- 13 Ocak 2020
- 45.881
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.703
- 598
- 33
- Konu Sahibi Sevcan2890
Tamam o herifle bir daha görüşme. Önüne bak. Okulunu bitir.Şu an ailemin yanındayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o herifle bir daha görüşme. Önüne bak. Okulunu bitir.Şu an ailemin yanındayım
Ay inşallah kurtulursun valla çok tuhaf bi duygu oluştu bendeŞu an ailemin yanındayım
İnşallah olck onlardaBu adamdan direk kurtul. Okulunu açıktan falan bitirdin mi? Bitirmediysen sıva kolları başla üniversite falan oku lütfen daha çok yolun başındasın ailende yanındaymış yeniden başla hayatına. Ailenin sözünü dinle bundan sonra.
Geç değil bu adamdan kurtul yeter. Oku, meslek edin. Daha 18 yaşındasın. İnan 18 yaşından sonra su gibi geçiyor yaşlar.Aynen öyle hakkettim
Bak bu evlilik değildi saçmalıktı. Evlilik deme şuna. Bu istismardı.Emin ol şu an olsam evlenmezdim herşeyin farkındayım
İnşallah olckTamam o herifle bir daha görüşme. Önüne bak. Okulunu bitir.
Allah 'ın izniyle herşey düzelckGeç değil bu adamdan kurtul yeter. Oku, meslek edin. Daha 18 yaşındasın. İnan 18 yaşından sonra su gibi geçiyor yaşlar.
HaklsnBak bu evlilik değildi saçmalıktı. Evlilik deme şuna. Bu istismardı.
Bide beni düşünAy inşallah kurtulursun valla çok tuhaf bi duygu oluştu bende![]()
Bu arada sana çirkin demişte kendisinin tipini de merak etmiyor değilimEmin ol şu an olsam evlenmezdim herşeyin farkındayım
Allah yardımcın olsun inşallah kuzumBide beni düşün
Olabildiğince kendini geliştir çok çabala çok kitap oku eksiklerini tamamla. Liseye dönme şansın varsa dön. Bunu bi araştır.Haklsn
Yanı insanları dış görünüşe göre yargılamak biraz yanlış ama oda manken değildiBu arada sana çirkin demişte kendisinin tipini de merak etmiyor değilim![]()
Teşekkür ederim inşallah:)Allah yardımcın olsun inşallah kuzum
Ailemin yanındayım artık ailem ne derse oHemen eşyalarını topla kuzum ailenin yanına git. Boşan hayatına bak. Anne ve babanın sözünü lütfen dinle![]()
Okula dönme şansım yok ama açık öğretime kayıt olcmOlabildiğince kendini geliştir çok çabala çok kitap oku eksiklerini tamamla. Liseye dönme şansın varsa dön. Bunu bi araştır.
Bu halimede şükürler olsn en azından ailem yanımdaTanıdığım bir kız geldi aklıma. Malesef ailesi durduramıyordu bu kızı pislik pislik sevgilileri bilmem neleri derken kaçtı, bir çocuğu oldu 17 yaşında belki vardı. Kocasıyla boşandı. Yine 2-3 kez sevgilisi oldu büyük büyük laflar etti onlarlada ayrıldı şimdi evlenecek umarım iyi olur hayatı. Ayrılıp eve döndüğünde babası hiç gibi davranmış duyduğumuza göre sanırım. Gerçekten zor şeyler daha çocuğum, torunum olmadı kimseyi küçümsemiyorum. Sınanmak istemiyorum. Bir hata etmişsin dönmüşsün geri bundan sonra yaşadıklarından ders çıkar aklını kullan.
Aman kuzum aşk meşk hepsi boş. Önemli olan sensinAilemin yanındayım artık ailem ne derse o