Bi boşanma vakası daha :)

Siz beddua etseniz de etmeseniz de bir gün yaptıklarının karşılığını elbet bulacak, çekecek.

Şu hayatta hiçbir şeyin karşılıksız kaldığını, kalacağını düşünmüyorum. Allah onu bildiği gibi yapsın, sen de artık onu düşünme. Çocuğuna odaklan. Yaşın da genç gibi duruyor. Hayatına bak.

Soykası batasıca herif kafası yastık yüzü görmesin inşallah. Köfte gibi patlasın biber gibi kızarsın inşallah...
Kör kuyularda ışıksız kalasıcaaa
+ Kele hoşşşşik mumbar suratına kargalar pisleyesice gillik beyni çürüyesiceyi de bu güzel dizelerden sonra eklemek istedim

Evlerine ateşler slfjskskd

Sinir tazeyken ölüm haberini alsan sevinecek durumda oluyorsun . Yıllar geçtikçe beddua etmeyi bile unutuyorsun . Kaç zaman geçti ben ona beddua etmedim diyorsun:) boşver er yada geç belAsını bulur nasılsa .

Hanımlar,
burada eşlerinize, kayınvalidelerinize, görümce ve eltilerinize, bazen anne babalarınıza, dayı ve amcalarınıza, yengelerinize, patronlarınıza, iş arkadaşlarınıza sinirlenip konu açıyorsunuz, sinirinizi dışa vuruyorsunuz ama toplu beddua için konu açamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…