Slm bayanlar kısaca özet geceyim 3 yıllık Evliyim bir kızım var 1.5 Yıldır Kv ile görüşmüyorum sebebi ise eltim onun Kardeşinin kızı diye sürekli ayırım yapıyordu beni eşimden kıskanıyordu elimle iş birliği yapıp bana iftira attılar namusla ilgili değil yanlış anlaşılmasın güya ben Kv arayıp eltimin evine bişey almayacaksınız demişim hafta sonuydu eşim yanımdaydı o Yüzden bana inandı neyse eltimde aradı Ağzına geleni saydı bn naptım dedim manyakmısın falan dedim ,eşimde dedi onla muhatap olma ,onu benden iyi kimse tanımaz annemi de o gaza getirdi, asıl o kıskanç dedi.. neyse kp ise Karısının haksız OLDUĞUNU kabullenmiyor ve süreklili bize gelin annenle Barış'ın diyor bende diyorum ki eltim evinden bile kovdu Kv ve kp yine Kv gidip gençtir hata yapabilir dedi ama ben bişey yapmadım sırf sevmediği için arkamdan atıp tuttu önüne gelene benim Hakkımda yalan yanlış Şeyler söylüyor gelmek istemiyorum ama eşimin annesi yine de o isterse siz bizim eve gelin diyorum yok Kv diyomuş o benim ayağıma gelecek asıl konuya geleyim eşimde eskiden gidelim demiyordu ama kp aklını nasıl yediyse gidelim annemin yanına diyo bende gitmek istemiyorum ama gitmesem eşim yanlış gidecekmiş gibi geliyo eşim yalnız giderse içim rahat etmez çünkü Kv habire dolduruşa getirecek napayım ben şimdi