Bi derdim var

Bu durum için ben onu aldatmazdm fakat yapmış olsam kesinlikle affetmezdi tabi
Onun da aldatmamasi gerekirdi ve sizin de affetmemeniz gerekir.
Yaşınız çok genç, karşınıza ne insanlar çıkar, yeniden aşık olursunuz.
Denenmişi tekrar denemek neden? Denemişsiniz, olmamış.

Çevremizde ki herkes onu haklı buluyor suçlu olduğumu düşünmem bundan aslında gözünü doyursan yapmazdı başka bi erkek olsa ilk günden kovardı vs gibi şeyler duyuyorum
Zihin yapısına bakar mısın? Nerede yaşıyorsun Allah aşkına bu ne cahillik!!!??

Beyim vajinismusu yenemezsen seni yanında istemiyormuş lutfa bak! Az değer ver kendine hem aldatıyor hem de zeytinyağı.

Zihin yapısına bakar mısın? Nerede yaşıyorsun Allah aşkına bu ne cahillik!!!??

Beyim vajinismusu yenemezsen seni yanında istemiyormuş lutfa bak! Az değer ver kendine hem aldatıyor hem de zeytinyağı.
Diyarbakır da yaşıyorum ben kendisi köyde 😐

Diyarbakır da yaşıyorum ben kendisi köyde 😐
Ailenin yanına dönebilmiş olman bile mucize o yöreyi biliyorum az çok. Seni suçlamış olmaları da normal o kafa yapısında. Kurtuldun madem yoluna bak, arkana bakma. Ailen belli ki biraz açık görüşlü yoksa üzerine kuma gelir otururdun kocanın evinde

Arkadaşlar 19 yaşındayım 2 yıllık evliydim 3 ay önce eşimin başka kızlarla yazistigini buluştuğunu öğrendim daha doğrusu yakaladım bu yüzden ayrılmak istedim yediremedim kendime aynı zamanda bende vajinusmus hastası olduğum için oda bunu bahane etti ve ayrılmak istedik ben annemlere geldim 3 ay geçti üstünden şimdi yeniden başlayalım diyor yeni bi şans istiyor sizce ne yapmalıyım fikirleriniz benim için önemli yardımcı olun 😐😐
Böyle bi insanla tekrar birleşmek mi ? Yapan yine yapar emin olun sakın ha sakın barismayin

1 defa aldatan devamlı yapar ,bedenen olmasa dahi yapar hem de bu yaşta yaptıysa ohoooo,barışsanız da yapar.Kendinin erkekliği olmasa ve siz aldatsanız ne yapardı acaba ?
19 yaş mükemmel bir yaş çocukta yok ohh mis asla dönme .Okumayı istiyorsan oku ya da bir emlek edin kendi ayakların üzerinde dur .Neden küçük evlendin konusuna girmiyeceğim herkesin bir alın yazısı vardır ama umarım bundan sonrasını güzel yaşarsınız.

Back
X