Bi el atın hanımlar ..canım çok sıkkın..

Ona küs diyen yok canım Allah Allah tek gitsin küsmek istemiyorsa. Ben inmiyorum kendi iniyor. Hergün izin versem hergün anası kahvaltıya yukarı gelecek kp sabah işe giderken onunla beraber yapmıyor neymiş canı istemiyormuş ne yapabilirim benimde canım seninle kahvaltı yapmak istemiyor.
Eşim soruyor çağırayım mı biliyor benim annesini sevmediğimi de yüzümden anlıyor peki tamam deyip somurtuyor. Diyorum hiç aklından geçiyor mu ya bugün de karımla baş başa mutlu bir kahvaltı yapalım diye gülüyor ediyor felan sonra masadan kalkıp aşağı anasının yanına gidiyor. Gitsin. Anası şişirip yolluyor,yollasın umrumda değil artık istediğini yapsın evden mi kovuyor kovsun ilk gidişim olmayacak. Ama ben ilk gittiğimde dedim eğer bir daha tekrar ederse bu gidişimin dönüşü olmaz diye. Şiddetmi uyguluyor uygulasın beş ay yattım bağımlı gibi geçmedi mi geçti. Geçmeyen neydi biliyor musun bana söyledikleri sözler bugun kü gibi aklımda unutmam unutturmam da
O yüzden hiç takma. Eşine itaatsizlik yap demiyorum. Dinen kocana karşı gelmen iyi değil ama hakkını da savunman gerek. Üç adet dönemi geçerse dinen nikahın sallantıda sayılır. Dinen hükümsüzsün tekrar nikah kıyılnası şart.

İnanki takmaya değmez
Canm yazdiklrindan çok etkilendim öncelikle allah yar ve yardımcın olsun insiallah kardeşim...
Okurken çok duygulandim nekadar güzel anlatmışsın bence. Ve kendini ne kadar güzel yetiştirmişsin hellal olsun canm.
Allahım mutluluk versin insiallah

Ona küs diyen yok canım Allah Allah tek gitsin küsmek istemiyorsa. Ben inmiyorum kendi iniyor. Hergün izin versem hergün anası kahvaltıya yukarı gelecek kp sabah işe giderken onunla beraber yapmıyor neymiş canı istemiyormuş ne yapabilirim benimde canım seninle kahvaltı yapmak istemiyor.
Eşim soruyor çağırayım mı biliyor benim annesini sevmediğimi de yüzümden anlıyor peki tamam deyip somurtuyor. Diyorum hiç aklından geçiyor mu ya bugün de karımla baş başa mutlu bir kahvaltı yapalım diye gülüyor ediyor felan sonra masadan kalkıp aşağı anasının yanına gidiyor. Gitsin. Anası şişirip yolluyor,yollasın umrumda değil artık istediğini yapsın evden mi kovuyor kovsun ilk gidişim olmayacak. Ama ben ilk gittiğimde dedim eğer bir daha tekrar ederse bu gidişimin dönüşü olmaz diye. Şiddetmi uyguluyor uygulasın beş ay yattım bağımlı gibi geçmedi mi geçti. Geçmeyen neydi biliyor musun bana söyledikleri sözler bugun kü gibi aklımda unutmam unutturmam da
O yüzden hiç takma. Eşine itaatsizlik yap demiyorum. Dinen kocana karşı gelmen iyi değil ama hakkını da savunman gerek. Üç adet dönemi geçerse dinen nikahın sallantıda sayılır. Dinen hükümsüzsün tekrar nikah kıyılnası şart.

İnanki takmaya değmez
Ah bu aileler olmasa evlendiğimize bin pişman ettiler Allah yardımcın olsun umarım odun kocalarımızın aklı başına gelir

Ah bu aileler olmasa evlendiğimize bin pişman ettiler Allah yardımcın olsun umarım odun kocalarımızın aklı başına gelir
Canm insiallah senin azından hersey düzelir ve mutlu olursun.
Görüşmek istememen sesini bile duymaya tahammül edememen çok doğal ama gitmezsende için içini yicek ve sürekli bak gelmedi yok ole yok bole deyip doldurcak pisler. .
Bence en güzeli git bari için rahat eder en azından eşini karşına alıp onalarada istediği kozu vermezsin. Esinede sirf senin icin falan de esini yanina al canm karsina degil.Onların amacıda bu değilmi zaten esin varken iyi ol yokken de söylersin cevabını gider başka türlü anlamiycaklar çünkü fırsat verme kardesim seni kotulemelerine..
Allahım insiallah mutluluk ve huzur versin hersey gönlünce olsun canm.

Canm insiallah senin azından hersey düzelir ve mutlu olursun.
Görüşmek istememen sesini bile duymaya tahammül edememen çok doğal ama gitmezsende için içini yicek ve sürekli bak gelmedi yok ole yok bole deyip doldurcak pisler. .
Bence en güzeli git bari için rahat eder en azından eşini karşına alıp onalarada istediği kozu vermezsin. Esinede sirf senin icin falan de esini yanina al canm karsina degil.Onların amacıda bu değilmi zaten esin varken iyi ol yokken de söylersin cevabını gider başka türlü anlamiycaklar çünkü fırsat verme kardesim seni kotulemelerine..
Allahım insiallah mutluluk ve huzur versin hersey gönlünce olsun canm.
Çok Sağol canım Allah sanada mutluluk huzurlu verir inşallah

eşin bir de sana gerizekalı mı diyor?
onun hatrı için bile gidilmez kv ye. ben gitmiyorum 6 senedir.
eşim senin eşin gibi ben de senin ailenle görüşmem dedi, canıma minnet dedim valla.
benim ailemin hatası yok ki, mecburen görüşüyor ama ben onun ailesiyle görüşmüyorum.
eşinle açık açık konuş bence.
istemiyorsa o da senin ailenle görüşmesin, nasıl olsa elinde elle tutulur bahanesi yok. kendisi utanır.
kendi gidip gelirken sana sararsa o zaman işte ailenin eseri bu aramız bozuluyor dersin.
hasılı açık ve net ol, tartışmadan anlat.
hak verir veya vermez, en azından o pes etsin. sen pes edersen hem kv gözünde, hem eşinin gözünde değerin kalmaz. zaten yokmuş da iyice küçülürsün. seni sevdikleri için mi bu ısrar?
sanmıyorum, o halde neden barışıp görüşeceksin ki, sana ne faydası var?
eşini kırmadın gittin diyelim, senin hakkındaki dedikoduları bitecek mi, eşin onların yanlışlarını görüp sana destek çıkacak mı?
bunları konuşmadan eşinle, gitme bence.

eşin bir de sana gerizekalı mı diyor?
onun hatrı için bile gidilmez kv ye. ben gitmiyorum 6 senedir.
eşim senin eşin gibi ben de senin ailenle görüşmem dedi, canıma minnet dedim valla.
benim ailemin hatası yok ki, mecburen görüşüyor ama ben onun ailesiyle görüşmüyorum.
eşinle açık açık konuş bence.
istemiyorsa o da senin ailenle görüşmesin, nasıl olsa elinde elle tutulur bahanesi yok. kendisi utanır.
kendi gidip gelirken sana sararsa o zaman işte ailenin eseri bu aramız bozuluyor dersin.
hasılı açık ve net ol, tartışmadan anlat.
hak verir veya vermez, en azından o pes etsin. sen pes edersen hem kv gözünde, hem eşinin gözünde değerin kalmaz. zaten yokmuş da iyice küçülürsün. seni sevdikleri için mi bu ısrar?
sanmıyorum, o halde neden barışıp görüşeceksin ki, sana ne faydası var?
eşini kırmadın gittin diyelim, senin hakkındaki dedikoduları bitecek mi, eşin onların yanlışlarını görüp sana destek çıkacak mı?
bunları konuşmadan eşinle, gitme bence.
Tabiki beni sevdikleri için değil :( eşimin bir tane tek kardeşi var oda serserinin teki eltim desen Ağzına geleni sayar Kv kp bişey demez.. benim eşimin mesleği var maaşı güzel,onlarda konuşmuyoruz gelip tatil yapamıyorlar,para isteyemiyorlar diye tutuştular tabi! eşime bunları söylesem hayır benim ailem bi tanedir der

Esin cok gitmek istiyorsa buyursun gitsin , Annesinin doldurusuna gelecek kadar safsa birak ne halleri varsa görsünler....

Ne gibi mesela?eşimle mi,ailesiyle mi? araya mesafe gibi mi?
Yani bu gün anladım ben rahatsız olduğun birşey için kendi sınırlarını kendinin koyabildiğini
Yani rahatsız olduğun konu eşin mi yoksa ailesi mi önce ona karar vermelisin o yönde hareket edersen çözüm bulabileceğine inanıyorum

Hayır eşimde gitmiyordu farklı şehirdeyiz zaten benim ailemle de onun ailesiylede

Eşinizin gitmesine karışmamalısınız ya da endişe etmemelisiniz. O aileyle büyümüş eşiniz, şimdiye kadar aldıysa almıştır zaten huylarını, dolduruşlarını.
Siz gitmiyorsanız birşey diyemem ancak zamanla aranızda sorunlar çıkarır bu durum.

Kocaniz hakli.Ayni durumlar hepimizde var.Ne olursa olsun ayaginizi o evden keserseniz daha zorda kalirsiniz.Gidin.Kocasiyla arasini bozduk dedirtmeyin millete.Zaten kocasi umursamiyo bizi tutuyo der kv
Giderim yuz vermem.Cayimi kahvemi ayagima getirtir hizmet ettiririm.Kocam.kizarsa da iftira atmasinlar diye yanindan ayrilmadim derim.

Tabiki beni sevdikleri için değil :KK43: eşimin bir tane tek kardeşi var oda serserinin teki eltim desen Ağzına geleni sayar Kv kp bişey demez.. benim eşimin mesleği var maaşı güzel,onlarda konuşmuyoruz gelip tatil yapamıyorlar,para isteyemiyorlar diye tutuştular tabi! eşime bunları söylesem hayır benim ailem bi tanedir der
onları kötüleme zaten, çok kıymete binerler.
kendi açından fayda zarar yönünü sorgula eşinle beraber.
gitmenin senin için daha iyi olacağına seni ikna etmesini, söz vermesini iste.
yaşasın ve görsün.
belki vazgeçer.

Kocaniz hakli.Ayni durumlar hepimizde var.Ne olursa olsun ayaginizi o evden keserseniz daha zorda kalirsiniz.Gidin.Kocasiyla arasini bozduk dedirtmeyin millete.Zaten kocasi umursamiyo bizi tutuyo der kv
Giderim yuz vermem.Cayimi kahvemi ayagima getirtir hizmet ettiririm.Kocam.kizarsa da iftira atmasinlar diye yanindan ayrilmadim derim.
gitmiyorum 6 senedir, kafam rahat huzurum yerinde. eşim ilk başlarda çok laf yedi benim yüzümden ama alıştılar, mecbur kaldılar. gitmeyince zorla mı götürecekler?

gitmiyorum 6 senedir, kafam rahat huzurum yerinde. eşim ilk başlarda çok laf yedi benim yüzümden ama alıştılar, mecbur kaldılar. gitmeyince zorla mı götürecekler?
Yooo.Bizde akraba giris cikisi cok oluyor.Haliyke zorda kalabiliyoruz karsilikli.O nedenle ben ayagimi gecici olarak kessem bile kusup tamamen kesmem.Kv de boyle....

Back
X