• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi dukkan acti diye beni unuttu .

Ortaklık fazla sürmez yıkılır bekle gör ama bunlar yaşanması gerek , yaşayan biri olarak , seni anlıyorum

Selam kizlar
Esim galeri dukkani acti . Kardesiyle yapacaklar isi ama arabalarin hepsi bizim esim kardesine maas verecek yardimcisi olacak kardesi . Benim esim dukkan aciyor bu bizim dukkanimiz olmuyor mu ? Yoksa sadece esimin dukkanimi oluyor . Bence evliysek ve biz olmussak dukkan da ikimizin olmali . Herneyse dukkan bizim demisti bana esim ama kardesinede bizim diyor . Esya bakmaya dukkan icin beni goturmeyip gidip kardesyle secmis yerlestrmis . Burda hakszmiyim ? Insan bi beni de cagirir dukkanini kardesiyle kurmus bile Ben daha gormedim . Bende cok bozuldum kardeside yanimizdaydi .arabadaydik . Bensiz neden sectiniz dedim . ( bayramda bikac yere bakmistik benim fikrimi begenmediler bnde arabada oturdum onlar baktilar ) bu yuzden sorun olmasin diye beni cagrmamis esya bkmaya . Dukkanin yerinide kardesiyle bakmislardi karar vermislerdi . Kardesi bnden 1 ya kucuk . O olmadan bnm secimlerimi secerdi esimde o geldi hep beraber karar veriyorlar . Arabada esim kardesine espri yapti yok havalandim blmm ne zengin olan ilk arabayi sonra kariyi degstrio filan diye ikisi gulduler . Hanimi degstrmem tabikidedi . Ben seni degstrcem ama merak etme dedim . Kardesinde yenisini bulur sana dedim . Kardesimi neden karstriyorsun dedi . Bozulacak Cocuk dedi . Bozulursa bozulsun napayim dedim . Yolun ortasnda in arabadan diye bagrdi bana bende nerde oldugumu bilmeden indim eve ordan geldim bi sekilde . Cok moralim bozuk . Yok gulusmelerdir espirilerdir bilmem ne bu burnu buyuklukler kardesin in cok bilmis havalari . Ikisi bir olup beni attilar resmen . Kendi ofisimizin esyalarini bile beraber seciyorlar . Beni umursayan yok . Gercekten cok kirildim cok da uzgunum . Bu dukkan actilar bilmem nereleri kalkti . Nasil davransam . ? Hergun dukkana Ben De mi gitsem yoksa adimimi dahi atmasammi ?

Bu ne ya resmen kardeşini kiskanmissin. Çok saçma hareketler bunlar. Allahım milletin derdine bak. Boşlukta oluyor bunlar

açtıkları yer mesela bi kafe olsa, bi butik olsa falan haklısınız kadın gözü lazım derdim, ama oto galeri yani, içine ne almış olabilirler ki bi koltuk takımı, bir iki ofis masası falan. bu kadar dahil olmanıza gerek yok bence başında oturmayacağınız işin.

Terbiyesiz ! Başta siz haksızdınız dahil olma çabalarınızla ama şuan eşiniz sizi arabadan indirmesiyle baştan sona haksız ! O dükkanın önünden dahi geçmem.

Seneler once bir ajansa girmistim. Patron sagolsun cok iyiydi ama bir karisi vardi. Her sabah kocasiyla gelir, masalari kontrol eder, kuytuda kosede toz var mi diye bakar, masalarimizdaki kalemlerin durus sekline bile kafayi takardi. Hatta kocasi musteriyle toplanti yaparken bile hic bir isten anlamamasina ragmen orada herkesten once hazir bulunurdu. Kusura bakmayin konuyu gorunce aklima geldi. Eslerin birbirinin islerine dahil olma cabalari cok sevimsiz bence.

Sermayeye ortak oldun mu? Senin de kendi birikimin olan bi para işin içinde mi? Mobilyalarin taksitlerini, ücretini kim ödeyecek? Galeri işinde çalıştın mi? Ya da işletme işinde çalıştın mi? Çalışmak mühim değil de, alış verişlerde ismin işletmeci vasfiyla geçecek mi?

Eğer sen sadece evlilik kurumuna dayanak o dükkan benim hakkım deyip mobilya seçmek istiyorsan ben eşine hak veririm. Diğeri de kan bağına güvenerek işe ortak olmuş ve orada çalışacak ona kalırsa. Sen de gidip orda çalışacak mısın her gün?

Diğer konu ise sacma bi sataşma... Eşinin tavrı çirkin. Bence eleştirilmesi gereken konu bu ama birazcikta senin tutumun ortamı germiş gibi... Cok heves ettikleri belli. Evet saçma espriler dönmüş ama sanki teşvik eden de sen olmuşsun gibi. (şimdi okuyan bazı kişiler oh iyi olmuş diyorum sanacak ama onu kastetmiyorum. Alttan almak yerine üste koymak durumu bu hale sokmuş diyorum.

Evet ise sayemde basladi tum altin bileziklerim dahil takilarin hepsini verdim . Dukkani gdip tek basima temizledim yardim ettim gel temizle dedi yaptim . Bizim dukkanimiz ikimizin dedi sonra tavir degstrdi ayrica ortak olmadilar kredi cekip girdik ise kardesi sadece yardimci olarak calisacak tum sermaye bize ait

Seneler once bir ajansa girmistim. Patron sagolsun cok iyiydi ama bir karisi vardi. Her sabah kocasiyla gelir, masalari kontrol eder, kuytuda kosede toz var mi diye bakar, masalarimizdaki kalemlerin durus sekline bile kafayi takardi. Hatta kocasi musteriyle toplanti yaparken bile hic bir isten anlamamasina ragmen orada herkesten once hazir bulunurdu. Kusura bakmayin konuyu gorunce aklima geldi. Eslerin birbirinin islerine dahil olma cabalari cok sevimsiz bence.

O kadar da degil :)

Evet ise sayemde basladi tum altin bileziklerim dahil takilarin hepsini verdim
Keske bastan soyleseydiniz demekki sorun mobilya secimi degilmis.Siz maddi katkiniz oldugu icin isle ilgili her seyin icinde olmayi arzu etmissiniz.Esiniz de kardesini ön plana alinca bozulmussunuz.Sayemde dukkani acti diyorsunuz ya esiniz de bu ustten bakan yaklasiminizi sezdiyse bilincli olarak yapiyor olabilir bunlari.Neyse hakkinizda hsyirlisi olsun...

Keske bastan soyleseydiniz demekki sorun mobilya secimi degilmis.Siz maddi katkiniz oldugu icin isle ilgili her seyin icinde olmayi arzu etmissiniz.Esiniz de kardesini ön plana alinca bozulmussunuz.Sayemde dukkani acti diyorsunuz ya esiniz de bu ustten bakan yaklasiminizi sezdiyse bilincli olarak yapiyor olabilir bunlari.Neyse hakkinizda hsyirlisi olsun...

Gerçekten sorun mobilyaydi bnm icin aslinda o da degil beni bi kenari a tip bi and a kardesini dinlemesine sinir oldum . Benim bileziklerim olmasaydi bu ise adimini atamayacakti bu da bir gercek . .

Siz altınları verdiniz diye kendinizi bu işe dahil görmüşsünüz ama sanırım siz orda çalışmayacaksınız doğru mu anladım?

Eğer siz çalışmayacaksanız mobilya işini de eşinizin seçmesi en doğal hakkı bütün gün o eşyaları eşiniz kullanacak. Zaten sizin fikrinizi sormuş ama begenmemis doğal olarak sizi tekrar mobilya alışverişine çağırmamış.

arabadan atma olayına gelince evet çok ayıp yapmış ama ben sizin yerinizde olsam o dakika 3. Bir şahıs yanında birsey demem eve gidince konusurdum eşimle.

Siz çalışıyor musunuz ? Neden ortak açmayı düşünmediniz, beraber çalışmayı ?

Geçen konunda eltini kıskanıyordun,şimdi eşinin kardeşini kıskanmaya başlamışsın.Yahu dükkan zaten sizin,kardeşine bizim dese ne olur? Lafın gelişi demiş,yani sen benim kardeşimsin burası seninde işyerin anlamında söylemiş,sanki ona mı verdi işyerini.Cidden sen neden bu kadar kıskançlık yapıyorsun?Bu kafayla gidersen daha çok moralin bozulur.Biraz olaylara pozitif bakmayı öğren.Galeri dükkanına eşya baksan ne olacak? Sanki cafe açıyorsunuz.Erkekler genelde daha iyi anlarlar o işten,bu kadar olumsuz olma ya.Benim eşiminde galerisi var bir kere demedim bende gelip eşya bakayım diye.

Adam fikrimizi sormuş beğenmemiş kendisi almış

Eşiniz çocuk değil ki birinin fikrini almadan da mobilya alabilir

Kardeşi kıskanmıştık olur böyle ama dükkanın yerini beden sana sorsun ki galeriden anlar mısın

Eşim ile aynı işi yapıyoruz hatta ben sürekli ofisteyim ama ofisin yerini kardeşi ile de konuşabilir ne var bunda akıl akıldan üstündür

Evet ise sayemde basladi tum altin bileziklerim dahil takilarin hepsini verdim . Dukkani gdip tek basima temizledim yardim ettim gel temizle dedi yaptim . Bizim dukkanimiz ikimizin dedi sonra tavir degstrdi ayrica ortak olmadilar kredi cekip girdik ise kardesi sadece yardimci olarak calisacak tum sermaye bize ait

Ne bileyim biz de verdik hep bi iş yapacağı zaman bi şey alacağı zaman. Zaten takılan takılar da yine düğünde damadın ailesinin taktığı takılar oluyo. Benim öyle olmuştu en azından. Madem sen kendini ortak olarak gördün isletmeye de ortak olsaydın. Eminim bi tek senin bileziklerle açılmıyodur o galeri. Eğer 10 kg altın bağışlamadiysan tabi. Ayrıca kardeşine burası bizim diyebilir ki. Bunda ne art niyet var? Amcam bile der bana burası senin evin çocuğum istediğin gibi ye iç diye. Şimdi yengemde tapuyu bana verecek diye cingar çıkarsın o zaman :)

Biraz rahat ol. Adamı ailesinden kiskanma. Kıskanmıyorum diyeceksin ama senin çizdiğin imaj bu. Böyle görünüyosun. Bırak çalıştıkları yeri istedikleri gibi dosesinler. Ha bi de ben eminim ki sen eşini sürekli kardeşi hakkında dolduracaksin. Hiç yok öyle şey falan deme. Baya hırslısin çünkü bu konuda acısını çıkartırsin. Ama unutma o iş zarar görürse hepiniz zarar görürsünüz. Kardeşini baltalayim derken bindiğin dali kesme sakın...

Back
X