Insallah canim . Okudugun icin yaziklarin icin yazdiklariniz icin tesekkurederim.
Verdiginiz moral sayesinde gucumu guc katiyorum.insallah en yakin zamanda tamamen kurtulcam bu adamdan ne veni nede evlatlarimin duygularini somurmesine izin vermicem..
Dualarini eksik etmeyin lutfen
Verdiginiz moral sayesinde gucumu guc katiyorum.insallah en yakin zamanda tamamen kurtulcam bu adamdan ne veni nede evlatlarimin duygularini somurmesine izin vermicem..
Dualarini eksik etmeyin lutfen
Hiç üşenmedim tüm konularını okudum. Gördüğüm en güçlü kadınlardan birisin. Kendinle gurur duymalısın. O koca müsveddesinin derdi de bu zaten kendisinin sahip olamadığı vasıflara sahipsin seni sürekli aşağılaması da bu yüzden. Sende kendi basitliğini, beceriksizliğini, karakter siz liğini görüyor. Bak şuraya yazıyorum o adam sana köpek gibi yalvaracak bu tipler boşanmayı bile beceremez. Ama sen asla geri adım atma zaten zoru atlatmışsın güzel günlerin çok yakın Allah'ın izniyle. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Allah yardımcın olsun çocuklarınla çok mutlu ol inşallah.