- 17 Mayıs 2020
- 166
- 31
- 18
- Konu Sahibi Sevcan2890
Aynen öyle unuturum biliyorum ama şu an çok zorlanıyorumZamanla o özlediği anılarıda unutuyor insan . Hey gidi insanoğlu hey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle unuturum biliyorum ama şu an çok zorlanıyorumZamanla o özlediği anılarıda unutuyor insan . Hey gidi insanoğlu hey.
Ah kafam ahhhh güvendim aileme sırt çevirdm hak ettim işteSiz cocuk gelinsiniz farkinda misiniz?
Aileniz yok mu? Nasil evlendirdiler sizi 16 yasindayken
Aynen öyle yapcm :)Verebileceğim tavsiye okulunu bitirip , güzel bir üniversiteye girmen olur . O işler nasıl oluyor bilmiyorum ama açıktan bir an önce liseyi bitirmelisin .
pozitif düşün böyle deyip durursan negatifi çekersinBizde sans yok![]()
Yaş 18 mi? Ne ara sevgılı olup 4 yıl ılıskı yasadınız da unutamayacak kadar saplantı olustu ve bu arada evlendin?Okul felan hakgetire tabi..
Umarım her şey güzel olur o zamanpozitif düşün böyle deyip durursan negatifi çekersin
Stalklamayarak,anıları yok ederek,boş kalmayarak,değişik aktivitelere katılıp kendini geliştirerek,ne kadar değerli ve eşsiz olduğunu hatırlayarak ve zamana bırakarak.4 yılını birlikte geçirdiğin sevdiğin birini unutabilir misin , bu acı nasıl geçer seni aldatmasına rağmen, sadece teselli verin![]()
Okulu bıraktım 16 da evlendik 18 im şu an ve yeni aldatıldm aslında yeni öğrendimYaş 18 mi? Ne ara sevgılı olup 4 yıl ılıskı yasadınız da unutamayacak kadar saplantı olustu ve bu arada evlendin?Okul felan hakgetire tabi..
Herşeyin hayırlısı canım.. İnşallah bundan sonra karşına daha güzel insanlar çıkar.. Çocuğun olmaması da çok iyi aslında tamamen çıktı o adam hayatından.. Vajinismus olduğun için aldattı sizi belki de..şuan yaptığı hata 2 katı çirkinleşti..Hayır malesef zaten ben vajinusmustum bunu aşmaya çalışırken aldatıldığımı öğrendim
Unutuyorsun canım merak etme hatta öyle bi unutuyorsun ki hiç bi anlamı kalmıyor. Ay bak anılarım depreşti. 15 yaşındayım bi vurulmuşum bi vurulmuşum anlatamam hemen arka caddede oturuyor biz mahalleye yeni taşınmışız . Gözüne kestirmiş arkada aracılığla Bi kere köşe başında konuştuk konuşma o konuşma bende ipler koptu tam 21 yaşıma kadar sürdü tabi o dönemde annem kesinlikle istemiyor asla olmaz diyor okulunu oku diyor ama benim kalbim pır pır küt küt bordo bi montu var yokuşun başında görsem göğsüme sanki taş oturuyor. O kadar çok az görmeme ragmen (( bizler şimdi ki ler gibi şanslı değiliz bi telefon vardı ama çoğu zaman kont yoktu yada çağrı verirdik aklımdasın diye he he4 yılını birlikte geçirdiğin sevdiğin birini unutabilir misin , bu acı nasıl geçer seni aldatmasına rağmen, sadece teselli verin![]()
DeniycmStalklamayarak,anıları yok ederek,boş kalmayarak,değişik aktivitelere katılıp kendini geliştirerek,ne kadar değerli ve eşsiz olduğunu hatırlayarak ve zamana bırakarak.
İyi anlaştığın huzur bulduğun kişilerle görüş, olmadı sık sık sevdiğin arkadaşlarını ara dertleş, mesala sakın yalnız kalıp bunalım müzik dinleme! komedi film izle. Kendini eğlendirmeye bak, kafanı başka şeylerle meşgul etmedikçe daha çok zorlanırsın.Aynen öyle unuturum biliyorum ama şu an çok zorlanıyorum
Hiç bilmiyorum aslında hep gözü dışarıdaydı o yüzden vicdan azabı çekmiyorumHerşeyin hayırlısı canım.. İnşallah bundan sonra karşına daha güzel insanlar çıkar.. Çocuğun olmaması da çok iyi aslında tamamen çıktı o adam hayatından.. Vajinismus olduğun için aldattı sizi belki de..şuan yaptığı hata 2 katı çirkinleşti..
Aslında öyle yapıyorum da bazen zorlanıyorum işteİyi anlaştığın huzur bulduğun kişilerle görüş, olmadı sık sık sevdiğin arkadaşlarını ara dertleş, mesala sakın yalnız kalıp bunalım müzik dinleme! komedi film izle. Kendini eğlendirmeye bak, kafanı başka şeylerle meşgul etmedikçe daha çok zorlanırsın.
Haberlerde filan bu genç yaştaki evlilikler beni çok kızdırıyor ve çok üzüyor.Daha dün gördüm imam nikahlı eşi 18 yaşındaki genç bir kızımızı boğazını keserek öldürmüş vahşice...Görünce delirdim resmen..18 yaş,imam nikahı...Daha çocukluğunu yeni bitirmiş,genç kızlığa alışamadan kadın olmak,eş olmak hatta ve hatta anne olmak...18 yaşındayken İpek Ongun okur cincik boncuk dizmekle uğraşırdım...Çok erken çok...Evliyim bende zaten
16 yasında nasıl evlendın yahu aılen nerde resmı olarak mümkün degıl ki bu.Bırıne kactın ve dını nıkahla mı yasıyosun? Bosversene sen o 4 yıllık ergen ılıskini, sen 18 yılına yan ve bundan sonrasını düşün. Yani ne demeliiOkulu bıraktım 16 da evlendik 18 im şu an ve yeni aldatıldm aslında yeni öğrendim
Senin adına sevindim yanlış bi karar almamışsn en azından benim gibi , dediğine katılıyorum yapan tekrar yapıyor zaten bu ilk değildi son da olmayacağını biliyorumUnutuyorsun canım merak etme hatta öyle bi unutuyorsun ki hiç bi anlamı kalmıyor. Ay bak anılarım depreşti. 15 yaşındayım bi vurulmuşum bi vurulmuşum anlatamam hemen arka caddede oturuyor biz mahalleye yeni taşınmışız . Gözüne kestirmiş arkada aracılığla Bi kere köşe başında konuştuk konuşma o konuşma bende ipler koptu tam 21 yaşıma kadar sürdü tabi o dönemde annem kesinlikle istemiyor asla olmaz diyor okulunu oku diyor ama benim kalbim pır pır küt küt bordo bi montu var yokuşun başında görsem göğsüme sanki taş oturuyor. O kadar çok az görmeme ragmen (( bizler şimdi ki ler gibi şanslı değiliz bi telefon vardı ama çoğu zaman kont yoktu yada çağrı verirdik aklımdasın diye he hebide ödemeli
ay koptum)) neyse Her şeyini biliyorum adamın Nasıl oturur yemek yer kaç şeker atar Nasıl Gülümser gece gündüz rüya kabus ne varsa içinde oda seviyorum felan diyor da ama bende ki yangını bilse. Sonuca geleyim 20 yaşıma bastığım gün doğum Günüm ortak arkadaşlar var filan mahallenin pastanesine gideceZ ara sokaklara girip bunu bekleyecez ki birlikte görülmeyelim bi sokağa girdik ki iki hafta önce kuzenim dediği kızın ellerini tutmuş sarılıyor filan.. sonradan öğrendim ki benim liseden iki arkadaşım da dahil mahallenin bütün nerdeyse Aşna.. dünyam yıkıldı yastıklarım su gibi geceleri sözde ailesi gelmiş söz yapalım çocuklara ilerde nişan yaparız diye yol istiyorlar gelmek için. Allahım ben acıdan nefes alamıyordum banyoda WC de bulduğum her yalnız yerde ağlıyordum ( şimdi farkediyorm baya saplantısıymışım) annem haklı çıkmıştı zibidinin tekiymiş diye de ağlıyorum o kadar yıl aptal yerine konulmuşum. Öpüşmediği görüşmediği kırştırnadığı kız kalmamış. Her eyş bi kenara bıraktım o sene ünv kazandım. Geldi mi geldi Kaldığım yurdun karşısında ki durak ta 2 gece bekledi çiçeklerle en sevdiğim şeyleri yurda gönderdi hepsini dağıttım hediyeler yalvarmalar bır daha bakmadım yüzüne. Biliyordum çünkü bi kere yapan herzaman yapar. Acısı geçti mi inanki geçti şuan benim için sıradan biri nefret dahi yok. Ama iz kalır bende ki en önemli izi ise henüz dünyanın çirkinliğinden habersiz yıllarımdı hep içimde bi güvensizlik bi şüphe bıraktı maalesef bu kadarı da olacak . Unutursun emin ol acı filan da kalmaz hatta bu günlerine çok kızarsın çok. Ayy çok uzun oldu okuyan herkese teşekkür ederim
![]()
Gözü dışarıda bir adam olmasaydı bile neden vicdan azabı çekesiniz.. Yapmayın lütfen sizinki keyfi bir durum değil ki hastalık.. O adam karaktersizmiş yapacak olan her türlü yapıyor..Hiç bilmiyorum aslında hep gözü dışarıdaydı o yüzden vicdan azabı çekmiyorum