Bi el atın hanımlar ..canım çok sıkkın..

Valla cnm şeytan azapta gerek meydanı boş bırakma ve politik ol sen meydanı eltine bırakırsan en zayıf halka sen olursun amaaaa.
Kv ve kp karşına değilde hanımlığınla kadınlığınla şirinliğinle yanına çekersenn o eltinde hırsından çatlar bitarafının üstüne oturduğuyla kalır..
Ufak bi ayrıntı var.seninkiler benimkiler gibi olurmu orasını bilmem ben yaptım işe yaradı.
Şimdi ne arkamdan konuşan var nede kocamı dolduran
Eltim ben Kv ve kp karşı çok iyi Olduğum için kıskanıyordu zaten ama şimdi de Haklıyken haksız muamelesi görüyorum işte sen gece eşimle tartıştık içimden gitmek gelmiyor zoruma gidiyo yaptıkları dedim şimdi eşimde bana sinir olmuş durumda çok kötü hissediyorum sanki haksız benmişim gibi bana gitmedim diye tavir yapıyor

İzin vermiyorum diyor Hadi git bakalım gidebiliyprsan.zamanında bir tartışmada annem kızımın suçu var sa bana söyle gitme dediğin yere mi gidiyor söyle ben cezasını veririm dedi ya ordan kendine arka buldu gidecem deyince annene söylerim diyor
annenle konus boyle boyle diyor de bide izin alma biz kocalarimizin kolesi degiliz:KK62::KK62::KK62:

:rolleyes::rolleyes:
:rolleyes:bu izin alma mevzulari beni deli ediyor

Eşinizin gitmesine karışmamalısınız ya da endişe etmemelisiniz. O aileyle büyümüş eşiniz, şimdiye kadar aldıysa almıştır zaten huylarını, dolduruşlarını.
Siz gitmiyorsanız birşey diyemem ancak zamanla aranızda sorunlar çıkarır bu durum.
Bencede. Konu sahibi eşinin ailesiyle görüşmesine karışmamalı.

Slm bayanlar kısaca özet geceyim 3 yıllık Evliyim bir kızım var 1.5 Yıldır Kv ile görüşmüyorum sebebi ise eltim onun Kardeşinin kızı diye sürekli ayırım yapıyordu beni eşimden kıskanıyordu elimle iş birliği yapıp bana iftira attılar namusla ilgili değil yanlış anlaşılmasın güya ben Kv arayıp eltimin evine bişey almayacaksınız demişim hafta sonuydu eşim yanımdaydı o Yüzden bana inandı neyse eltimde aradı Ağzına geleni saydı bn naptım dedim manyakmısın falan dedim ,eşimde dedi onla muhatap olma ,onu benden iyi kimse tanımaz annemi de o gaza getirdi, asıl o kıskanç dedi.. neyse kp ise Karısının haksız OLDUĞUNU kabullenmiyor ve süreklili bize gelin annenle Barış'ın diyor bende diyorum ki eltim evinden bile kovdu Kv ve kp yine Kv gidip gençtir hata yapabilir dedi ama ben bişey yapmadım sırf sevmediği için arkamdan atıp tuttu önüne gelene benim Hakkımda yalan yanlış Şeyler söylüyor gelmek istemiyorum ama eşimin annesi yine de o isterse siz bizim eve gelin diyorum yok Kv diyomuş o benim ayağıma gelecek asıl konuya geleyim eşimde eskiden gidelim demiyordu ama kp aklını nasıl yediyse gidelim annemin yanına diyo bende gitmek istemiyorum ama gitmesem eşim yanlış gidecekmiş gibi geliyo eşim yalnız giderse içim rahat etmez çünkü Kv habire dolduruşa getirecek napayım ben şimdi
eşiniz bunu proplem cok edr ilerdede siz sadece gerktigi zaman görüşün eltinizle samini olmaniz gerekmez konuşun esinizle oda simdi arada kaldi kardesiyle kötü olmak istemiyordur normal,iftiraya ugramissinz kizginsiniz anliyorum ama esiniz için biraz sabredin kv denizlede konuşun gerekmedigince gorusmek istemediginizi zamanla anlarlar sizi mutlaka ,suan aranizi duzeltmek icin ailesi sizi sıkabilir esinizde etkilenmesi normal aileyle kötü olmanizi istemiyordur eltiler arasinda oluyor malesef boyle dedi kodular ama napcaksin esin bundan cok rahatsiz oluyorsa bi cikar yol bulmaniz lazim bende kötü olmustun eltimle esim etkileniyordu eltim dogum yapinca mecbur gittim ama kendisinin suclari vardi tabiki ama esim cok sinirleniyirdu bu duruma o yuden uzun sureden sonra barıştım mecbur simdi hemen arani duzelt demiyorum uzun zaman geçsin ancak durulur olaylar suan taze galiba zamanla gecr bunlar

Esin bu zamana kadar senin icin annesini kenara koymus smd de sen esin icin gidebilirsin bence
Bende oyle kesiyorum arada gorusmeyi seni anlayabiliyorum

Slm bayanlar kısaca özet geceyim 3 yıllık Evliyim bir kızım var 1.5 Yıldır Kv ile görüşmüyorum sebebi ise eltim onun Kardeşinin kızı diye sürekli ayırım yapıyordu beni eşimden kıskanıyordu elimle iş birliği yapıp bana iftira attılar namusla ilgili değil yanlış anlaşılmasın güya ben Kv arayıp eltimin evine bişey almayacaksınız demişim hafta sonuydu eşim yanımdaydı o Yüzden bana inandı neyse eltimde aradı Ağzına geleni saydı bn naptım dedim manyakmısın falan dedim ,eşimde dedi onla muhatap olma ,onu benden iyi kimse tanımaz annemi de o gaza getirdi, asıl o kıskanç dedi.. neyse kp ise Karısının haksız OLDUĞUNU kabullenmiyor ve süreklili bize gelin annenle Barış'ın diyor bende diyorum ki eltim evinden bile kovdu Kv ve kp yine Kv gidip gençtir hata yapabilir dedi ama ben bişey yapmadım sırf sevmediği için arkamdan atıp tuttu önüne gelene benim Hakkımda yalan yanlış Şeyler söylüyor gelmek istemiyorum ama eşimin annesi yine de o isterse siz bizim eve gelin diyorum yok Kv diyomuş o benim ayağıma gelecek asıl konuya geleyim eşimde eskiden gidelim demiyordu ama kp aklını nasıl yediyse gidelim annemin yanına diyo bende gitmek istemiyorum ama gitmesem eşim yanlış gidecekmiş gibi geliyo eşim yalnız giderse içim rahat etmez çünkü Kv habire dolduruşa getirecek napayım ben şimdi

Canım vaktim yok yorumların hepsini okuyamayacağım. Sana tek tavsiyem eşinle beraber oraya gitmen. Bunu sadece eşin için yap. Çünkü sen haklı konumdasın, eğer bunu yaparsan onun gözünde değerin daha çok artar. Sonuçta hep sana hak veriyor, arkanda duruyor. Ama gitmezsen o da arada kalacak ve bazı şeyler için de seni suçlamaya başlayacak.

Benim eşimin ailesi de şöyle böyle. Abisini hiç sevmem mesela. Zaten zoraki görüşüyorum sırf eşim kırılmasın diye. O da bunu bildiği için bana karşı sevgisi arttığını, onu zor duruma sokmadığım için çok mutlu olduğunu hissediyorum. Napim atsam atamam satsam satamam diyor kendisi de.

Sen de eşine deki bunu sadece senin için yapıyorum. Sana olan sevgi saygımdan de. Boşver hayat kısa. Yarına kim çıkacak belli değil. O yüzden bugünlerinizi saçma sapan kişiler ve olaylar için zehir etmeyin.

Mutluluğunuz daim olsun inşallah..

Canım vaktim yok yorumların hepsini okuyamayacağım. Sana tek tavsiyem eşinle beraber oraya gitmen. Bunu sadece eşin için yap. Çünkü sen haklı konumdasın, eğer bunu yaparsan onun gözünde değerin daha çok artar. Sonuçta hep sana hak veriyor, arkanda duruyor. Ama gitmezsen o da arada kalacak ve bazı şeyler için de seni suçlamaya başlayacak.

Benim eşimin ailesi de şöyle böyle. Abisini hiç sevmem mesela. Zaten zoraki görüşüyorum sırf eşim kırılmasın diye. O da bunu bildiği için bana karşı sevgisi arttığını, onu zor duruma sokmadığım için çok mutlu olduğunu hissediyorum. Napim atsam atamam satsam satamam diyor kendisi de.

Sen de eşine deki bunu sadece senin için yapıyorum. Sana olan sevgi saygımdan de. Boşver hayat kısa. Yarına kim çıkacak belli değil. O yüzden bugünlerinizi saçma sapan kişiler ve olaylar için zehir etmeyin.

Mutluluğunuz daim olsun inşallah..
Sağol canım ama din akşamdan beri eşim trip arıyo konuşmuyo benle

Back
X