Bi derdim var

Gözü dışarıda bir adam olmasaydı bile neden vicdan azabı çekesiniz.. Yapmayın lütfen sizinki keyfi bir durum değil ki hastalık.. O adam karaktersizmiş yapacak olan her türlü yapıyor..
Haklsınız aslında yapan tekrar yapıyor

16 yasında nasıl evlendın yahu aılen nerde resmı olarak mümkün degıl ki bu.Bırıne kactın ve dını nıkahla mı yasıyosun? Bosversene sen o 4 yıllık ergen ılıskini, sen 18 yılına yan ve bundan sonrasını düşün. Yani ne demelii
Dini evlendim şu an ailemin yanındayım bitti onunla

Dini evlendim şu an ailemin yanındayım bitti onunla
İsabet olmus. 16 yas nedır kı daha kendın bıle ufacık bı cocukken onca sorumluluk altına gırmek ne gereksız bi yük. Daha unutamam dedıgın neleri unutacaksın bır bılsen.. Neler gecıp gıdıyor unutuluyor. Sen okulunu bıtır ve gelecegıne odaklan gecmısınde pek guzel bişey yok kı hala ordasın

İsabet olmus. 16 yas nedır kı daha kendın bıle ufacık bı cocukken onca sorumluluk altına gırmek ne gereksız bi yük. Daha unutamam dedıgın neleri unutacaksın bır bılsen.. Neler gecıp gıdıyor unutuluyor. Sen okulunu bıtır ve gelecegıne odaklan gecmısınde pek guzel bişey yok kı hala ordasın
Aynen pek güzel şey olmadı zaten haklısnız

4 yıllık bi ilişkim vardı 2 yıldır evliyim 18 yaşındayım ve aldatıldm
2 yıldır evlı degılsınız 2 yıldır bırlıkte yasıyorsunuz resmı nıkah olmadan evlılık olmaz yanı ulkemızde yok hukmundedır

14 yasında yanı ergenken bırını sevdıgınızı sanmıssınız
hayatınızdakı kısı kac yasında bu arada

2 yıldır evlı degılsınız 2 yıldır bırlıkte yasıyorsunuz resmı nıkah olmadan evlılık olmaz yanı ulkemızde yok hukmundedır

14 yasında yanı ergenken bırını sevdıgınızı sanmıssınız
hayatınızdakı kısı kac yasında bu arada
24 şu an

Senin adına sevindim yanlış bi karar almamışsn en azından benim gibi , dediğine katılıyorum yapan tekrar yapıyor zaten bu ilk değildi son da olmayacağını biliyorum
Kendi içinde bitir cnm kendi içinde karar ver her şeye tabüki sevdiklerinin desteği önemli çevren önemli kafa dağıtman önemli . Ama şunu bil kararlı olman için daha yıpranman için senin kafanda ki kalbindeki sesin bir olup tanm artık bitti demesi gerekiyor. O yüzden bu süreçte hem kafanı dağıt hem de bi o kadar odaklan.kendine ne istediğine Nasıl atlatabileceğine , içindeki güce , biricik olduğuna ... işllah en Kısa sürede atlatır çok güzel bi yol çizersin 😇

Kendi içinde bitir cnm kendi içinde karar ver her şeye tabüki sevdiklerinin desteği önemli çevren önemli kafa dağıtman önemli . Ama şunu bil kararlı olman için daha yıpranman için senin kafanda ki kalbindeki sesin bir olup tanm artık bitti demesi gerekiyor. O yüzden bu süreçte hem kafanı dağıt hem de bi o kadar odaklan.kendine ne istediğine Nasıl atlatabileceğine , içindeki güce , biricik olduğuna ... işllah en Kısa sürede atlatır çok güzel bi yol çizersin 😇
Teşekkür ederim umarım dediginiz gibi olur 😊😚

aılenızı bırdaha uzmeyın kendınızı de bırdaha uzmeyın sakın gerı donmeye falan kalkmayın
ınsanların unıversıteye gırıp okudugu yasta sız elın herıfıne kek borek yapıp kadınlık yapıp bırde aldatılıyorsunuz hıc kımse ıcın degmez
uzuluyorum anılarımı ozluyorum demenıze cok kızdım kardesım falan olsanız omuzlarınızdan tutar sarsardım kendıne gel sacmalama dıye

psıkolog konusunda cıddıyım cunku ıstısmara ugramıssınız. cabuk toparlanmanız ıcın sart

Back
X