- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
Canm yazdiklrindan çok etkilendim öncelikle allah yar ve yardımcın olsun insiallah kardeşim...Ona küs diyen yok canım Allah Allah tek gitsin küsmek istemiyorsa. Ben inmiyorum kendi iniyor. Hergün izin versem hergün anası kahvaltıya yukarı gelecek kp sabah işe giderken onunla beraber yapmıyor neymiş canı istemiyormuş ne yapabilirim benimde canım seninle kahvaltı yapmak istemiyor.
Eşim soruyor çağırayım mı biliyor benim annesini sevmediğimi de yüzümden anlıyor peki tamam deyip somurtuyor. Diyorum hiç aklından geçiyor mu ya bugün de karımla baş başa mutlu bir kahvaltı yapalım diye gülüyor ediyor felan sonra masadan kalkıp aşağı anasının yanına gidiyor. Gitsin. Anası şişirip yolluyor,yollasın umrumda değil artık istediğini yapsın evden mi kovuyor kovsun ilk gidişim olmayacak. Ama ben ilk gittiğimde dedim eğer bir daha tekrar ederse bu gidişimin dönüşü olmaz diye. Şiddetmi uyguluyor uygulasın beş ay yattım bağımlı gibi geçmedi mi geçti. Geçmeyen neydi biliyor musun bana söyledikleri sözler bugun kü gibi aklımda unutmam unutturmam da
O yüzden hiç takma. Eşine itaatsizlik yap demiyorum. Dinen kocana karşı gelmen iyi değil ama hakkını da savunman gerek. Üç adet dönemi geçerse dinen nikahın sallantıda sayılır. Dinen hükümsüzsün tekrar nikah kıyılnası şart.
İnanki takmaya değmez
Okurken çok duygulandim nekadar güzel anlatmışsın bence. Ve kendini ne kadar güzel yetiştirmişsin hellal olsun canm.
Allahım mutluluk versin insiallah