Bi çay ver la

Biz karakteri az oturmuş insanlar olarak Behzat ç.den sonra evde la'lı lu'lu konuşuyor olabiliriz ama eşim dışarda birine söylese kaçarım ordan.
Utanç verici.

Süper bi yorum ağzına sağlık Ankara’lı arkadaşlarım var hiç böyle konuşmuyorlar, ben de Trakya’lıyım hiç o kadar beya kullanmıyoruz ama yapılan tiplemelerde 10 kelimeden 9 u beya

hayvan pazarindan mi aldin onu sen ? Iade oluyorsa aldigin yere sakince birak ve kac. Yok olmuyorsa sahibine (annesine) gotur evrimini tamamlamamis belli ki

Insanlarin iki kelime ile ne oldugu anlaşılamaz evet ama bunlar bence insanin bilinçaltını, ic dunyasini yansitan seyler.
Karsisinda cumhurbaskani olsa la diyebilir mi ? Emir verebilir mi ? Hayir.
E karsisindaki insana nasıl rahatlikla 'la' diyebiliyor.
Cok saygısız ve gorgusuz bir insan. Şahsen yerin dibine gecerdim ben o anda.

Arkadaşlar kusura bakmayın. Yogunluktan yazamadim. Bu kişi ile henüz sevgili değiliz ve sanırım olmayacağız da malum :) Kendisi Ankara'da yaşıyor ancak burali değil

Gayet samimi bir istek , tepki verseniz " Çay da mı içmeyek !?!!" şeklinde tepki vermesi olası. Kaba insanlara hiç tahammülüm yok.Garsonlara kaba davrananlara ise daha da gıcık olurum.Uzak durunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…