- 17 Mayıs 2020
- 166
- 31
- 18
- Konu Sahibi Sevcan2890
Bunu gülerek anlatman sevindiriciOoo ne dertler unutulmuyor ki ben sevdim boynuz yedim yakın arkadaşımla yattı kalktıama sonuç bitti geçti gitti
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu gülerek anlatman sevindiriciOoo ne dertler unutulmuyor ki ben sevdim boynuz yedim yakın arkadaşımla yattı kalktıama sonuç bitti geçti gitti
![]()
Haklsınız aslında yapan tekrar yapıyorGözü dışarıda bir adam olmasaydı bile neden vicdan azabı çekesiniz.. Yapmayın lütfen sizinki keyfi bir durum değil ki hastalık.. O adam karaktersizmiş yapacak olan her türlü yapıyor..
Sende güleceksin ilerdeBunu gülerek anlatman sevindirici![]()
Dini evlendim şu an ailemin yanındayım bitti onunla16 yasında nasıl evlendın yahu aılen nerde resmı olarak mümkün degıl ki bu.Bırıne kactın ve dını nıkahla mı yasıyosun? Bosversene sen o 4 yıllık ergen ılıskini, sen 18 yılına yan ve bundan sonrasını düşün. Yani ne demelii
İnşallahSende güleceksin ilerdeçünkü 3 sene kan kusmustum bende
![]()
Zamanla azalıyor zaman ve sabır herşeyin ilacı4 yılını birlikte geçirdiğin sevdiğin birini unutabilir misin , bu acı nasıl geçer seni aldatmasına rağmen, sadece teselli verin![]()
Aynen öyle özledikçe mesajlarını okuyorum nefret ediyorumKimler kimler neler neler unutuluyor. Bide karşı taraf bi kabahat işlediyse ufak bi kin eşliğinde çok daha kolay unutuluyor
Umarım geçerZamanla azalıyor zaman ve sabır herşeyin ilacı
sızı aldatan bırını ozluyorsanız bır psıkologa gıdıp yardım ıstemenız lazımÖzlüyorum çünkü
Anılarımızı özlüyorum aslında kendisini değilsızı aldatan bırını ozluyorsanız bır psıkologa gıdıp yardım ıstemenız lazım
İsabet olmus. 16 yas nedır kı daha kendın bıle ufacık bı cocukken onca sorumluluk altına gırmek ne gereksız bi yük. Daha unutamam dedıgın neleri unutacaksın bır bılsen.. Neler gecıp gıdıyor unutuluyor. Sen okulunu bıtır ve gelecegıne odaklan gecmısınde pek guzel bişey yok kı hala ordasınDini evlendim şu an ailemin yanındayım bitti onunla
o anılar yasınız buyudugunde daha dogru zamanda daha dogru ınsanla da olur :) bazı seylerı yasamak ıcın acele etmeyınAnılarımızı özlüyorum aslında kendisini değil![]()
Aynen pek güzel şey olmadı zaten haklısnızİsabet olmus. 16 yas nedır kı daha kendın bıle ufacık bı cocukken onca sorumluluk altına gırmek ne gereksız bi yük. Daha unutamam dedıgın neleri unutacaksın bır bılsen.. Neler gecıp gıdıyor unutuluyor. Sen okulunu bıtır ve gelecegıne odaklan gecmısınde pek guzel bişey yok kı hala ordasın
Acele etmek mi bundan sonra aslao anılar yasınız buyudugunde daha dogru zamanda daha dogru ınsanla da olur :) bazı seylerı yasamak ıcın acele etmeyın
2 yıldır evlı degılsınız 2 yıldır bırlıkte yasıyorsunuz resmı nıkah olmadan evlılık olmaz yanı ulkemızde yok hukmundedır4 yıllık bi ilişkim vardı 2 yıldır evliyim 18 yaşındayım ve aldatıldm
24 şu an2 yıldır evlı degılsınız 2 yıldır bırlıkte yasıyorsunuz resmı nıkah olmadan evlılık olmaz yanı ulkemızde yok hukmundedır
14 yasında yanı ergenken bırını sevdıgınızı sanmıssınız
hayatınızdakı kısı kac yasında bu arada
Kendi içinde bitir cnm kendi içinde karar ver her şeye tabüki sevdiklerinin desteği önemli çevren önemli kafa dağıtman önemli . Ama şunu bil kararlı olman için daha yıpranman için senin kafanda ki kalbindeki sesin bir olup tanm artık bitti demesi gerekiyor. O yüzden bu süreçte hem kafanı dağıt hem de bi o kadar odaklan.kendine ne istediğine Nasıl atlatabileceğine , içindeki güce , biricik olduğuna ... işllah en Kısa sürede atlatır çok güzel bi yol çizersinSenin adına sevindim yanlış bi karar almamışsn en azından benim gibi , dediğine katılıyorum yapan tekrar yapıyor zaten bu ilk değildi son da olmayacağını biliyorum
Teşekkür ederim umarım dediginiz gibi olurKendi içinde bitir cnm kendi içinde karar ver her şeye tabüki sevdiklerinin desteği önemli çevren önemli kafa dağıtman önemli . Ama şunu bil kararlı olman için daha yıpranman için senin kafanda ki kalbindeki sesin bir olup tanm artık bitti demesi gerekiyor. O yüzden bu süreçte hem kafanı dağıt hem de bi o kadar odaklan.kendine ne istediğine Nasıl atlatabileceğine , içindeki güce , biricik olduğuna ... işllah en Kısa sürede atlatır çok güzel bi yol çizersin![]()
aılenızı bırdaha uzmeyın kendınızı de bırdaha uzmeyın sakın gerı donmeye falan kalkmayın24 şu an
Okula ünv ye gıden yaşıtlarına bı bak, onların dert ettiği seylere bak ve kaygılarına unutamadıkları seylere sonra da senınkılere.Bir gariplik var aslında normal olmadıgnı farkedeceksın.Aynen pek güzel şey olmadı zaten haklısnız