Bi derdim var

Çok affettim demek ki bazı insanlar asla değişmez
Affetme cnm affetme. İstenmeden yapılan hatalar affedilir. Sence seni aldatırken istemeden mi yapıyor. Şuan seni anlıyorum için yanıyordur ama gençsin çok önünde çok uzun yıllar var. Bildiğin tanıdığın birinden destek al.

Affetme cnm affetme. İstenmeden yapılan hatalar affedilir. Sence seni aldatırken istemeden mi yapıyor. Şuan seni anlıyorum için yanıyordur ama gençsin çok önünde çok uzun yıllar var. Bildiğin tanıdığın birinden destek al.
Yok yakaladığım gün gece sevgilisiyle buluşacaktı yakalamasaydm nasıl istemeden yapabilir

Senin daha aklın çıkmamış 16 yaşında sana bu sorumluluğu yükleyemezler. Yeri yerinden oynatıp seni korumalılardı. Kendi tercihin diye bakılamaz. Tüm suç ailenin.
Neler yaptım bir bilsen artık korktular kendime bisey yaparım diye

Arkadaşlar öncellikle herkese merhabalar, 18 yaşında 2 yıllık evliyim eşimi çok severek evlendim ailem buna karşıydı ben onun için çok fedakarlık yaptım herkesi karşıma aldm ve sonunda evlendik daha sonra cinsel bi birlikteliğimiz olamadı vajınusmus olduğumu ögrendim bu durumu eşime anlatmaya çalıştım ama bi türlü kabul etmiyordu benim kızlığım olmadığı için ya da başka sebeplerden dolayı yapmadığımı düşünüyordu ben bunu yenmeye çalışırken 5 gün önce aldatıldığımı öğrendim hemde defalarca buna rağmen gelip karşıma bi özür bile dilemedi zaten gözü de dışarıdaydı sürekli benim güzel olmadığımı söylerdi yanımdayken bile etrafa bakardı gerçekten çok üzgünüm benim yerimde olmuş olsaydınız siz ne yapardınız???
Manyak misin sen hayatını çöp edecek birini sevip evlenmişsin bu senin güzelliğini bahane edip daha çok aldatır seni kuzum çocuğun olmadan boşan yazık gençliğini böyle pisliğe harcama

Yok yakaladığım gün gece sevgilisiyle buluşacaktı yakalamasaydm nasıl istemeden yapabilir
Çok gençsin lütfen şuan bütün kararların o kadar duygusal ki. Emin ol 5 sene hatta bi sene sonra bile kahrolacaksın yol çok yakınken dön. Kendine eziyet ettirme.inanki sevgi böyle bişey değil. Senin şuan hisettiklerin bile belki sevgi değil ne demek istediğimi ilerde iş işten geçtikten sonra değilde şimdi anlaman dileğiyle.

Manyak misin sen hayatını çöp edecek birini sevip evlenmişsin bu senin güzelliğini bahane edip daha çok aldatır seni kuzum çocuğun olmadan boşan yazık gençliğini böyle pisliğe harcama
İnşallah Allah 'ın izniyle boşancm

Bu adamdan direk kurtul. Okulunu açıktan falan bitirdin mi? Bitirmediysen sıva kolları başla üniversite falan oku lütfen daha çok yolun başındasın ailende yanındaymış yeniden başla hayatına. Ailenin sözünü dinle bundan sonra.

Çok gençsin lütfen şuan bütün kararların o kadar duygusal ki. Emin ol 5 sene hatta bi sene sonra bile kahrolacaksın yol çok yakınken dön. Kendine eziyet ettirme.inanki sevgi böyle bişey değil. Senin şuan hisettiklerin bile belki sevgi değil ne demek istediğimi ilerde iş işten geçtikten sonra değilde şimdi anlaman dileğiyle.
Emin ol şu an olsam evlenmezdim herşeyin farkındayım

Back
X