bi çözüm yolu bulmak istiyorum?

Tamamda bu arabalar ozaman kurallara uygun yapılmıyor sizin dediğinize göre sonuçta artık bütün arabalarda var herkes şikayet etsin sensörler toptan kaldırılsın ozaman.

Aha bu nasıl yorum cam çivi yani tekeri indir diyorsun kısaca
O araba ekmek teknesi ekmek !
Töbe Yarabbim töbe

Tamamda bu arabalar ozaman kurallara uygun yapılmıyor sizin dediğinize göre sonuçta artık bütün arabalarda var herkes şikayet etsin sensörler toptan kaldırılsın ozaman.
İyi de bir kişinin arabası,işi için empati yapılıyor da o gürültüden etkilenen kim bilir kaç kişi için neden empati yapılmıyor?o adam gecenin kör vaktinde geliyorsa arabasını da bir zahmet kimseyi rahatsız etmeyecek bir yere ya da bir şekilde park etmeyi bilecek.bir gün iki gün olur da hergün hergün çekilir çile değil ki?

Aha bu nasıl yorum cam çivi yani tekeri indir diyorsun kısaca
O araba ekmek teknesi ekmek !
Töbe Yarabbim töbe
İşe gidecek olan konu sahibi için de dinç olmak,dinlenmek bir nevi ekmek teknesi.defalarca uyarıya rağmen aynı şey tekrarlıyorsa yapabileceğimi söyledim.
Nush ile uslanmayanı şeklindeki sözün değişik versiyonu.

Normal yollarla uyarmak varken neden cam çivi

Ohoo hala aynı hikaye yahu kapatılmayan şey için adam ne yapsın evemi gelmesin bu nasıl kafa anlamadım hiç sanki keyfi yapıyor

Normal yollarla uyarmak varken neden cam çivi
Tekrar tekrar uyarırdım (sözle yazıyla vs vs )uyarırdım dedim,ama insanın bir sabrının sınırı vardır. Sizi bilmem ama ben uykudan sürekli garip zamanlarda uyandırılırsam çok tahammülsüz olabiliyorum.İşe gideceksem hele daha kötü olurum uyanınca.bakın bir gün, iki gün olur sorun değil ama süreklilik arz etmesi sorun.o adam kimseyi rahatsız etmeyeceği bir yer bulmalı.( otopark olur,biraz mahallenin dışı olur)çözüm bu.o adamın işi önemli de konu sahibinki neden önemli değil?

Valla ekmek parasını bu işten kazanıyor diye kimseyi o saatte rahatsız etme hakkını vermez.
Kendisi düşünmesi lazım bir kere.

Katılıyorum.Üslubunuz çok yanlış.Herşeyden ziyade siz akşam 12de yatarken adam sabahın 4ünde 5inde eve geliyor park ederken 2-3 dk çıkardığı ses için çok terbiyesiz bir yaklaşımınız var. Allah bilir adam o saate kadar çalışıyor uyku uyumadan evine geliyor bi zahmet parketsinde yatsın yani.Üstelik uykusu hafif olan sizseniz adamın ne suçu var.Kim bilir kimin babası abisi kim bilir kimleri geçindiriyo öyle sabaha kadar çalışarak.Sizin gibisinide hiç görmedim.Uyanıyormuşş... ne büyük şımarıklık.

Anlamadığınız şey, arabadan sesin gelme sebebi.
Hiç görmediniz ya da bugüne kadar farketmediniz.
Farketmediğinize göre de konu sahibinin abarttığı kadar bir ses olmadığını belirtmek isterim.
Bu ses, güvenlik önlemi sebebiyle 'standart donanım'da olan ve olmayan ticari servis araçlarının trafikten men durumu yaşadığı zorunlu bir durumdur.
Kısaca hiçbir yere şikayet edilemez efendim.
Uykunuz bölündü diye kanunlar size göre değiştirilemiyor.
Arabadan gelen radyo sesi olsa amenna ama bir yere şikayete bu sebeple gidildiğinde gülerler resmen adama, dünyadan bihaber yaşandığı için.
Gelen ses ortalama 20-30 saniyedir, 30 saniye için uykusuz kalıp, çalışma ve iş performansınızı düşürecekseniz hiç çalışmayın.

Hayır yani okuyan da bu sesi davul gibi bir şey sanacak, altı üstü birkaç sinyal sesi hem de sadece saniyeler süren...

belli ki büyük ve kalabalık bir şehirde her tipten insanın oldugu bir bölgede yaşıyorsun.
bu şartlar altında beklentilerin fazla şımarıkça.
camlarınız çift cam değil mi? değilse çift cam yaptır dışarda ne kadar gürültü de olsa gelene kadar boğuklaşıp düşürür o tizliği.
çok rahatsız oluyorsan kulak tıkacı ile uyu,gayet rahatlar.gözüne de uyku bandı geçirdin mi oh mis...

Otopark bulsun,binalardan uzak bir yere park etsin çözüm bu o zaman.
Konu sahibinin bahsettiğine göre dar bir sokak, açıkçası ben o civarda otopark ya da binalardan uzak bir alan olduğunu pek sanmıyorum. Her yer bina dolu yani. Otopark ya da binalardan uzak bir alan yoksa ne yapacak bu adam? O sesi de kapatması imkansız. İki sokak aşağı park etse bu defa da o insanlar şikayetçi olacak. Az ses çıkartan bir araba alıp verin o zaman adama. Geriye tek birşey kalıyor, konu sahibi taşınacak o zaman. Ya insanlardan uzakta bir yerde yaşanacak ya da bu tarz şeylere tahammül edilecek mecburen yani. Kaldı ki elin adamının konu sahibinin uykusu bölünüyor diye otopark arayacak hali olduğunu da sanmıyorum. Hadi bu adamı bir şekilde halletti, susturdu diyelim, sokakta bir sürü araba var, yarın öbür gün bi başkası başka bir araba gürültüsüyle gelir yani. Bu böyle nereye kadar...

Ya var ya emekçinin yanında olucam diye saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz siz de gece 3 4 te korkarak uyandırılsanız tepki verirsiniz hele bir de eviniz de ufak bebeğiniz var ise o minübüsün tekerlerini patlatırsınız bile..Geçin bunları.

Seviyorum senin yorumlarını biliyorsun değil mi.

İşte anlamıyorlar. Zorunlu yazdık yine anlamıyorlar. Bu kadar mı zor yani okuduğunu anlamak. Adam ne yapsın ya evine mi gelmesin. Arabasını 1 km uzağa mi park etsin. Bende yaşadığım semtte çok zorluk çektim. Artık ev arkadaşım kızıyordu sen takıntı yaptın diye. Benim yaşadığım semt daha gürültülüydü. Müzik sesi, gece yarısı bağırmak sesi. Alıştım bir şekilde evet o sesleri takıntı yaptığım için uyuyamıyordum. Sonradan anladım. Bir araç parketmek 1 dakika ancak sürer. O ses öyle Bangır bangır bir ses değil. O zaman şehrin dışında oturacaklar. Yapcak birsey yok. Bir kere üslup bile kötü kimse kimseye gerizekalı diyemez.

Evi hangi sokaktaysa, normal insanların yaptığı gibi kendi sokağına park etmekte özgür adamda kusura bakmayın.
Bahsedilen ses park sensörü ve sesinin yüksek olmasının muhtemel sebebi yayalarda duysun arkasında önünde durmasın diyedir zira normal araçlarda bile standart gelen bir donanım artık park sensörü. Benim aracımdada var dışardan duyuluyordur,duyulmuyordur bilemem ama sırf park sensörüm var diye başka sokağa park etmeyi düşünmem sahsen. Adam ne yapsın sizce? Büyük araclarda önemli olan park sensörunü mü çıkartsın? Ki bu imkan dahilinde olmayabilir belki zorunludur o segmentteki araclarda.İşe mi gitmesin yada?
Siz kendi önleminizi alın,cam mı değiştirirsiniz yoksa ses gecirmez bant mı takarsınız,yada kulagınıza tıkaç mı olur bu çözüm bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…