Bi dur enişte ?!

Yaşı kaç bilmiyorum ama görümcem benden 10 yaş kadar büyük , o da ondan büyük yani, 15 yaş falan vardır aramızda . 5-6 yıl kadar yurt dışında kaldılar artık dönüş yapacaklar . Aynen dediğin gibi kadın gibi dertleşmek istiyor sanırım . Mesela görümcem Türkiye’ye geldi o orda kaldı , uçakla görümcemi gönderirken yine bir sürü msj atmış resim göndermiş , emanetime iyi bakın yazmış vs, burda akraba olarak beni muhatap alıyo ne alaka yani . Bi de ben hiç cevap yazmıyorum ona rağmen böyle ısrarla msj , Of yine sinirlendim

Esiniz biliyormu? Gorumceniz biliyormu? Cok rahatsiz edici bir durum gercekten. Bende arkadaslara katiliyorum hic bir mesajina cevap vermeyin kendiliginden birakir mesaj atmayi.
Eşim biliyor hatta o da rahatsız . Ama o da şaşkın nasıl davranacağımızı bilemiyoruz görümcemi de kırmak istemiyoruz bi de gurbetteler . Bi de ben üzerimden sorun olup da bu meselenin konuşulmasını da istemem o da hoş değil .
Eşime ara ara gösteriyorum ama bak yine msj diye sık Boğaz yapmıyorum . Mesela şuan bile okunmamış bi mesajı duruyor . Zaten msj atıyor ben öyle saatlerce bekletiyorum açmıyorum bile

Canım yarın birgün sen kötü olur çıkarsın bak eşinle aran bozulur

Mesajlarina hiç cevap verme direkt engelle
ayıp felanda olmaz merak etme onun yaptıkları ayıp asıl

Ay benim bile burdan sinirimi bozuldu ya

Adam bildiğin size yaranıcam diye oğlunuzun adına kadar yazıyor. Bence farklı şeyler düşünüyor ben hiç abi kardeş ilişkisi gibi düşünmedim bu olayı

Mesajlarda art niyet yok fakat mesaj istemiyorsanız numarasını engelleyin olsun bitsin.Etrafa çok tuhaf birşeymis gibi anlatmaniza gerek yok.

Eşinizin telefonuna baktınız mı hiç. Ona da böyle sık sık atıyor mu mesaj?
Hoş ona atsada size böyle mesaj atması çok gereksiz olmuş.
Diğer görümcenize sormakta hata etmişsiniz, sizin aleyhinize tavır takınabilirler.
Hiç bir mesajına cevap vermeyin anlar sonunda.

Bir akraba m da bana böyle mesajlar yazıyordu ben de whatsap vs hiç bakamjyorum cevap ta veremiyorum iyi gunler yazmıştım. Sonra sonra yazmadı gerizekalı herif. Ben enişte nin de çok abi kıvamında yazdığına inanmadim.

Ya düşündüm de. Benim görümcemin eşinde benim numaram yok. Kardeşlerimin eşlerinin numarası da benim ve ablalarımın eşlerinde yok.

Bugün de kahve içerken msj atmış köpüğü ile oğlumun adını yazmış , Xbox öpüyorum falan yazmış mesajında
Şöyle de olabilir.Görümceniz de eşinin telefonuyla size mesaj atıyor olabilir.Kahve köpügüne isim yazıp mesaj atması biraz komik geldi.Kadınlar daha çok böyle şeylerle uğrasır

Eniste bildiyin size yuruyo. Mesajlarina cevap vermeyin, sonu kotu olur ...

Fazla samimiyet hadsizliği beraberinde getirir canım mesafeli olmak iyidir.

Şöyle de olabilir.Görümceniz de eşinin telefonuyla size mesaj atıyor olabilir.Kahve köpügüne isim yazıp mesaj atması biraz komik geldi.Kadınlar daha çok böyle şeylerle uğrasır
Olabilir valla.

Belki de gorumce enistenin telini kullaniyordur.

Yoksa erkek adam niye ugrassin?

Sinir bozucu bir durum

Ne saçma bir herif o ya yılışık salak şey Ne alakanız var yaprağa isim yazmakta neymişş liseli gibi ber

Bir insan karşısındakinin de konuşmayı isteyip istemediğini gayet iyi anlar bence. Sizin tavırlarınızdan gayet iyi anlıyodur rahatsız olduğunuzu. Siz onun üzerine gidin, açık açık sorun, siz onu sıkıştırın. O utansın, sıkılsın. Anlamazdan gelmeyin, ben olsam öyle yapardım. Rahatsız olduğunuzu açıkça belirtin bir daha yapmaz, yapamaz. İlla çocuğunuza olan sevgisini gösterecekse eşinize mesaj atsın! Ne hadsizler var ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…