Bi dur enişte ?!

Bence de ya cevap vermeyin engelleyin ya da eşiniz cevap versin kendi telefonundan.

Kötü niyetli mi bilemem orasini gunahini almak istemem belki cocugu olmadigi icin cocuk hasreti cekiyordur ondandir ama yine de ne alaka yani kendi yegenlerine filan yazsin.

Rahatsızım ama Babacan bi tavırsa ve bundan emin olsam seviyeyi korurum aklımda soru işareti kalmaz . Başka niyeti varsa direk engellerim . Ama engellemiş olmam aile içinde çok garip karşılanır insanların aklına olmayacak şeyleri sokarım gibi geliyor eşime vericem telefonu o kendi adıyla cevap yazsın bence bu fikir çok mantıklı .
Bi de bunlar bir kaç aya kadar Türkiye’ye dönüş yapacaklar , evleri de bize yakın . Benim bi tavır belirlemem şart

Gorumcemin eşi ne alaka bana mesajlar atiyo çocuğumun ismini yaprağa yazmalar falan ilginç geldi bana ama ben samimi bulmadım ve mesafe koyardim kişi ile arama

Görümcemin eşi benim eniştem neden olsun birkere, ismiyle hitap ederim benden büyükse bilemiyorum x abi derim galiba. Benim görümcemin eşiyle özel bir muhabbetim olmadı tlf kayıtlı bile değil. Davranışları hiç normal gelmedi bana , kötü şeyler düşündüm . Eşinizin haberi yokmu.

Ayrı bir grup kurun eltiniz,siz ,görümce ve eşleriniz. Birde özelden yaz artık çocukları bizi veya sormak istediğin şeyi ggruptan sor diye. Bizde merak ediyoruz kim ne yapıyor nasıl diye de ayyyy çok yılışık hiç sevmem böyle tipkeri

Benim de böyle bi eniştem var rahmetli teyzemin eşi.. yedi düvel akrabasının mezarı başından fotograf atar siyasi fotolar atar arar ve sadece 45 dk girizgah yapar sadece gerisini siz düşünün! Yıldım artık bastım engeli valla adam her aradığında 5 ünite kanımı çekiyodu dayanamadım...

Valla bana da görümcemin eşi mesaj atar ama yılışık değil eşimle aramda bi zamanlar çok problem olmuştu. Eşimin tek dinlediği kişi odur. O da napsın kayınçosu dul kalmasın diye ağzımı arar ben anlatmam çünkü
Yaprağın üstüne çocuğunuzun adını yazması biraz tuhaf olmuş rahatsızsanız belli edin.

Hic sevmem boyle yilisik tipleri cevap vermiyorsa konusmak istemiyor daha ne msj atip duruyorsun.Esinin adina msj at.Sonra senin bi cevabini biz de arada konusuyoruz diye anlatabilir.

Esiniz biliyormu? Gorumceniz biliyormu? Cok rahatsiz edici bir durum gercekten. Bende arkadaslara katiliyorum hic bir mesajina cevap vermeyin kendiliginden birakir mesaj atmayi.

Hiç muhatap olmayın gerek yok

Bence engellemen aile icinde ters tepebilir.

Sadece mesajlarina cevap verme.

Dedigim.gibi zamanla birakir

Engellemek olmazda watsappda durum mesajı filan oluyorya orapya resim filan koymayin sizi hatirlamasin.sizle muhabbet etmek ve bağ kurmak istiyor çok enteresan.acaba tarzı mi böyle çok değişik geldi.kadin gibi dertleşelim konuşalım istiyor.acaba yurtdışında mı doğdu büyüdü normalmi geliyor yoksa size karşı birşeyler mı hissedip yapior bilemedim.bunu en iyi siz anlarsınız.yasi cokmu büyük sizden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…