcom
-
Teşekkürler :)Soykası batasıca herif kafası yastık yüzü görmesin inşallah. Köfte gibi patlasın biber gibi kızarsın inşallah...
Kör kuyularda ışıksız kalasıcaaa
Kalp krizi yaşaması olası akrabalarında ırsi çünkü ama yaşı genç hayatta kalıp çocuğumun onu baba diye tanımasını dahi istemiyorum.Klüplerin tuvaletinde o kadının üstünde iken kalp krizi geçirip gebersin inşallah iyiki boşanmışsınız pislik adamdan. Hayatta başarılar...
Sinir nasıl sevilir bi anlatsana?Sinirini sevdiğim için alttan aldım.
Sizden isteğim toplu beddua :) zira gerçekten hakketti bize zarar veremesin Allah onun şerrinden korusun
Sinirini sevmedim tabiki güzel huyları da vardı ama evlenince aynı eve girince herşeyim ona batmaya başladı zaten en yakınındakine yapıyor zulmediyor resmen nişan Sürecimiz de kısaydı ben evliliğe acele etmeyelim dedim ama oldu işteSinir nasıl sevilir bi anlatsana?
Eşim de bana aynısını söylüyor "sinirlenince daha güzel oluyorsun, çekiciliğin artıyor " falan ! Bu nasıl bir psikopatlıktır?
Kendi düşen ağlamaz ! Belanın üstüne atlamışsın ..
sevgilisinin yanında burnu dizine kadar aksın, temizleyemesin :)
Ağzı koksun öpüşemesin :)
Tam sevgilisiyle yakinlasacakken pırtlasın :)
Pantolonunun fermuarını açık unutsun kalpli donunu herkes görsün :)
Kokuşsun ,yanına dişi sinek yanaşamasın :)
E sen yandın ,başkası da yanmasın ama dimi :)
Canım kalp krizi vakalarında genç insanların damarları esnek olmadığından dolayı ölümleri daha kolay oluyor. Yaşlı insanlar kalp krizini daha kolay atlatıp yaşıyorlar bunu babamı ameliyat eden kalp damar cerrahisi profesör dr söylemişti. Kriz kesin çözümKalp krizi yaşaması olası akrabalarında ırsi çünkü ama yaşı genç hayatta kalıp çocuğumun onu baba diye tanımasını dahi istemiyorum.
Bu çok acımasızca !Klüplerin tuvaletinde o kadının üstünde iken kalp krizi geçirip gebersin inşallah iyiki boşanmışsınız pislik adamdan. Hayatta başarılar...
Bu da !Kalp krizi yaşaması olası akrabalarında ırsi çünkü ama yaşı genç hayatta kalıp çocuğumun onu baba diye tanımasını dahi istemiyorum.
Ay inşallah o zamanCanım kalp krizi vakalarında genç insanların damarları esnek olmadığından dolayı ölümleri daha kolay oluyor. Yaşlı insanlar kalp krizini daha kolay atlatıp yaşıyorlar bunu babamı ameliyat eden kalp damar cerrahisi profesör dr söylemişti. Kriz kesin çözüm
Tatlım sen hayırdır ya ? Biz aramızda yorumlaştık. Ne zoruna gitti anlayamadım. Erkeğin bunca hatasına rağmen yaşamasını savunabiliyorsan kadınların mahvettikleri hayatı da otur bir düşün. Biz lafta konuşurken adam fiilen kadının hayatını mahvetmiş. Bence sen bi daha düşün!Bu çok acımasızca !
Bu da !
Kimsenin yaşam hakkını elinden alamaz yada bunun olmasını isteyemezsiniz kadinlar !
Anlatamadığım konularda var hamileyken darp lohusayken darp ve bunlar da dahi haklı çıkma. Mesela çayımı neden güler yüzle getirmedin kavga sebeplerimiz ölmesini tabiki isterim çünkü böyle Bi adam şu haberlerde gördüğümüz cinnet getirip karısını çocuğunu öldüren adamlarla aynı kategoride olma ihtimalinde.lTatlım sen hayırdır ya ? Biz aramızda yorumlaştık. Ne zoruna gitti anlayamadım. Erkeğin bunca hatasına rağmen yaşamasını savunabiliyorsan kadınların mahvettikleri hayatı da otur bir düşün. Biz lafta konuşurken adam fiilen kadının hayatını mahvetmiş. Bence sen bi daha düşün!
Anlatamadığım konularda var hamileyken darp lohusayken darp ve bunlar da dahi haklı çıkma. Mesela çayımı neden güler yüzle getirmedin kavga sebeplerimiz ölmesini tabiki isterim çünkü böyle Bi adam şu haberlerde gördüğümüz cinnet getirip karısını çocuğunu öldüren adamlarla aynı kategoride olma ihtimalindeBu çok acımasızca !
Bu da !
Kimsenin yaşam hakkını elinden alamaz yada bunun olmasını isteyemezsiniz kadinlar !
Tamam da hata senin ! Neden hamileyken darp edildiğin bir adamın karısı olmaya devam ettin ? Boşanırsın olur biter .. şiddet sevilmez ,tavsiye edilmez fakat sen de ona vursaydin madem bu kadar öfkelisin .doluyorsunuz doluyorsunuz sonra adamlar ölsün! Yok ya ! Boşayın, kimse katlanin demiyor ki !Anlatamadığım konularda var hamileyken darp lohusayken darp ve bunlar da dahi haklı çıkma. Mesela çayımı neden güler yüzle getirmedin kavga sebeplerimiz ölmesini tabiki isterim çünkü böyle Bi adam şu haberlerde gördüğümüz cinnet getirip karısını çocuğunu öldüren adamlarla aynı kategoride olma ihtimalinde
Boşanıyorum zaten tedavi olacağım dediği için geri dönmüştümTamam da hata senin ! Neden hamileyken darp edildiğin bir adamın karısı olmaya devam ettin ? Boşanırsın olur biter .. şiddet sevilmez ,tavsiye edilmez fakat sen de ona vursaydin madem bu kadar öfkelisin .doluyorsunuz doluyorsunuz sonra adamlar ölsün! Yok ya ! Boşayın, kimse katlanin demiyor ki !
Yanlış yapmışsın !Boşanıyorum zaten tedavi olacağım dediği için geri dönmüştüm
Haklı isen zulme uğradıysan edilebiliyorBeddua döner sahibini geri bulurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?