Tamamda bu arabalar ozaman kurallara uygun yapılmıyor sizin dediğinize göre sonuçta artık bütün arabalarda var herkes şikayet etsin sensörler toptan kaldırılsın ozaman.Konut ve bahçesinin dışındaki kişilerden meydana gelen gürültü (yüksek sesle konuşarak, bağırarak, anons sistemleri gibi ses yükseltici araçlar kullanılarak ve darbeli düzenli veya düzensiz sesler çıkararak propaganda, reklâm, duyuru, tanıtım ve satış yapmak, sokakta yapılan eğlenceler (düğün, havai fişek atımı v.b.)
durumlardan oluşan gürültü için şikayet mercii :İlgili belediye zabıtası veya kolluk kuvveti (polis veya jandarma)'dir. Polis bu tür durumlarda gelmez genelde.
Bilmediğiniz konuda ahkam kesmeyi ne çok biliyorsunuz.
Gülme ikonı ile sanırım cehaletinize gülüyorsunuz.
Sileceğe not yazın,bu not yazma işini tekrar tekrar yapın utanmadan aynı şekilde devam ediyorsa park edeceği yere usulca çivi olur cam parçası olur bir şeyler koyun.gürültüyü kaydedin şikayet edin zabıtaya diyeceğim de çok uzun iş.
İyi de bir kişinin arabası,işi için empati yapılıyor da o gürültüden etkilenen kim bilir kaç kişi için neden empati yapılmıyor?o adam gecenin kör vaktinde geliyorsa arabasını da bir zahmet kimseyi rahatsız etmeyecek bir yere ya da bir şekilde park etmeyi bilecek.bir gün iki gün olur da hergün hergün çekilir çile değil ki?Tamamda bu arabalar ozaman kurallara uygun yapılmıyor sizin dediğinize göre sonuçta artık bütün arabalarda var herkes şikayet etsin sensörler toptan kaldırılsın ozaman.
İşe gidecek olan konu sahibi için de dinç olmak,dinlenmek bir nevi ekmek teknesi.defalarca uyarıya rağmen aynı şey tekrarlıyorsa yapabileceğimi söyledim.Aha bu nasıl yorum cam çivi yani tekeri indir diyorsun kısaca
O araba ekmek teknesi ekmek !
Töbe Yarabbim töbe
İşe gidecek olan konu sahibi için de dinç olmak,dinlenmek bir nevi ekmek teknesi.defalarca uyarıya rağmen aynı şey tekrarlıyorsa yapabileceğimi söyledim.
Nush ile uslanmayanı şeklindeki sözün değişik versiyonu.
Ohoo hala aynı hikaye yahu kapatılmayan şey için adam ne yapsın evemi gelmesin bu nasıl kafa anlamadım hiç sanki keyfi yapıyorİyi de bir kişinin arabası,işi için empati yapılıyor da o gürültüden etkilenen kim bilir kaç kişi için neden empati yapılmıyor?o adam gecenin kör vaktinde geliyorsa arabasını da bir zahmet kimseyi rahatsız etmeyecek bir yere ya da bir şekilde park etmeyi bilecek.bir gün iki gün olur da hergün hergün çekilir çile değil ki?
Tekrar tekrar uyarırdım (sözle yazıyla vs vs )uyarırdım dedim,ama insanın bir sabrının sınırı vardır. Sizi bilmem ama ben uykudan sürekli garip zamanlarda uyandırılırsam çok tahammülsüz olabiliyorum.İşe gideceksem hele daha kötü olurum uyanınca.bakın bir gün, iki gün olur sorun değil ama süreklilik arz etmesi sorun.o adam kimseyi rahatsız etmeyeceği bir yer bulmalı.( otopark olur,biraz mahallenin dışı olur)çözüm bu.o adamın işi önemli de konu sahibinki neden önemli değil?Normal yollarla uyarmak varken neden cam çivi
Otopark bulsun,binalardan uzak bir yere park etsin çözüm bu o zaman.Ohoo hala aynı hikaye yahu kapatılmayan şey için adam ne yapsın evemi gelmesin bu nasıl kafa anlamadım hiç sanki keyfi yapıyor
Veya siz evinizden taşının gibi bir çözümde olabilir. Yasal olarak hakkınızın olmadığı bir konuda empati yapmanız pek sonuç vermeyecektir.Otopark bulsun,binalardan uzak bir yere park etsin çözüm bu o zaman.
Neden adama gerizekalı diyorsunuz?
Ne haddinize..
Adam belki gece işten geliyor
Park mi etmesin napsın? Yada geri gelmesin?
Sizin uykunuz hafifse,adam niye gerizekalı oluyor .
Çok sinir oldum neden biliyomusun çünkü o hakaret ettiğin benim babamda olabilir (mesela yani)
Uslup yanlıs. Cok hemde
Anlamadığınız şey, arabadan sesin gelme sebebi.Benim için gürültü gürültüdür.Uykusu her gece bölünen ben olsaydım mutlaka şikayet ederdim.zabıta olmadı trafiğe şikayet ederdim yani bir yolunu bulurdum.(Korna veya ses çıkaran başka bir cihazın zorunlu haller dışında kullanma durumunu gerekçe gösterek il/ilçe trafiğe şikayet edilebiliyor)
her gece uykumu bölen adam için empati yapamam.o zaman her gece uykusuzluktan iş performansım düştüğünde ben işsiz kalırsan ne olacak?aynı varsayım.
Arka park sensörunun sesinin kısılması veya kapatılması imkansızmış..
Senin adına Google da araştırma yaptım..
Şımdı huzurla uyu..
Konu sahibinin bahsettiğine göre dar bir sokak, açıkçası ben o civarda otopark ya da binalardan uzak bir alan olduğunu pek sanmıyorum. Her yer bina dolu yani. Otopark ya da binalardan uzak bir alan yoksa ne yapacak bu adam? O sesi de kapatması imkansız. İki sokak aşağı park etse bu defa da o insanlar şikayetçi olacak. Az ses çıkartan bir araba alıp verin o zaman adama. Geriye tek birşey kalıyor, konu sahibi taşınacak o zaman. Ya insanlardan uzakta bir yerde yaşanacak ya da bu tarz şeylere tahammül edilecek mecburen yani. Kaldı ki elin adamının konu sahibinin uykusu bölünüyor diye otopark arayacak hali olduğunu da sanmıyorum. Hadi bu adamı bir şekilde halletti, susturdu diyelim, sokakta bir sürü araba var, yarın öbür gün bi başkası başka bir araba gürültüsüyle gelir yani. Bu böyle nereye kadar...Otopark bulsun,binalardan uzak bir yere park etsin çözüm bu o zaman.
Anlamadığınız şey, arabadan sesin gelme sebebi.
Hiç görmediniz ya da bugüne kadar farketmediniz.
Farketmediğinize göre de konu sahibinin abarttığı kadar bir ses olmadığını belirtmek isterim.
Bu ses, güvenlik önlemi sebebiyle 'standart donanım'da olan ve olmayan ticari servis araçlarının trafikten men durumu yaşadığı zorunlu bir durumdur.
Kısaca hiçbir yere şikayet edilemez efendim.
Uykunuz bölündü diye kanunlar size göre değiştirilemiyor.
Arabadan gelen radyo sesi olsa amenna ama bir yere şikayete bu sebeple gidildiğinde gülerler resmen adama, dünyadan bihaber yaşandığı için.
Gelen ses ortalama 20-30 saniyedir, 30 saniye için uykusuz kalıp, çalışma ve iş performansınızı düşürecekseniz hiç çalışmayın.
Hayır yani okuyan da bu sesi davul gibi bir şey sanacak, altı üstü birkaç sinyal sesi hem de sadece saniyeler süren...
Katılıyorum.Üslubunuz çok yanlış.Herşeyden ziyade siz akşam 12de yatarken adam sabahın 4ünde 5inde eve geliyor park ederken 2-3 dk çıkardığı ses için çok terbiyesiz bir yaklaşımınız var. Allah bilir adam o saate kadar çalışıyor uyku uyumadan evine geliyor bi zahmet parketsinde yatsın yani.Üstelik uykusu hafif olan sizseniz adamın ne suçu var.Kim bilir kimin babası abisi kim bilir kimleri geçindiriyo öyle sabaha kadar çalışarak.Sizin gibisinide hiç görmedim.Uyanıyormuşş... ne büyük şımarıklık.
Anlamadığınız şey, arabadan sesin gelme sebebi.
Hiç görmediniz ya da bugüne kadar farketmediniz.
Farketmediğinize göre de konu sahibinin abarttığı kadar bir ses olmadığını belirtmek isterim.
Bu ses, güvenlik önlemi sebebiyle 'standart donanım'da olan ve olmayan ticari servis araçlarının trafikten men durumu yaşadığı zorunlu bir durumdur.
Kısaca hiçbir yere şikayet edilemez efendim.
Uykunuz bölündü diye kanunlar size göre değiştirilemiyor.
Arabadan gelen radyo sesi olsa amenna ama bir yere şikayete bu sebeple gidildiğinde gülerler resmen adama, dünyadan bihaber yaşandığı için.
Gelen ses ortalama 20-30 saniyedir, 30 saniye için uykusuz kalıp, çalışma ve iş performansınızı düşürecekseniz hiç çalışmayın.
Hayır yani okuyan da bu sesi davul gibi bir şey sanacak, altı üstü birkaç sinyal sesi hem de sadece saniyeler süren...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?