Bi derdim var

Çok mu lazım böyle öküz sana? Otur, bu öküzü çekeceğine ananı babanı çek. Kendini geliştir biraz, eğitimine devam et, ve sonunda öküz olmayan bir adam bul.
Hayırlısı olsun dua edin lütfen benim için teşekkür ederim yorumlariniz için 🤗🤗😍

Çevrendeki herkes cahil çünkü.

Hiç gittin mi ilişkiye giremediğin için doktora merak ettim?

Birde bu sözle geliyor sana 😑 adamda ki özgüvene bak.

Vajinismussan bile tek başına değil eşinin de destek olması lazım sana. Ama bu kafada bir adamda da o potansiyel yoktur tâbi.
Doktora gittim tabi bana psikolog önerdi fakat işte eşim dediğim adam buna inanmadığı için tedavi gibi bi süreç olmadı

Doktora gittim tabi bana psikolog önerdi fakat işte eşim dediğim adam buna inanmadığı için tedavi gibi bi süreç olmadı
Bu adam birde sana vajinismusu yenemezsen olmaz diyor.

Barış da yine aldatsin sonra herkes eşinle aranda kalması gereken şeyler için akıl. versin sana.

Buysa istediğin barıs tâbi.

Ben zaten yaşımın farkındayım evlendim bi kere buna yapabilecek bişeyim yok hata olduğunun da farkındayım bundan sonrasını düşünüyorum sadece ondandı tepkim kusura bakmayın ❤

Anlıyorum sizi ve öfkenizi sorun değil size kızmıyorum zaten çok küçüksünüz. bu yaşadıklarınızın size ne gibi travmalar bırakacağını, ileride bu günleri nasıl hatırlayacağınızı tahmin etmek zor değil. Doğru zaman, doğru kişi değil kısacası o yüzden kimse burada affedin demez onaylamaz bu şeyi aklın yolu bir yani. Daha çok gençsiniz önünüzde uzun bir gelecek var, günün birinde daha mutlu olabileceğiniz, uyum sağlayabileceğiniz birisi çıkar mutlaka karşınıza bu hayattaki tek erkek o değil sonuçta. 3 aydırda ayrısınız demekki onsuzda yapabiliyorsunuz yolunuza böyle devam etmenizi öneriyorum ben. şimdi bir şans daha istiyor diye bunu hak etmediği halde vermek kendinize hak etmediğiniz bir kötülüğü yapmak demek lütfen çok ama çok iyi düşünün, ölçün, biçin tartın.

Anlıyorum sizi ve öfkenizi sorun değil size kızmıyorum zaten çok küçüksünüz. bu yaşadıklarınızın size ne gibi travmalar bırakacağını, ileride bu günleri nasıl hatırlayacağınızı tahmin etmek zor değil. Doğru zaman, doğru kişi değil kısacası o yüzden kimse burada affedin demez onaylamaz bu şeyi aklın yolu bir yani. Daha çok gençsiniz önünüzde uzun bir gelecek var, günün birinde daha mutlu olabileceğiniz, uyum sağlayabileceğiniz birisi çıkar mutlaka karşınıza bu hayattaki tek erkek o değil sonuçta. 3 aydırda ayrısınız demekki onsuzda yapabiliyorsunuz yolunuza böyle devam etmenizi öneriyorum ben. şimdi bir şans daha istiyor diye bunu hak etmediği halde vermek kendinize hak etmediğiniz bir kötülüğü yapmak demek lütfen çok ama çok iyi düşünün, ölçün, biçin tartın.
Peki sağolun düşüncem 🤗

Back
X